Πώς να ανεβάσετε το Xbox Custom Gamerpic

Το Gamerpic είναι μια εικόνα προφίλ που αντιπροσωπεύει τον λογαριασμό χρήστη στο Xbox. Τα Gamerpics είναι προσαρμόσιμα και μεταβλητά και παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από τη Microsoft, τον δημιουργό του Xbox, με το Xbox 360. Τα Gamerpics είναι σαν τα avatar του προφίλ σας που χρησιμοποιούνται επίσης ως εικονίδια σε ορισμένα σενάρια στο Xbox. Κατά τη ρύθμιση του Gamerpic σας, θα βρείτε μια δέσμη από ποικιλία εικόνων, και αν δεν σας αρέσει καμία από αυτές και θέλετε να ρυθμίσετε τη δική σας, μπορείτε είτε να ρυθμίσετε ένα που δημιουργήσατε είτε επίσης να προσαρμόσετε την εικόνα με την εικόνα σας για να το ρυθμίσετε στον λογαριασμό σας. Τώρα, ας μεταβούμε στο κύριο θέμα της αλλαγής, της ρύθμισης και της προσαρμογής του Gamerpic για το οποίο βρίσκεστε εδώ. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο Gamerpic Xbox και πώς να ανεβάσετε το δικό σας Gamerpic στο Xbox. Επίσης, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα προσαρμοσμένο Xbox Gamerpic για υπολογιστή και εάν μπορείτε να αγοράσετε Xbox Gamerpics ή όχι.

Πώς να ανεβάσετε το Xbox Custom Gamerpic

Θα μάθετε εάν μπορείτε να αγοράσετε Xbox Gamerpics και πώς να ανεβάσετε προσαρμοσμένο Gamerpic Xbox περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Πώς δημιουργείτε μια προσαρμοσμένη εικόνα παίκτη;

Για να δημιουργήσετε την προσαρμοσμένη εικόνα του παίκτη σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος λογισμικού, εφαρμογής ή ιστότοπου. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα Gamerpic από την αρχή μόνοι σας χρησιμοποιώντας το Adobe Photoshop, το MS paint ή το Figma. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της εικόνας από το διαδίκτυο, να προσαρμόσετε τις διαστάσεις και να τη ρυθμίσετε στο προφίλ σας. Για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα παίκτη για το Xbox, πρέπει απλώς να ακολουθήσετε αυτά τα βασικά βήματα:

  Πώς να μετακινήσετε αντικείμενα στο Photoshop σε μια συγκεκριμένη θέση

1. Στο Xbox, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

2. Αναζητήστε την επιθυμητή εικόνα.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η ανάλυση της εικόνας είναι τουλάχιστον 1080 x 720 (pixel).

3. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την επιλεγμένη εικόνα και πατήστε το κουμπί Μενού στο χειριστήριο Xbox.

4. Επιλέξτε Αποθήκευση φωτογραφίας ως > Αποθήκευση για να την αποθηκεύσετε στο φάκελο Εικόνες ή σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση αποθήκευσης.

5. Τώρα, ανοίξτε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης Edge και επισκεφτείτε το Αλλαγή μεγέθους εικόνας δικτυακός τόπος.

6. Επιλέξτε την επιλογή Επιλογή εικόνας και μεταφορτώστε τη φωτογραφία που έχετε λάβει.

7. Επιλέξτε την καρτέλα By Dimensions και pixel (px) από το αναπτυσσόμενο μενού, όπως φαίνεται παρακάτω.

8. Εισαγάγετε 1080 στο πλαίσιο Ύψος και βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο Πλάτος έχει διάσταση μεγαλύτερη από 1080.

Σημείωση: Και οι δύο διαστάσεις πλάτους και ύψους θα πρέπει να είναι πάνω από 1080 pixel για να το ορίσετε ως Gamerpic στο Xbox.

9. Αφού ολοκληρώσετε την αλλαγή μεγέθους, επιλέξτε Αλλαγή μεγέθους εικόνας.

10. Στη συνέχεια, επιλέξτε Λήψη εικόνας.

11. Αποθηκεύστε την προσαρμοσμένη εικόνα παίκτη στο φάκελο Λήψεις στο Xbox σας.

Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα παίκτη για το Xbox.

Πώς φτιάχνετε ένα προσαρμοσμένο Xbox Gamerpic για υπολογιστή;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε τα βήματα για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο Xbox Gamerpic για υπολογιστή.

Μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας Gamerpic στο Xbox;

Ναι, μπορείτε να ανεβάσετε το δικό σας Gamerpic στο Xbox. Πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις προφίλ και να επιλέξετε την προσαρμοσμένη επιλογή εικόνας για να ανεβάσετε το Gamerpic από τη συσκευή σας. Μπορείτε να ανεβάσετε το Gamerpic της επιλογής σας, αλλά θα πρέπει να αποθηκευτεί στο Xbox σας για να μπορείτε να το ανεβάσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο Xbox Gamerpic ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω. Εάν δεν έχετε κάποιο Gamerpic δικό σας, μπορείτε να επιλέξετε από τα Gamerpics που είναι διαθέσιμα στο Xbox κατά τη μεταφόρτωση.

  Διορθώστε το σφάλμα Xbox Live 8015190e

Πώς να ανεβάσετε το Xbox Custom Gamerpic;

Για να ανεβάσετε προσαρμοσμένο Gamerpic Xbox, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη δημιουργήσει και αποθηκεύσει το προσαρμοσμένο Gamerpic στο Xbox σας. Εάν δεν το έχετε κάνει, ανατρέξτε πρώτα στα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

1. Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριο Xbox για να ανοίξετε το μενού Home.

2. Στην περιοχή Προφίλ & σύστημα, επιλέξτε Το προφίλ μου.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προσαρμογή προφίλ.

4. Επιλέξτε Change gamerpic.

5. Επιλέξτε Μεταφόρτωση προσαρμοσμένης εικόνας.

6. Επιλέξτε το προσαρμοσμένο gamerpic από τον χώρο αποθήκευσης της συσκευής.

7. Προσαρμόστε την εικόνα και πατήστε Upload.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ανεβάζετε προσαρμοσμένο Gamerpic Xbox χρησιμοποιώντας το Xbox σας.

Πώς μεταφορτώνετε ένα προσαρμοσμένο Gamerpic στο Xbox One;

Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στην παραπάνω επικεφαλίδα για να κατανοήσετε τη διαδικασία για τη μεταφόρτωση ενός προσαρμοσμένου Gamerpic στο Xbox One.

Το Xbox απαλλάχθηκε από το Custom Gamerpic;

Όχι, το Xbox δεν απαλλάχθηκε από το προσαρμοσμένο Gamerpic και εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στον λογαριασμό σας Xbox από την κυκλοφορία του Xbox One. Το Gamerpic είναι πλήρως προσαρμόσιμο και αλλάζει σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο Gamerpic και να το ανεβάσετε στο προφίλ σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Gamerpic από τις διαθέσιμες επιλογές στην ενότητα προφίλ κατά τη μεταφόρτωση.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για το Xbox για να εγκρίνει μια εικόνα προφίλ;

Είναι μια άμεση διαδικασία. Καθώς ανεβάζετε την εικόνα, ενημερώνεται αμέσως και δεν χρειάζεστε καν επιπλέον δικαιώματα ή έγκριση από το Xbox για να το κάνετε. Κατά τη μεταφόρτωση μιας φωτογραφίας προφίλ, βεβαιωθείτε ότι έχει τις κατάλληλες διαστάσεις που είναι κατάλληλες για το προφίλ Xbox. Εάν οι διαστάσεις δεν είναι σωστές, η φωτογραφία προφίλ σας δεν θα γίνει αποδεκτή. Η ενημέρωση και η μεταφόρτωση μιας εικόνας προφίλ στο Xbox είναι μια εύκολη διαδικασία και μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το Xbox ή την εφαρμογή Xbox.

  Πώς να καταργήσετε το Family Link χωρίς άδεια γονέα

Γιατί δεν μπορείτε να ανεβάσετε ένα προσαρμοσμένο Gamerpic στην εφαρμογή Xbox;

Ακολουθούν ορισμένοι έγκυροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να ανεβάσετε ένα προσαρμοσμένο Gamerpic στην εφαρμογή Xbox:

  • Η εικόνα που ανεβάζετε δεν έχει έγκυρες διαστάσεις.
  • Το Xbox αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ή μπορεί να είναι σφάλμα.
  • Ασταθής σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Το πρόβλημα με τον διακομιστή της Microsoft
  • Το Gamerpic που ανεβάζετε είναι μη υποστηριζόμενης μορφής, καθώς θα έπρεπε να είναι PNG ή JPEG ή οποιαδήποτε άλλη μορφή εικόνας.

Πώς μεταφορτώνετε εικόνες από το τηλέφωνό σας στο Xbox One;

Για να ανεβάσετε φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας στο Xbox One, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε Xbox εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο Προφίλ καρτέλα από την κάτω δεξιά γωνία.

3. Τώρα, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πατήστε στο εικονίδιο Προσθήκη από τη συλλογή.

5. Επιλέξτε την επιθυμητή εικόνα από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας και πατήστε στο UPLOAD, που εμφανίζεται τονισμένο, για να αλλάξετε την εικόνα του προφίλ σας.

Καθώς αλλάζετε την εικόνα του προφίλ σας στην εφαρμογή Xbox, η εικόνα προφίλ στο Xbox σας θα αλλάξει επίσης αμέσως.

Μπορείτε να αγοράσετε Xbox Gamerpics;

Όχι, δεν χρειάζεται να αγοράσετε Xbox Gamerpics. Τα Gamerpics είναι διαθέσιμα δωρεάν στον λογαριασμό Xbox. Και αν δεν σας αρέσει κανένα από αυτά, μπορείτε να ορίσετε το προσαρμοσμένο Gamerpic σας. Μπορείτε να ορίσετε ένα νέο Gamerpic ή να το αλλάξετε ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας το Xbox ή την εφαρμογή Xbox. Το Xbox έχει μερικές εξαιρετικές επιλογές Gamerpic από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε μία και να τη ρυθμίσετε στο προφίλ σας. Και αν θέλετε να ορίσετε το προσαρμοσμένο Gamerpic σας, μπορείτε να επιλέξετε από τη συσκευή σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι η εικόνα έχει τις σωστές διαστάσεις (πάνω από 1080 x 1080 pixel).

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να ανεβάσετε το προσαρμοσμένο Gamerpic του Xbox με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.