Πώς να αναζητήσετε κάποιον στο Tinder

Το Tinder είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα γνωριμιών που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα υπόσχεται στους χρήστες να τους ταιριάξει με άτομα που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα και είναι πιθανοί σύντροφοι ζωής τους. Η εφαρμογή είναι δημοφιλής στους νέους και πολλές φορές οι χρήστες προσπαθούν να βρουν πώς να αναζητήσουν κάποιον στο Tinder. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές μέθοδοι για να μάθετε πώς να βρείτε κάποιον στο Tinder. Οι περισσότερες από αυτές τις μεθόδους λειτουργούν από την εφαρμογή Tinder και είναι εύκολο να εκτελεστούν και να εκτελεστούν. Οι άλλες μέθοδοι ενδέχεται να απαιτούν εφαρμογές τρίτων και άλλα εργαλεία για την κατανόηση του τρόπου εύρεσης ατόμων στο Tinder. Έτσι, εάν έχετε στο μυαλό σας ένα άτομο που θέλετε να δείτε στο Tinder και δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να κάνετε αναζήτηση στα προφίλ του Tinder και να βρείτε το προφίλ ενός ατόμου, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς.

Πώς να αναζητήσετε κάποιον στο Tinder

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να θέλει να ψάξει κάποιον στο Tinder. Αυτοί οι λόγοι μπορεί να ποικίλλουν από το να ψάχνεις για συναρπασμό μέχρι να ελέγξεις αν ένας σύντροφος σε απατά. Οι παρακάτω είναι μερικοί από τους εύλογους λόγους για τους οποίους κάποιος ψάχνει για ένα προφίλ στο Tinder.

  • Κάποιος που εξερευνά και κατανοεί πώς λειτουργεί το Tinder
  • Κάποιος που αναζητά το προφίλ ενός ατόμου που του αρέσει ήδη
  • Κάποιος που ψάχνει ένα άτομο που μπορεί να θέλει να αποφύγει
  • Κάποιος που ελέγχει τον σύντροφό του

Ο παρακάτω οδηγός θα συζητήσει τις μεθόδους αναζήτησης για κάποιον προσάναμμα.

Σημείωση: Τα τηλέφωνα Android δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων και διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, επομένως, βεβαιωθείτε για τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε οποιαδήποτε. Τα εν λόγω βήματα πραγματοποιήθηκαν στο τηλέφωνο Moto G60.

Μέθοδος 1: Χρησιμοποιήστε τα Εργαλεία εφαρμογών Tinder

Μία από τις πρώτες μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καταλάβετε πώς να βρείτε κάποιον στο Tinder είναι να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία της εφαρμογής Tinder. Το Tinder έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να ταιριάξετε εύκολα με τους ανθρώπους. Το Tinder χρησιμοποιεί αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και αναλύει τις προτιμήσεις σας για να βρει το τέλειο ταίρι για εσάς. Έτσι, εάν έχετε ένα συγκεκριμένο άτομο στο μυαλό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία Tinder για να καταλάβετε πώς να αναζητήσετε εύκολα κάποιον στο Tinder. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες μεθόδους για να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε άτομα στο Tinder και πώς να αναζητήσετε προφίλ Tinder χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της εφαρμογής Tinder.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hand Panning του Microsoft Office αντί για τη γραμμή κύλισης

Επιλογή I: Περιορίστε την προτίμηση απόστασης

Ένα από τα πρώτα πράγματα που σας ζητά το Tinder είναι η περιοχή γύρω σας που θέλετε να εξερευνήσετε για να βρείτε το τέλειο ταίρι σας. Ωστόσο, αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο προφίλ στο Tinder, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο ακριβώς για να βρείτε το ταίρι σας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder από το μενού του τηλεφώνου σας.

2. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Προφίλ από την κάτω δεξιά πλευρά.

3. Εδώ, κάντε κλικ στο SETTINGS.

4. Εντοπίστε την επιλογή Maximum Distance (Μέγιστη απόσταση).

5. Περιορίστε την περιοχή γύρω από την οποία θέλετε να αναζητήσετε ένα άτομο.

6. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή Εμφάνιση μόνο ατόμων σε αυτό το εύρος.

Τώρα, το Tinder θα σας εμφανίσει προφίλ στην επιλεγμένη ακτίνα. Αυτό θα φιλτράρει τα περιττά προφίλ και θα εντοπίσετε εύκολα το επιθυμητό προφίλ.

Επιλογή II: Περιορίστε την προτίμηση ηλικίας

Παρόμοια με την επιλογή Μέγιστη απόσταση, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις προτιμήσεις ηλικίας για να περιορίσετε περαιτέρω την αναζήτησή σας για να μάθετε πώς μπορείτε να αναζητήσετε κάποιον στο Tinder. Εάν γνωρίζετε την ηλικία του ατόμου που αναζητάτε στο Tinder, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο αποτελεσματικά για να το βρείτε στην εφαρμογή.

1. Ακολουθήστε τα Βήματα 1-3 από τη Μέθοδο 1Α.

2. Στις ρυθμίσεις Tinder, εντοπίστε Εύρος ηλικίας.

3. Ορίστε μια ελάχιστη και μέγιστη προτιμώμενη ηλικία.

4. Και πάλι, ενεργοποιήστε την εναλλαγή Εμφάνιση μόνο ατόμων σε αυτό το εύρος.

Τώρα, θα δείτε μόνο τα προφίλ που ανήκουν σε αυτό το ηλικιακό εύρος.

Τα προαναφερθέντα βήματα είναι μερικές από τις πιο άμεσες μεθόδους για να μάθετε πώς μπορείτε να αναζητήσετε προφίλ στο Tinder ή πώς να βρείτε κάποιον στο Tinder, εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε πώς μπορείτε να βρείτε άτομα στο Tinder, δοκιμάστε την επόμενη μέθοδο.

Επιλογή III: Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο αναζήτησης κατά πάθη

Το Search by Passions μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αντιστοίχιση με ένα προφίλ στο Tinder. Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά εάν γνωρίζετε τα χόμπι και τα πάθη του ατόμου που αναζητάτε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την αναζήτηση μεταβαίνοντας στο μενού Tinder Explore.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder από το μενού του τηλεφώνου.

2. Εδώ, μεταβείτε στο μενού Εξερεύνηση.

3. Επιλέξτε ένα πάθος ή ένα χόμπι και ξεκινήστε την εξερεύνηση.

  Πώς διαχειρίζεστε τον ηχητικό λογαριασμό σας

Μέθοδος 2: Αναζήτηση προφίλ στο Tinder από την Αναζήτηση Google

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google αποτελεσματικά για να αναζητήσετε ένα προφίλ στο Tinder. Αυτή είναι μια εύκολη μέθοδος και μπορεί να σας δώσει το προφίλ ενός συγκεκριμένου ατόμου. Υπάρχουν δύο μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση ενός προφίλ Tinder με το Google.

Επιλογή I: Αναζήτηση διεύθυνσης URL ονόματος χρήστη στο Google

Μία από τις ευκολότερες μεθόδους αναζήτησης προφίλ στο Tinder είναι να αναζητήσετε το όνομα χρήστη ενός χρήστη στο Google. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να εκτελέσετε αυτήν τη μέθοδο.

1. Ανοίξτε το Google Chrome στη συσκευή σας.

2. Στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε https://tinder.com/@[username] και πατήστε το κουμπί Enter.

3. Θα μπορείτε να δείτε το προφίλ Tinder του ατόμου.

Επιλογή II: Αναζήτηση μέσω του Εργαλείου αναζήτησης ιστότοπου Google

Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος για να καταλάβετε πώς να κάνετε αναζήτηση σε κάποιον στο Tinder με το Google είναι να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναζήτησης ιστότοπου Google για να κατανοήσετε πώς να κάνετε αναζήτηση στα προφίλ του Tinder. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω βήματα για να εκτελέσετε αυτήν τη μέθοδο και να μάθετε πώς να βρείτε άτομα στο Tinder.

1. Ανοίξτε το Google Chrome στη συσκευή σας.

2. Στη γραμμή αναζήτησης πληκτρολογήστε Site: tinder.com [Name] και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Σημείωση: Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου στη θέση του [Name].

3. Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Εάν αυτή η μέθοδος δεν σας βοηθήσει, εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε πώς να βρείτε κάποιον στο Tinder, δοκιμάστε την επόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης Tinder

Εάν έχετε ήδη ταιριάξει με το άτομο αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τη συνομιλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναζήτησης Tinder για να βρείτε τις συνομιλίες και το προφίλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναζήτησης Tinder ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder από το μενού του τηλεφώνου.

2. Μεταβείτε στην ενότητα Chats στην εφαρμογή.

3. Εντοπίστε και πατήστε στη γραμμή αναζήτησης.

4. Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου στη γραμμή αναζήτησης.

5. Επιλέξτε το προφίλ από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μέθοδος 4: Τροποποίηση ρυθμίσεων τοποθεσίας

Εάν θέλετε να αναζητήσετε ένα προφίλ Tinder σε διαφορετική πόλη από τη δική σας, θα πρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας στην εφαρμογή Tinder για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να το κάνετε αυτό και να τροποποιήσετε την τοποθεσία σας GPS. Πολλές εφαρμογές VPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συσκευή σας για να αλλάξετε την τοποθεσία σας. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό Top 9 Best Free Unlimited VPN για Android για να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία VPN και να μάθετε πώς να αναζητάτε προφίλ Tinder.

  Πώς να αποκωδικοποιήσετε τα δεδομένα του iPhone Analytics

Μέθοδος 5: Ανώνυμη στο Tinder

Εάν θέλετε να αναζητήσετε το προφίλ ενός ατόμου χωρίς να του ενημερώσετε ότι βρίσκεστε στο Tinder, μπορείτε να προσπαθήσετε να μεταβείτε ανώνυμα στο Tinder για να μάθετε πώς να αναζητήσετε κάποιον στο Tinder για να αναζητήσετε ένα προφίλ για να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε άτομα στο Tinder. Η ανωνυμία μπορεί να σας βοηθήσει να αναζητήσετε ένα προφίλ χωρίς να κοινοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Tinder Plus για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ανώνυμα. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να κάνετε το Tinder Plus να είναι ανώνυμο στην εφαρμογή και να μάθετε πώς να βρείτε κάποιον στο Tinder.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder από το μενού του τηλεφώνου.

2. Πατήστε στο μενού Προφίλ και επιλέξτε GET TINDER PLUS.

3. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και πατήστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να αγοράσετε το Tinder Plus.

Μόλις ενεργοποιηθεί το Tinder Plus, μεταβείτε στις ρυθμίσεις και εντοπίστε και ενεργοποιήστε την επιλογή Control Who Sees You και πατήστε σε αυτήν.

Σημείωση: Θα βλέπετε μόνο τα προφίλ που έχουν ήδη αρέσει στο προφίλ σας στο Tinder.

Μόλις ενεργοποιηθεί το Tinder Plus, μεταβείτε στις ρυθμίσεις και εντοπίστε και ενεργοποιήστε την επιλογή Control Who Sees You και πατήστε σε αυτήν.

Σημείωση: Θα βλέπετε μόνο τα προφίλ που έχουν ήδη αρέσει στο προφίλ σας στο Tinder.

Μέθοδος 6: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή και τον ιστότοπο τρίτων κατασκευαστών

Ορισμένες πολλές εφαρμογές και ιστότοποι παρέχουν διαδικτυακά εργαλεία για την αναζήτηση προφίλ στο Tinder. Μπορείτε να αναζητήσετε αυτά τα εργαλεία τρίτων στο διαδίκτυο και να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία τους για να λάβετε τα αγαπημένα σας αποτελέσματα. Τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία βασίζονται σε συνδρομή και ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε κάποιο χρηματικό ποσό για να αναζητήσετε ένα προφίλ.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Μπορώ να αναζητήσω ένα άτομο στο Tinder;

Απ. Ναι, υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αναζητήσετε ένα άτομο στο Tinder. Μερικές από τις αποτελεσματικές μεθόδους είναι η αναζήτηση ενός ατόμου με το όνομα χρήστη του στο Google.

Ε2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Tinder ανώνυμα;

Απ. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tinder ανώνυμα μπαίνοντας στο Tinder Plus. Θα πρέπει να πληρώσετε ένα συγκεκριμένο τέλος συνδρομής για να εγγραφείτε στο Tinder Plus.

Ε3. Πώς μπορώ να αλλάξω την τοποθεσία μου στο Tinder;

Απ. Μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να αλλάξετε την τοποθεσία σας είναι η χρήση μιας υπηρεσίας VPN. Μπορείτε να κατεβάσετε μια δωρεάν εφαρμογή VPN για να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Tinder.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να καταλάβετε πώς να αναζητήσετε κάποιον στο Tinder. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε καλύτερα για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.