Πώς να ανεβάσετε μουσική στο YouTube Music

Το YouTube Music είναι της Google αντικατάσταση της Μουσικής Google Play. Η υπηρεσία είναι κυρίως για ροή μουσικής από τη βιβλιοθήκη του YouTube, αλλά μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τις δικές σας μελωδίες στο cloud. Δείτε πώς μπορείτε να ανεβάσετε και να διαχειριστείτε τη μουσική σας βιβλιοθήκη.

Εάν ήσασταν χρήστης της Μουσικής Google Play, η μεταφορά του λογαριασμού σας στο YouTube Music θα μεταφέρει τη μουσική που έχετε ανεβάσει. Οι νέοι χρήστες της Μουσικής YouTube μπορούν εύκολα να ανεβάσουν μουσική στο YouTube Music σε λίγα βήματα. Η μουσική που ανεβάσατε είναι διαθέσιμη για ροή από την εφαρμογή YouTube Music σε οποιαδήποτε συσκευή.

Πώς να ανεβάσετε μουσική στο YouTube Music

Η μεταφόρτωση μουσικής στον λογαριασμό σας στο YouTube Music μπορεί να γίνει μόνο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού σε υπολογιστή και όχι μέσω του τηλεφώνου σας. Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στο music.youtube.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως το Chrome.

  Τι είναι το YouTube Premium και αξίζει τον κόπο;

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε «Μεταφόρτωση μουσικής» από το μενού.

Θα ανοίξει ένα παράθυρο προγράμματος περιήγησης αρχείων. Μεταβείτε στο φάκελο που περιέχει τη μουσική που θέλετε να ανεβάσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούμε το φάκελο “Music”.

Επιλέξτε όλα τα αρχεία μουσικής που θέλετε να ανεβάσετε. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl στα Windows ή το πλήκτρο Cmd στο Mac κατά την επιλογή.

Αφού επιλέξετε όλα τα αρχεία μουσικής σας, κάντε κλικ στο κουμπί «Άνοιγμα».

Το YouTube Music θα σας ζητήσει τώρα να διαβάσετε την “Πολιτική χρήσης”. Κάντε κλικ στο «Αποδοχή» εάν συμφωνείτε με το νομικό έγγραφο.

  Πώς να κατεβάσετε τα δικά σας βίντεο YouTube

Η πρόοδος μεταφόρτωσης των αρχείων μουσικής θα εμφανίζεται στην κάτω αριστερή γωνία της σελίδας.

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση, τα αρχεία μουσικής θα υποβληθούν σε επεξεργασία. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Μετάβαση στη βιβλιοθήκη” για να δείτε όλη τη μουσική που έχετε ανεβάσει.

Πώς να προβάλετε και να διαχειριστείτε τη μεταφορτωμένη μουσική

Μπορείτε να δείτε όλη τη μουσική που έχετε ανεβάσει σε ένα μέρος, μεταβαίνοντας στη βιβλιοθήκη σας στην εφαρμογή Μουσική YouTube. Αυτό μπορεί να γίνει από τον υπολογιστή, το iPhone, το iPad ή τη συσκευή σας Android.

Προβάλετε και διαχειριστείτε τη μουσική που έχετε ανεβάσει στον υπολογιστή σας

Στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στο music.youtube.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως το Chrome.

Κάντε κλικ στο τρίτο εικονίδιο από τα αριστερά στο επάνω μέρος της οθόνης για να μεταβείτε στη βιβλιοθήκη σας.

Η μουσική σας χωρίζεται σε δύο ενότητες: Μουσική YouTube και Μεταφορτώσεις. Επιλέξτε το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο «Μεταφορτώσεις» εάν δεν εμφανίζεται ήδη.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το adblock στο YouTube [Chrome]

Για να διαχειριστείτε ένα τραγούδι, τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω του και κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες.

Από το μενού, μπορείτε να επιλέξετε “Αναπαραγωγή Επόμενο”, “Προσθήκη στην ουρά”, “Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής” ή “Διαγραφή τραγουδιού”.

Προβολή και διαχείριση της μεταφορτωμένης μουσικής στο iPhone, το iPad ή το Android σας

Πάνω στο ___ σου iPhone, iPad, ή Android συσκευή, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube Music και πατήστε την καρτέλα “Βιβλιοθήκη” στην κάτω γραμμή.

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, μπορεί να σας ζητηθεί να επιτρέψετε στο YouTube Music να αναπαράγει αρχεία ήχου από τη συσκευή σας. Πατήστε “Όχι τώρα” για να αγνοήσετε.

Από εδώ, μπορούμε να επιλέξουμε “Άλμπουμ”, “Τραγούδια” ή “Καλλιτέχνες”. Ας πατήσουμε “Τραγούδια”.

Η βιβλιοθήκη σας χωρίζεται σε δύο ενότητες: Μουσική YT και Μεταφορτώσεις. Πατήστε την καρτέλα “Μεταφορτώσεις” στο επάνω μέρος της οθόνης.

Πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες στα δεξιά ενός τραγουδιού για να εμφανιστεί το μενού.

Από εδώ μπορείτε να επιλέξετε “Αναπαραγωγή Επόμενο”, “Προσθήκη στην ουρά”, “Λήψη”, Προσθήκη στη λίστα αναπαραγωγής ή “Διαγραφή τραγουδιού”.