Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email iCloud

Η αποθήκευση και ο υπολογισμός στο cloud παρέχονται από το iCloud. Για τη διατήρηση του αποθηκευτικού χώρου, οι χρήστες προτιμούν να αφαιρούν τα δεδομένα τους για αυτόν τον λόγο, αλλά κινδυνεύουν να διαγράψουν κατά λάθος σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για την ανάκτηση των μόνιμα διαγραμμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email του iCloud. Επίσης, θα σας πούμε ότι δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud και πώς μπορείτε να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς αντίγραφο ασφαλείας.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email iCloud

Ας δούμε πρώτα μερικά χαρακτηριστικά του iCloud:

  • Με τη βοήθεια του iCloud, οι πελάτες μπορούν να μοιράζονται και να στέλνουν αρχεία με άλλους χρήστες και να αποθηκεύουν δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων, εικόνων και μουσικής, σε απομακρυσμένους διακομιστές για λήψη σε συσκευές iOS, macOS ή Windows. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις συσκευές Apple σας εάν χαθούν ή κλαπούν.
  • Η δυνατότητα ασύρματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας συσκευών iOS στο iCloud είναι μια άλλη δυνατότητα που προσφέρει το iCloud. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας χρησιμοποιώντας το iTunes σε κεντρικό υπολογιστή Mac ή Windows.
  • Η σύνδεση λογαριασμών μέσω ασύρματης σύνδεσης AirDrop επιτρέπει στους χρήστες υπηρεσιών να ανταλλάσσουν φωτογραφίες, μουσική και παιχνίδια στη στιγμή.

  • Η Apple σάς επιτρέπει επίσης να συγχρονίζετε τα email σας με έναν λογαριασμό iCloud, όπως κάθε άλλος σημαντικός πάροχος αλληλογραφίας. Το ιδανικό εργαλείο διαχείρισης email θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση, να διαγράψετε και να διαχειριστείτε τα email σας μέσω του ιστού και των εφαρμογών (επιτραπέζιοι υπολογιστές και iOS).
  • Μόνο 5 GB χώρου παρέχονται επί του παρόντος δωρεάν με κάθε λογαριασμό iCloud.

Συνεχίστε την ανάγνωση για να βρείτε τα βήματα που δείχνουν τα βήματα για την ανάκτηση των διαγραμμένων email iCloud.

Το iCloud δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας email;

Ναι, τα email και τα συνημμένα του iCloud αποθηκεύονται στον λογαριασμό email σας στο iCloud. Τα μόνα email και συνημμένα που αποθηκεύονται εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας όπως το Apple Mail ή το Outlook είναι αυτά που διατηρούνται σε έναν λογαριασμό iCloud. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mac ή σε άλλους λογαριασμούς σας δεν θα διατηρούνται στον διακομιστή iCloud.

Γιατί εξαφανίστηκαν τα email σας στο iCloud;

Οι λόγοι για τους οποίους εξαφανίζονται τα email iCloud παρατίθενται παρακάτω:

  • Σε σπάνιες περιπτώσεις, το σύστημα iPhone μπορεί να καταρρεύσει, με αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων, όπως η εξαφάνιση των email. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην πλειονότητα των προβλημάτων iPhone.
  • Μπορεί να έχετε εξατομικεύσει την εφαρμογή Mail στο iPhone σας με πολλές ρυθμίσεις, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να επηρεάσουν τα εισερχόμενά σας και να προκαλέσουν την εξαφάνιση των email από τη συσκευή σας.
  • Φυσικά, ένα κινητό τηλέφωνο έχει πρόσβαση στο email από τον πάροχο υπηρεσιών email σας, αλλά το κάνει διαφορετικά. Ενώ συχνά χρησιμοποιείτε το POP3 για να λάβετε ένα email από έναν υπολογιστή, οι περισσότερες εφαρμογές email που λειτουργούν σε κινητές συσκευές λαμβάνουν ένα email χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο IMAP. Όταν χρησιμοποιείτε το POP3, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα όπου τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αρχίζουν να εξαφανίζονται από το iPhone σας.

Μπορείτε να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα email από το iCloud;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud εάν τα δεδομένα είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή ή εάν το iCloud σας έχει αποθηκευμένο αντίγραφο ασφαλείας.

Τα διαγραμμένα email εξαφανίζονται για πάντα;

Όχι, μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email iCloud από τον κάδο απορριμμάτων εντός 30 ημερών από την απόρριψή τους. Επίσης, μπορείτε να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα email από το iCloud εάν τα δεδομένα είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή ή εάν το iCloud σας έχει αποθηκεύσει αντίγραφο ασφαλείας.

Πόσο καιρό μένει στον κάδο τα διαγραμμένα email του iCloud;

Το iCloud διαγραμμένο email παραμένει στον κάδο για 30 ημέρες. Όταν διαγράφετε email από τα εισερχόμενα του iCloud Mail, δεν διαγράφονται αμέσως. Αντίθετα, αποστέλλονται στο φάκελο Trash του iCloud Mail, όπου διατηρούνται για τις επόμενες 30 ημέρες.

Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email μετά το άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα email από το iCloud. Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email iCloud εάν τα δεδομένα είναι αποθηκευμένα στη συσκευή ή στην εξωτερική συσκευή σας. Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του iCloud που αποθηκεύτηκε ένα αντίγραφο ασφαλείας αυτών των email.

Πώς ανακτάτε τα διαγραμμένα email του iCloud;

Όταν διαγράφετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τα εισερχόμενα του iCloud Mail, αποστέλλονται στον φάκελο Κάδος του iCloud Mail, όπου διατηρούνται για τις επόμενες 30 ημέρες. Εφόσον δεν έχουν περάσει 30 ημέρες, είναι εύκολο να ανακτήσετε χαμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud. Ακολουθούν τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πώς να ανακτήσετε το χαμένο email iCloud:

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο Ιστότοπος iCloud στο πρόγραμμα περιήγησής σας και Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το Apple ID σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Mail από την αρχική οθόνη του iCloud.

3. Κάντε κλικ στο φάκελο Trash από το αριστερό παράθυρο, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στο email που θέλετε από τη λίστα.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Μετακίνηση σε > Εισερχόμενα για να μετακινήσετε αυτό το παλιό και απορριμμένο email στα κύρια εισερχόμενα του λογαριασμού αλληλογραφίας iCloud.

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς αντίγραφο ασφαλείας;

Μπορείτε να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένα email από το iCloud χωρίς αντίγραφο ασφαλείας, εάν τα επαναφέρετε εντός 30 ημερών από τη διαγραφή. Μετά από 30 ημέρες, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε πώς να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 30 ημερών από την απόρριψη στο iCloud.

Πώς ανακτάτε τα μόνιμα διαγραμμένα email από το iCloud;

Η εξαγωγή ενός προηγουμένως αποθηκευμένου αντιγράφου ασφαλείας είναι μια άλλη πολύ γνωστή τεχνική για να μάθετε πώς να ανακτάτε τα email που έχουν αφαιρεθεί πλήρως από το iCloud. Φυσικά, η χρήση αυτής της μεθόδου απαιτεί να έχετε ήδη αποθηκεύσει ένα αντίγραφο ασφαλείας iCloud. Μέσω του ιστότοπού της, του προγράμματος επιτραπέζιου υπολογιστή ή της εφαρμογής iOS, η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση των διαγραμμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud. Δείτε πώς μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email στο iCloud χρησιμοποιώντας ένα αποθηκευμένο αντίγραφο ασφαλείας:

1. Πηγαίνετε στον επίσημο Ιστότοπος iCloud και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο λογαριασμός Ρυθμίσεις.

3. Στην ενότητα Για προχωρημένους, κάντε κλικ στο Restore Files.

4. Τώρα, θα δείτε αρχεία που είχαν δημιουργηθεί προηγουμένως αντίγραφα ασφαλείας. Επιλέξτε το επιθυμητό αρχείο αντιγράφου ασφαλείας και κάντε κλικ στο Επαναφορά.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και ότι μπορέσατε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα email iCloud. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εύρεση μου για αναζήτηση αεροπορικών ετικετών κοντά σας