Πώς να αναζητήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά μέγεθος στο Gmail

Η Google ξέρει την αναζήτηση. Μπορεί να αναγνωρίσει το καλό από το κακό περιεχόμενο. Τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Gmail είναι απόδειξη αυτού. Δεν υπάρχει τίποτα τόσο ισχυρό όσο τα φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Gmail και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι είναι προϊόν της Google. Το Gmail έχει επίσης μια πολύ καλή δυνατότητα αναζήτησης. Ακόμα κι αν επικοινωνείτε με τους χειρότερους ανθρώπους, το πιθανότερο είναι ότι το Gmail θα εξακολουθεί να μπορεί να βρει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτούς. Η έλλειψη ενός θέματος ή η έλλειψη κατάλληλου θέματος δεν θα είναι πρόβλημα. Η δυνατότητα αναζήτησης είναι έξυπνη και δεν εξετάζει απλώς το θέμα και τον αποστολέα ή την ημερομηνία. Αυτές είναι μερικές από τις βασικές παραμέτρους αναζήτησης που υποστηρίζει το Gmail. Έχει επίσης μια χρήσιμη παράμετρο μεγέθους που σας επιτρέπει να αναζητάτε email κατά μέγεθος. Ετσι δουλευει.

  Πώς να χωρίσετε το Ubuntu μεταξύ HDD και SSD

Είναι πολύ απίθανο να θυμάστε το μέγεθος ενός email. Ωστόσο, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα θα είναι μεγαλύτερα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς συνημμένα. Για να αναζητήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά μέγεθος, χρειάζεστε μόνο μια πρόχειρη ιδέα για το πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα email.

Βρείτε μεγάλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να αναζητήσετε μεγάλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να δώσετε στην αναζήτηση Gmail ένα ελάχιστο μέγεθος. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε τα εξής.

  Πώς να βρείτε υπότιτλους για ένα αρχείο πολυμέσων

μέγεθος: 5MB

Αυτό θα φιλτράρει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι 5 MB ή μεγαλύτερα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με άλλες παραμέτρους, όπως το όνομα του αποστολέα. Για να συνδυάσετε τα δύο, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη σύνταξη.

όνομα αποστολέα Μέγεθος:μέγεθος σε MB

Για να βρείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι μεγαλύτερα από ένα δεδομένο μέγεθος, χρησιμοποιήστε την ακόλουθη παράμετρο.

μεγαλύτερο: μέγεθος σε MB

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε το μέγεθος του email σε byte. Για παράδειγμα, εάν εισαγάγετε 500000 μετά το “larger:”, το Gmail θα φιλτράρει όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι μεγαλύτερα από 0,5 MB.

Βρείτε μικρά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Gmail υποστηρίζει μια «μεγαλύτερη» και μια «μικρότερη» παράμετρο αναζήτησης. Η παράμετρος “Μικρότερο” σάς επιτρέπει να αναζητήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι μικρότερα από ένα δεδομένο μέγεθος. Η σύνταξη είναι?

  Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε πληκτρολόγια τρίτων σε iPhone και iPad

μικρότερο: μέγεθος σε MB

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με άλλες παραμέτρους αναζήτησης.

Βρείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα εύρος μεγεθών

Οι παράμετροι αναζήτησης «Μεγαλύτερη» και «Μικρότερη» μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλες παραμέτρους, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μαζί. Μπορείτε να συνδυάσετε τις παραμέτρους “Μεγαλύτερο” και “Μικρότερο” για να βρείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι, για παράδειγμα, μεγαλύτερο από 2 MB αλλά μικρότερο από 4 MB.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω σύνταξη

μεγαλύτερο: μέγεθος σε MB μικρότερο: μέγεθος σε MB

Το Gmail υποστηρίζει την αναζήτηση μεγέθους για περισσότερα από δύο χρόνια. Το μέγεθος ενός email συνήθως αποδίδεται σε συνημμένα ή εικόνες που προστίθενται σε ένα email. Αυτές οι παράμετροι αναζήτησης χρησιμοποιούνται καλύτερα κατά την αναζήτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα.