Πώς να ανεβάσετε βίντεο υψηλής ποιότητας στο TikTok

Εκατομμύρια άτομα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσουν το TikTok από τότε που έγινε το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο κοινωνικό δίκτυο βίντεο στον κόσμο. Η φιλική προς τον χρήστη γεννήτρια βίντεο, την οποία οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει ταινίες, να δημοσιεύσει στο TikTok και να μοιραστεί με τους φίλους του, είναι ο λόγος που έχει αποκτήσει τόσο γρήγορη δημοτικότητα. Εάν είστε χρήστης του TikTok αναρωτιέστε πώς να ανεβάσετε βίντεο υψηλής ποιότητας στο TikTok; Μην ανησυχείς! Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως πώς να ανεβάσετε βίντεο HD στο TikTok και πού βρίσκονται οι ρυθμίσεις ποιότητας βίντεο TikTok. Επίσης, θα καταλάβετε πώς να διορθώσετε τη μεταφόρτωση HD που λείπει στο TikTok.

Πώς να ανεβάσετε βίντεο υψηλής ποιότητας στο TikTok

Θα μάθετε πώς να ανεβάσετε βίντεο υψηλής ποιότητας στο TikTok περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Ποια είναι η ανάλυση των βίντεο TikTok;

Έχετε ανεβάσει ποτέ ένα βίντεο που φαινόταν υπέροχο στο τηλέφωνό σας, αλλά είχε εικονοστοιχεία, παραμόρφωση ή αποκοπή όταν το παρακολουθήσατε αργότερα; Πρέπει να μετατρέψετε τα βίντεό σας στο σωστό μέγεθος πριν τα ανεβάσετε για να αποφύγετε τη μετατροπή του TikTok στις προδιαγραφές του με πιθανά τεχνικά προβλήματα. Τα βίντεο σε μορφές MP4 και MOV μπορούν να αναπαραχθούν στο TikTok. Δεδομένης της δημοτικότητας των κατακόρυφων αναλογιών διαστάσεων σε κινητές συσκευές, θα πρέπει να επιδιώξετε να επιμείνετε σε αναλύσεις 1080 x 1920 ή, τουλάχιστον, 720 x 980, αν δεν θέλετε τα βίντεό σας να φαίνονται θολά.

  Πώς να αναφέρετε βίντεο, λογαριασμούς και σχόλια στο TikTok

Πού βρίσκονται οι ρυθμίσεις ποιότητας βίντεο TikTok στο Android;

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι τα βίντεο TikTok δεν έχουν πάντα την καλύτερη ποιότητα. Επομένως, ελέγξτε ότι οι ρυθμίσεις ποιότητας βίντεο TikTok έχουν ρυθμιστεί σωστά πριν από τη μεταφόρτωση. Για να διασφαλίσετε την καλή ποιότητα του βίντεο που ανεβάσατε, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Επιτρέπονται μεταφορτώσεις υψηλής ποιότητας από την οθόνη Περισσότερες επιλογές.

Γιατί το TikToks μου είναι χαμηλής ποιότητας; Γιατί η ποιότητα του βίντεο TikTok μου είναι κακή;

Ένα βίντεο υψηλής ποιότητας μπορεί να φαίνεται χαμηλότερης ποιότητας λόγω διαφόρων περιστάσεων.

  • Δεν χρησιμοποιείτε κάμερα από το TikTok: Μπορείτε να εγγράψετε ένα ζωντανό βίντεο χρησιμοποιώντας την κάμερα εντός εφαρμογής στο TikTok. Η κάμερα TikTok προσφέρει συνήθως τα καλύτερα αποτελέσματα επειδή έχει σχεδιαστεί για τον ιστότοπο.

  • Η χαμηλή ανάλυση της οθόνης της κάμεράς σας: Η υψηλότερη συνιστώμενη ποιότητα βίντεο στο TikTok είναι 1080p. Βεβαιωθείτε ότι η ανάλυση της κάμεράς σας είναι 1080p κατά την εγγραφή βίντεο.

  • Ασταθής πρόσβαση στο Διαδίκτυο: Η ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα του βίντεό σας. Η ποιότητα των βίντεο TikTok βελτιώνεται με μεγαλύτερες ταχύτητες Διαδικτύου. Επομένως, για να παρακολουθήσετε το βίντεό σας σε καλή ποιότητα, βεβαιωθείτε ότι το διαδίκτυο είναι γρήγορο.

  • Λανθασμένες πτυχές του βίντεο TikTok: Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις κάμερας της συσκευής σας είναι ιδανικές για τη λήψη βίντεο για το TikTok. Η προτεινόμενη ρύθμιση βίντεο στο TikTok είναι μέγιστη ανάλυση βίντεο 1080p x 1920p, πλήρες μέγεθος βίντεο 287,6 MB, κωδικοποιητής H.264 και μορφές βίντεο MP4 ή MOV.

Γιατί το TikTok μου λέει ότι η ανάλυση βίντεο δεν υποστηρίζεται αυτήν τη στιγμή;

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα εάν εγγράψετε ένα βίντεο εκτός του TikTok και στη συνέχεια προσπαθήσετε να το ανεβάσετε στο TikTok. Το TikTok υποδεικνύει ότι η ανάλυση βίντεο δεν υποστηρίζεται αυτήν τη στιγμή. Η πλειοψηφία των καμερών μπορεί να τραβήξει βίντεο στην ανάλυση που υποστηρίζει το TikTok. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ανάλυση του βίντεο για να το διορθώσετε. Χρησιμοποιήστε ανάλυση έως και 1080p εάν θέλετε να δημοσιεύσετε τα βίντεό σας στο TikTok (το καλύτερο για όλα τα βίντεο είναι το 1080×1920).

Το TikTok υποστηρίζει 1080p;

Ναι, μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο σε ανάλυση έως και 1080p HD στο TikTok.

Πώς μπορώ να μετατρέψω ένα βίντεο HD;

Μέσα στην εφαρμογή TikTok, μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο με ανάλυση έως και 1080P. Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα βίντεο που εισάγετε και ανεβάζετε στο TikTok είναι υψηλής ποιότητας, δημοσιεύστε το βίντεό σας σε HD χρησιμοποιώντας μια δυνατότητα. Δείτε πώς μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο υψηλής ποιότητας στο TikTok.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Συν από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο Upload.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα Βίντεο και επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε σε HD.

5. Στη συνέχεια, επεξεργαστείτε το βίντεο με τις διαθέσιμες επιλογές επεξεργασίας εάν θέλετε και πατήστε Επόμενο.

6. Στην οθόνη Δημοσίευση, πατήστε Περισσότερες επιλογές.

7. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για την επιλογή Να επιτρέπονται μεταφορτώσεις υψηλής ποιότητας.

8. Επιστρέψτε στην οθόνη Δημοσίευση και πατήστε Δημοσίευση για να ανεβάσετε το βίντεο σε HD.

Πώς μπορώ να ανεβάσω βίντεο υψηλής ποιότητας στο TikTok;

Ορισμένοι χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι το βίντεο που καταγράφουν στο smartphone τους είναι κακής ποιότητας. Θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους, αλλά δεν είναι ο πιο σημαντικός. Ξέρετε, μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο HD 1080p στο TikTok. Ωστόσο, πιθανότατα θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε κακή ποιότητα βίντεο εάν δεν αλλάξατε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις ποιότητας βίντεο του TikTok για να ανεβάσετε βίντεο σε HD από προεπιλογή. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να ανεβάσετε βίντεο υψηλής ποιότητας που τραβήξατε στο TikTok.

Πώς φτιάχνετε ένα βίντεο TikTok 1080p;

Για Windows και Mac, το VideoProc Converter είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και μετατροπέας βίντεο HD. Μπορεί να αναβαθμίσει βίντεο 360p, 480p και 720p σε 1080p με εμφανείς οπτικές βελτιώσεις κατά τη μετατροπή βίντεο χαμηλής ανάλυσης σε HD σε μεγαλύτερη οθόνη. Κατά τη μετατροπή 4K σε 1080p, η οπτική η ποιότητα διατηρείται ενώ το μέγεθος του αρχείου μειώνεται. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα βίντεο TikTok 1080p σε μερικά εύκολα βήματα:

1. Εγκαταστήστε και εκτελέστε Μετατροπέας VideoProc στον υπολογιστή σας.

2. Κάντε κλικ στο Βίντεο για πρόσβαση στον πίνακα μετατροπής βίντεο.

2. Για να προσθέσετε ένα ή περισσότερα αρχεία βίντεο στο VideoProc Converter, κάντε κλικ στο +Βίντεο.

3. Αφού προσθέσετε το βίντεο, κάντε κλικ στο Target Format.

4. Επιλέξτε Βίντεο HD > Βίντεο AVC HD > Τέλος.

5. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι Codec.

6. Για να αλλάξετε την ανάλυση, μεταβείτε στις Επιλογές κωδικοποιητή βίντεο και επιλέξτε 1920 x 1080.

7. Επιλέξτε τον επιθυμητό κατάλογο εξόδου.

8. Τέλος, κάντε κλικ στο Εκτέλεση για να αποθηκεύσετε το βίντεο HD που μετατράπηκε στη συσκευή σας.

Πώς να ανεβάσετε βίντεο HD στο TikTok στο iPhone;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να ανεβάζετε βίντεο HD στο TikTok με μερικά απλά βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Συν > Μεταφόρτωση.

3. Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε και επεξεργαστείτε το με τις διαθέσιμες επιλογές επεξεργασίας.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.

5. Πατήστε Περισσότερες επιλογές > Να επιτρέπονται μεταφορτώσεις υψηλής ποιότητας.

6. Στη συνέχεια, δημοσιεύστε το βίντεο σε HD.

Πώς να διορθώσετε τη μεταφόρτωση HD που λείπει στο TikTok;

Υπάρχουν ακόμα αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματα ποιότητας βίντεο TikTok, ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή σας. Για να αποφύγετε προβλήματα ποιότητας βίντεο, ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να διορθώσετε τη μεταφόρτωση HD που λείπει στο TikTok:

  • Το μέγεθος βίντεο, όταν υποβάλλεται από συσκευή iOS, είναι 250 MB και το Android χρειάζεται 75 MB.
  • H.264 κωδικοποιητής
  • Η αναλογία διαστάσεων 1920 x 1080 pixel
  • Μορφή MOV ή MP4
  • Μορφή βίντεο στην κάθετη

Επίσης, φροντίστε να πραγματοποιείτε εγγραφές βίντεο υψηλότερης ανάλυσης. Δυστυχώς, δεν έχουν όλα τα κινητά τηλέφωνα ισχυρές κάμερες, οι οποίες παράγουν συχνά βαρετές και δυσάρεστες ταινίες. Τα πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα είναι εγγυημένα από τα iPhone της Apple και ορισμένα smartphone Android, όπως το Samsung Galaxy.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να ανεβάζετε βίντεο υψηλής ποιότητας στο TikTok. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.