Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Instagram

Το Instagram είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες μας. Έχει βοηθήσει πολλούς influencers να δημιουργήσουν την κοινότητά τους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας διαγραφεί, θα είναι μεγάλο χάος για πολλούς από αυτούς. Έτσι, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε εάν είναι δυνατή η ανάκτηση του διαγραμμένου λογαριασμού Instagram ή ακόμη και η ανάκτηση του μόνιμα διαγραμμένου λογαριασμού Instagram.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Instagram

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε ούτως ή άλλως τον μόνιμα διαγραμμένο λογαριασμό σας στο Instagram και ακόμη και το Instagram δεν μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας. Ωστόσο, μπορείτε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Instagram εντός 30 ημερών από τη διαγραφή με τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Τι συμβαίνει όταν διαγράφεται ένας λογαριασμός Instagram;

Κάθε φορά που διαγράφεται ένας λογαριασμός Instagram:

  • Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό διαγράφονται από τους διακομιστές Instagram.
  • Όλες οι φωτογραφίες, τα βίντεο, οι τροχοί και άλλα μέσα διαγράφονται οριστικά από τον λογαριασμό.
  • Επίσης, αφαιρούνται όλοι οι ακόλουθοι και διαγράφονται τα like και τα σχόλια.
  Πώς να δείτε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram

Σημείωση: Όλα τα μέσα που αναφέρονται παραπάνω διαγράφονται οριστικά και δεν μπορούν να ανακτηθούν σε καμία περίπτωση.

Γιατί χρειάζεται ένας μήνας για τη διαγραφή λογαριασμού Instagram;

Το Instagram έχει μια ισχυρή διαδικασία διαγραφής. Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας, δεν μπορείτε να τον επαναφέρετε ούτως ή άλλως. Έτσι, το Instagram σας δίνει 30 ημέρες αφότου ξεκινήσετε τη διαδικασία διαγραφής. Εάν αλλάξετε γνώμη σε αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείτε να συνδεθείτε ξανά και να αποθηκεύσετε τον λογαριασμό σας από την οριστική διαγραφή.

Διαγράφονται τα μηνύματά σας όταν διαγράφετε το Instagram;

Όχι, όσον αφορά τη διαγραφή της εφαρμογής, κανένα από τα πολυμέσα σας, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων, των φωτογραφιών, των τροχών ή των βίντεο, δεν θα διαγραφεί με την απεγκατάσταση της εφαρμογής από τη συσκευή σας Android. Αλλά αν διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Instagram, τότε τα μηνύματα και όλα τα άλλα μέσα θα διαγραφούν για πάντα και δεν θα μπορούν να ανακτηθούν ούτως ή άλλως.

Τι βλέπουν οι ακόλουθοί σας όταν διαγράφετε το Instagram;

Μιλώντας για τη διαγραφή της εφαρμογής, δεν θα υπάρξουν αλλαγές για τους ακόλουθούς σας. Θα εξακολουθούν να μπορούν να βλέπουν τον λογαριασμό σας και τα μέσα που δημοσιεύονται σε αυτόν. Ωστόσο, εάν έχετε διαγράψει οριστικά τον λογαριασμό σας στο Instagram, οι ακόλουθοί σας δεν θα μπορούν να αναζητήσουν τον λογαριασμό σας στο Instagram και ως εκ τούτου δεν μπορούν να δουν κανένα από τα πολυμέσα που έχετε ανεβάσει.

Μπορώ να ανακτήσω τον διαγραμμένο λογαριασμό μου στο Instagram;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram εντός 30 ημερών από τη διαδικασία διαγραφής. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποκτήσετε τον μόνιμα διαγραμμένο λογαριασμό σας στο Instagram και ακόμη και το Instagram δεν μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

  Πώς να δείτε τα δικά σας Likes στο Instagram

Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Instagram;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Instagram εάν έχετε απεγκαταστήσει επίσης την εφαρμογή:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store στη συσκευή σας.

2. Αναζητήστε το Instagram στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Εγκατάσταση.

3. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή.

4. Πατήστε Σύνδεση και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Αμέσως, ο λογαριασμός σας θα ανακτηθεί.

Πώς να ανακτήσετε οριστικά διαγραμμένο λογαριασμό Instagram;

Εάν ο λογαριασμός σας διαγραφεί οριστικά, που σημαίνει ότι έχουν περάσει 30 ημέρες μετά τη διαγραφή, τότε δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε τον μόνιμα διαγραμμένο λογαριασμό Instagram. Ούτε η ομάδα υποστήριξης του Instagram δεν μπορεί να σας το επιστρέψει. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Instagram εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα Instagram.

Πώς να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης;

Εάν μόλις διαγράψατε τον λογαριασμό σας στο Instagram και θέλετε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Instagram εντός 30 ημερών από τη διαγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να τον επαναφέρετε:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Πατήστε στην επιλογή Σύνδεση.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Λήψη βοήθειας για τη σύνδεση.

4. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη, το email ή το τηλέφωνό σας στο πεδίο και πατήστε Επόμενο, όπως φαίνεται.

5. Εάν ο λογαριασμός σας δεν διαγραφεί οριστικά, θα δείτε τρεις επιλογές:

  • Στείλτε ένα email
  • Στείλτε ένα SMS
  • Σύνδεση με το Facebook

Πατήστε ένα από αυτά που είναι προσβάσιμο σε εσάς.

6Α. Εάν πατήσετε στην επιλογή Αποστολή email, θα σας σταλεί ένα email με σύνδεσμο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης στο καταχωρημένο αναγνωριστικό email σας.

  Πώς να ανεβάσετε εικόνες απευθείας στο Instagram από το εσωτερικό οποιασδήποτε εφαρμογής

6Β. Εάν πατήσετε Αποστολή SMS, θα σας σταλεί ένας κωδικός επαλήθευσης σε μήνυμα κειμένου. Πρέπει να το εισαγάγετε στην εφαρμογή Instagram και θα μπορείτε να συνδεθείτε.

6C. Εάν πατήσετε Σύνδεση με το Facebook, τότε πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσης του λογαριασμού σας στο Facebook που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Ο λογαριασμός μου στο Instagram απενεργοποιήθηκε. Επικοινωνήστε με το Κέντρο βοήθειας!

Εάν το Instagram απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας, τότε κατά τη σύνδεση, θα δείτε μια επιλογή για την υποβολή ένστασης ότι το Instagram έχει διαγράψει κατά λάθος τον λογαριασμό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ο λογαριασμός σας θα ελεγχθεί ξανά. Εάν διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικό, τότε παραμένει απενεργοποιημένο. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τις Οδηγίες κοινότητας του Instagram πριν υποβάλετε έκκληση για επανέλεγχο.

Μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τον λογαριασμό μου στο Instagram μετά από 1 έτος;

Ναι, εάν έχετε απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό σας στο Instagram, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά ακόμα και μετά από ένα χρόνο. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός για το ίδιο.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τον λογαριασμό μου στο Instagram μετά τη διαγραφή;

Υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις εδώ:

  • Εάν έχετε απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό σας στο Instagram, μπορείτε να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας στη σελίδα σύνδεσης στο Instagram για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας όποτε θέλετε.
  • Σύμφωνα με την Πολιτική Διαγραφής του Instagram, θα έχετε 30 ημέρες για να συνδεθείτε ξανά μετά τη διαδικασία διαγραφής. Εάν χάσετε αυτήν τη χρονική περίοδο, δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε αυτόν τον λογαριασμό. Ο λογαριασμός θα χαθεί για πάντα.
  • Εάν το Instagram έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας επειδή παραβήκατε τις οδηγίες της κοινότητας, πρέπει να περιμένετε τη χρονική περίοδο που θα απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Ας πούμε 30 ημέρες. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας μόνο μετά από 30 ημέρες.

Πόσες παραβιάσεις χρειάζονται για να αποκλειστείς από το Instagram;

Το Instagram ουσιαστικά στέλνει 3 προειδοποιήσεις στον λογαριασμό σας εάν παραβιάσετε τις οδηγίες της κοινότητας. Εάν δεν κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές ακόμα και μετά από 2 προειδοποιήσεις, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί ή θα απενεργοποιηθεί ανάλογα με τις δραστηριότητες παραβίασης.

Πόσο καιρό θα κρατά το Instagram απενεργοποιημένο τον λογαριασμό μου;

Οι πολιτικές επανενεργοποίησης του Instagram είναι πολύ αυστηρές. Μπορούν να διατηρήσουν τον λογαριασμό σας απενεργοποιημένο για περίπου 1 εβδομάδα έως 1 μήνα.

***

Ελπίζουμε να μάθατε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.