Πώς να αναζητήσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές στο Apple Watch


Οι παραγγελίες Apple Watch βρίσκονται σε διαδικασία συμπλήρωσης και για όποιον παρακολούθησε την εξέλιξη και τα νέα που ακολουθούν αυτή τη νέα συσκευή, γνωρίζει ότι λειτουργεί με iPhone και όχι χωρίς αυτό. Δεν προορίζεται να είναι ένα αυτόνομο προϊόν. Το App Store για το Apple Watch μόλις κυκλοφόρησε και πολλές επώνυμες επωνυμίες και εφαρμογές έχουν ήδη δημιουργήσει εφαρμογές για αυτό. Δείτε πώς εγκαθιστάτε μια εφαρμογή στο Apple Watch.

Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone σας. Δεν το βλέπεις; Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε iOS 8.2 ή νεότερη έκδοση. Η εφαρμογή δεν θα εμφανίζεται σε παλαιότερες εκδόσεις iOS. Πριν από σήμερα, αν ανοίξατε αυτήν την εφαρμογή, θα μπορούσατε να δείτε τα διαφημιστικά βίντεο για το Apple Watch στην εφαρμογή ή θα βλέπατε επιλογές για σύζευξή της. Θα δείτε τώρα και μια καρτέλα App Store. Πατήστε το. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιστοιχίσει πρώτα το Apple Watch με το iPhone σας και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Λήψη” δίπλα σε μια εφαρμογή στη λίστα για να τη κατεβάσετε.

  Πώς να βελτιώσετε το FPS στο PUGB [Playerunknown’s Battlegrounds]

Η λήψη θα είναι αργή, οπότε μην ανησυχείτε. Πηγαίνει και στο τηλέφωνό σας και στο ρολόι σας. Αυτές οι εφαρμογές θα προσθέτουν πάντα ένα εικονίδιο εφαρμογής στο iPhone σας και θα φαίνεται ως επί το πλείστον σαν να κατεβάζετε μια εφαρμογή στο iPhone σας (επειδή το κάνετε). Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, η εφαρμογή θα εμφανιστεί τόσο στο τηλέφωνό σας όσο και στο ρολόι σας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καρτέλα αναζήτησης που να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε εφαρμογές στην ίδια την εφαρμογή Apple App Watch. Ο καλύτερος τρόπος για να αναζητήσετε μια εφαρμογή είναι να εισαγάγετε το Apple Watch στην καρτέλα αναζήτησης στην εφαρμογή App Store στη συσκευή σας iOS και, στη συνέχεια, να λάβετε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχουν μια συνοδευτική εφαρμογή για το Apple Watch. Κάθε φορά που συναντάτε μια εφαρμογή που έχει μια συνοδευτική εφαρμογή (ακόμα και αν δεν αναζητάτε συγκεκριμένα εφαρμογές Apple Watch), θα υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο που θα υποδεικνύει ότι είναι διαθέσιμη.

  Πώς να αλλάξετε τις μονάδες χάρακα στο Microsoft Word