Πώς να ανακυκλώσετε εύκολα τα παλιά ηλεκτρονικά που δεν μπορείτε να πουλήσετε

Πιστεύουμε πολύ στην πώληση των μεταχειρισμένων gadget σας. Ο παλιός σας εξοπλισμός είναι μάλλον χρήσιμος σε κάποιον και είναι κρίμα να μαζεύει σκόνη. Αλλά δεν μπορούν να πουληθούν τα πάντα, ή απλά μπορεί να μην αξίζει τον χρόνο σας.

Αντί να δημιουργείτε περισσότερα σκουπίδια ή να ξοδεύετε ώρες αναζητώντας έναν αγοραστή για ένα μεταχειρισμένο gizmo $2, συνιστούμε να ανακυκλώσετε τα παλιά σας ηλεκτρονικά. Είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο από όσο φαντάζεστε.

Σκουπίστε την παλιά σας τεχνολογία πριν την ανακυκλώσετε (ή την πουλήσετε).

Όπως πάντα, θα θέλετε να σκουπίσετε το υλικό σας από τυχόν προσωπικά δεδομένα πριν το ανακυκλώσετε. Εάν είναι παλιό τηλέφωνο, κάντε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εάν είναι παλιός υπολογιστής, σκουπίστε τον σκληρό του δίσκο. Δεν θέλετε τα προσωπικά σας δεδομένα να μείνουν σε καμία συσκευή που αφήνει την κατοχή σας.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα "Κάτι πήγε στραβά κατά τη λήψη του προτύπου σας".

Τι γίνεται όμως αν έχετε έναν παλιό σκληρό δίσκο ή μια άλλη συσκευή αποθήκευσης που δεν λειτουργεί πια; Εάν έχει ιδιωτικές πληροφορίες, μάλλον είναι καλύτερα να καταστρέψετε τη μονάδα δίσκου αντί να προσπαθήσετε να τη δωρίσετε ή να την ανακυκλώσετε. Αυτό θα διασφαλίσει ότι κανένας κλέφτης ταυτότητας δεν μπορεί να λάβει τα φορολογικά σας έγγραφα, τα email ή άλλα προσωπικά σας δεδομένα.

Απλώς δωρίστε το σε ένα μέρος (ακόμα και τα σπασμένα)

Η ανακύκλωση δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Δεν χρειάζεται να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για είκοσι διαφορετικά μέρη στην πόλη για να προσφέρω όλο τον εξοπλισμό σου. Πιθανότατα μπορείτε να μεταφέρετε όλη την παλιά σας τεχνολογία κάπου όπως η Goodwill—ναι, ακόμα κι αν είναι χαλασμένη, η Goodwill θα την πάρει.

  Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή συνάντησης Zoom

Η Goodwill θα μεταφέρει τα πάντα, από παλιούς επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και οθόνες υπολογιστών έως εκτυπωτές, σαρωτές, smartphone, ακόμη και το Microsoft Zune. Γίνονται δεκτά και άλλα οικιακά ηλεκτρονικά. Όπως αυτό Καλή θέληση Νότια ΚαρολίναΟ ιστότοπος του χρήστη λέει, “Είναι όλα πολύτιμα για την Goodwill!”. Εάν ο παλιός σας εξοπλισμός μπορεί να ανακαινιστεί και να πωληθεί, θα γίνει. Αν μπορεί να ανακυκλωθεί μόνο, θα ανακυκλωθεί. Δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι.

Εάν προτιμάτε έναν άλλο οργανισμό δωρεών —ίσως έναν τοπικό οργανισμό— υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεχτούν και ηλεκτρονικά. Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση για «ανακύκλωση ηλεκτρονικών» στην πόλη σας και θα βρείτε άλλα μέρη όπου μπορείτε να το πάρετε. Θέλετε να υποστηρίξετε τοπικά καταστήματα λιανικής που δεν θα ανακυκλώνουν τα πάντα; Δωρίστε τους τον καλύτερο, πιο πολύτιμο εξοπλισμό σας και, στη συνέχεια, δωρίστε τα παλιά, σπασμένα πράγματα σε ένα μεγαλύτερο κατάστημα οικονομικών ειδών ή σε έναν ανακυκλωτή ηλεκτρονικών ειδών. Ακόμη και Καλύτερη αγορά προσφέρει ανακύκλωση ηλεκτρονικών ειδών στα καταστήματά της.

  Πώς να επεξεργαστείτε το μητρώο των Windows από τη γραμμή εντολών

Είναι τόσο απλό: Πιθανότατα μπορείτε να μεταφέρετε όλη την τεχνολογία από την οποία θέλετε να απαλλαγείτε σε ένα μόνο μέρος. Αυτός ο οργανισμός θα βρει το καλύτερο σπίτι για τον παλιό σας εξοπλισμό και δεν θα χρειαστεί να το σκεφτείτε.

Θα λάβετε ακόμη και φορολογική απόδειξη για τον κόπο σας. (Φυσικά, αυτό είναι χρήσιμο μόνο αν προσδιορίσετε αναλυτικά τις κρατήσεις σας.)