Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat

Το Snapchat έχει μια βάση θαυμαστών μεταξύ όλων. Ξεκίνησε την τάση των φίλτρων στις κάμερες και έχει γίνει το αγαπημένο όλων. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό Snapchat, πρέπει να έχετε έναν. Αλλά αν έχετε ένα και το έχετε διαγράψει, βρίσκεστε στο σωστό μέρος γιατί είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat. Διαβάστε και ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό snapchat μετά από 30 ημέρες.

Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat

Το Snapchat δεν είναι απλώς μια άλλη κάμερα στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να τραβούν φωτογραφίες και να αποθηκεύουν αναμνήσεις, αλλά είναι επίσης ένα μέρος όπου μπορείτε να κάνετε νέους φίλους και να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας ως μια για πάντα ανάμνηση. Αλλά δυστυχώς, το Snapchat διαγράφει τους λογαριασμούς των χρηστών χωρίς καμία προειδοποίηση. Αυτό άφησε τους χρήστες σοκαρισμένους ως προς το γιατί διαγράφονται οι λογαριασμοί τους. Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να μάθετε τις μεθόδους ανάκτησης του απενεργοποιημένου λογαριασμού σας Snapchat.

  Πώς να ξεκλειδώσετε το φίλτρο Flappy Bird Snapchat

Γιατί το Snapchat διέγραψε τον λογαριασμό μου χωρίς λόγο;

Ένας πιθανός λόγος για να συμβεί αυτό μπορεί να είναι λόγω ενός τεχνικού σφάλματος του Snapchat, για το οποίο το Snapchat εξέδωσε επίσης δήλωση. Εάν είστε επίσης αυτός του οποίου ο λογαριασμός έχει διαγραφεί, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί το Snapchat θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε τον διαγραμμένο λογαριασμό σας στο Snapchat μεταβαίνοντας στην Υποστήριξη Snapchat.

Γιατί το Snapchat έχει διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό μου;

Εκτός από το τεχνικό πρόβλημα του Snapchat, άλλοι λόγοι για τους οποίους το Snapchat διαγράφει οριστικά τον λογαριασμό σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Καταχρηστική συμπεριφορά στο Snapchat
  • Παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων της εφαρμογής Snapchat
  • Χρήση εφαρμογών τρίτων για χρήση του λογαριασμού Snapchat

Αυτοί οι λόγοι μπορεί τελικά να οδηγήσουν στο Snapchat να κλειδώσει οριστικά τον λογαριασμό σας ή να τον διαγράψει.

Τι θα συμβεί εάν το Snapchat διαγράψει τον λογαριασμό σας;

Εάν πέσετε θύμα της διαγραφής του λογαριασμού σας από το Snapchat, αυτό θα οδηγήσει σε απενεργοποίηση του λογαριασμού σας μετά από 30 ημέρες. Σε αυτήν τη χρονική περίοδο, έχετε την ευκαιρία να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat κάνοντας είσοδο. Εάν δεν το κάνετε, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά από το Snapchat και δεν θα είναι δυνατή η ανάκτηση με κανέναν τρόπο.

  Πώς να περιστρέψετε φωτογραφίες για το Snapchat

Πώς να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat;

Η ανάκτηση ενός διαγραμμένου λογαριασμού Snapchat είναι μια βόλτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

1. Επισκεφτείτε την Υποστήριξη Snapchat.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ο λογαριασμός μου & ασφάλεια.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Έχω πρόβλημα σύνδεσης.

4. Κάντε κλικ στο Δεν μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον λογαριασμό μου στην ενότητα Τι μπορούμε να σας βοηθήσουμε;.

5. Επιλέξτε Βλέπω ένα μήνυμα σφάλματος όταν συνδέομαι κάτω από το Oh no! Πείτε μας περισσότερα… ενότητα.

6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στις ερωτήσεις λογαριασμού.

7. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επανενεργοποίηση ενός λογαριασμού Snapchat στην ενότητα Επανενεργοποίηση του διαγραμμένου λογαριασμού σας. Αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat.

Σημείωση: Ή κάντε κλικ στο κλειδωμένο εάν ο λογαριασμός σας είναι κλειδωμένος.

Μπορείτε να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat εάν το επιθυμείτε. Εάν θέλετε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στο Snapchat εάν ο λογαριασμός σας στο Snapchat έχει διαγραφεί για λιγότερο από 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει περισσότερες ημέρες από αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω.

  Το Snapchat χρησιμοποιεί αυτόματα τη λειτουργία Ghost;

Μπορείτε να ανακτήσετε/να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat μετά από 30 ημέρες;

Όχι, εάν ο λογαριασμός σας στο Snapchat έχει διαγραφεί για περισσότερες από 30 ημέρες, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να τον ανακτήσετε.

Πώς βρίσκετε τους διαγραμμένους λογαριασμούς Snapchat;

Για να βρείτε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας.

2. Εισαγάγετε το ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ Ή ΤΟ EMAIL και τον ΚΩΔΙΚΟ σας και πατήστε Σύνδεση.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συνδεθείτε στον διαγραμμένο λογαριασμό σας εάν δεν έχουν περάσει περισσότερες από 30 ημέρες.

Πώς ανακτάτε το διαγραμμένο Snapchat στο iPhone;

Εάν το iPhone σας υποστηρίζεται από το iCloud, μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα δεδομένα Snapchat από το iPhone σας.

Σημείωση: Αυτό το βήμα είναι μόνο για χρήστες iPhone. Και βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Snapchat υποστηρίζεται από το iCloud για να την ανακτήσετε.

1. Επισκεφτείτε το iCloud στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Εισαγάγετε το Apple ID σας για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας iCloud.

3. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Restore Files για να ανακτήσετε δεδομένα από το διαγραμμένο Snapchat.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.