Πώς να αναζητήσετε κάποιον στο Match.com με όνομα χρήστη

Το ραντεβού έχει γίνει πλέον θέμα Διαδικτύου. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που εξυπηρετούν το σκοπό της εύρεσης ενός ταίρι για μεμονωμένα άτομα. Αυτοί οι ιστότοποι γνωριμιών δεν είναι μόνο διάσημοι, αλλά είναι και αξιόπιστοι για την εύρεση ενός τέλειου ταίρι. Ενώ πολλοί από αυτούς κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό, κάποιοι έχουν μπει στο διαδικτυακό παιχνίδι γνωριμιών μόλις τώρα και είναι πολύ καλά. Το Match είναι ένα τέτοιο site που βρίσκεται στη γωνία εδώ και πολύ καιρό. Ξεκίνησε το έτος 1995. Ο ιστότοπος από τότε βοηθά στην εύρεση κατάλληλων συνεργατών για όλα τα single peeps σε περίπου 50 χώρες σε 12 γλώσσες. Εάν μόλις ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε το Match και θέλετε να μάθετε πώς να αναζητάτε κάποιον στο Match με βάση το όνομα χρήστη, τότε αυτός είναι ο τέλειος οδηγός για εσάς. Στο σημερινό μας έγγραφο, θα καλύψουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να βρείτε κάποιον στο Match και πώς να βρείτε το προφίλ κάποιου στο Match.com. Έτσι, όλοι οι νέοι συνεργάτες μπορούν να μείνουν μαζί μας μέχρι το τέλος για να λάβουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση ονόματος χρήστη Match.

Πώς να αναζητήσετε κάποιον στο Match.com με όνομα χρήστη

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για το Match.com και τους τρόπους εύρεσης κάποιου στο Match με βάση το όνομα χρήστη λεπτομερώς.

Τι είναι το Match.com;

Το Match.com είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών που κυκλοφόρησε στον Ιστό τον Απρίλιο του 1995. Το Match θεωρείται η νούμερο ένα πλατφόρμα για την εύρεση μιας ιδανικής ημερομηνίας. Ο ιστότοπος ανήκει στην Match Group, η οποία διαθέτει επίσης πολλές άλλες υπηρεσίες διαδικτυακών γνωριμιών.

  • Το Match.com λειτουργεί συνδέοντάς σας με άλλους χρήστες στην πλατφόρμα με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται στο προφίλ σας.
  • Το Match παρέχει στους χρήστες νέους και εξατομικευμένους αγώνες κάθε μέρα.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναζήτησης του ιστότοπου για να βρείτε το κατάλληλο ταίριασμα για την επιλογή σας.
  • Μόλις βρείτε ένα τέλειο match, μπορείτε να συνδεθείτε μαζί τους στέλνοντάς τους ένα μήνυμα στο Match.com.
  • Το Match προσφέρει δωρεάν συνδρομή στους χρήστες του με απεριόριστες δυνατότητες αντιστοίχισης και περιήγησης προφίλ.
  10 καλύτερες συμβουλές ασφάλειας WooCommerce για να διατηρήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ασφαλές

Πώς να αναζητήσετε κάποιον στο Match με όνομα χρήστη

Match.com είναι μια πλατφόρμα γνωριμιών αλλά με περιορισμένη επιλογή αναζήτησης, καθώς δεν μπορείτε να βρείτε ένα άτομο μόνο με το όνομα χρήστη ή το όνομά του, επομένως, είναι αδύνατο να βρείτε ένα άτομο με προφίλ στο Match με μια κανονική αναζήτηση. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους ολοκληρώνετε την αναζήτηση ονόματος χρήστη στο Match. Ας εξερευνήσουμε αυτούς τους διαφορετικούς τρόπους στις επόμενες μεθόδους παρακάτω.

Μέθοδος 1: Αναζήτηση σε αντιστοίχιση

Ο πρώτος τύπος αναζήτησης που είναι ο πιο γενικός στο Match είναι η γραμμή αναζήτησης. Ενώ προσπαθείτε να μάθετε πώς να βρείτε κάποιον στο Match, ο καλύτερος κατάλληλος τρόπος είναι να επιλέξετε διαφορετικές επιλογές αναζήτησης στις οποίες μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στην επιλογή Αναζήτηση στην επάνω γραμμή. Μπορείτε να βρείτε έναν χρήστη Match με διάφορους τρόπους με αυτήν την επιλογή αναζήτησης:

  • Κάνοντας μια τακτική αναζήτηση στην οποία μπορείτε να καθορίσετε και να κατηγοριοποιήσετε την αναζήτησή σας.
  • Η επόμενη επιλογή είναι η Αμοιβαία Αναζήτηση που θα σας παρουσιάσει τα αποτελέσματα με τα οποία ταιριάζετε.
  • Η επόμενη διαθέσιμη επιλογή είναι η Αντίστροφη Αναζήτηση, η οποία απλοποιεί την αναζήτηση με βάση τον αριθμό των χαρακτηριστικών σας που θέλει το άλλο άτομο.
  • Η τελευταία διαθέσιμη επιλογή σε αυτήν την κατηγορία είναι η Αποθηκευμένη Αναζήτηση που δείχνει τα αποτελέσματα των προηγούμενων αναζητήσεών σας.
  9 Λογισμικό Premium Testing Penetration Testing Software για Web Applications

Μέθοδος 2: Αναζήτηση στο Google

Εάν γνωρίζετε το όνομα χρήστη του ατόμου και θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε το προφίλ κάποιου Match.com, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη και την απλούστερη διέξοδο που είναι η αναζήτηση Google. Οι ιστότοποι γνωριμιών όπως το Match.com είναι ευρετηριασμένοι στο Google και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χειριστής αναζήτησης για την εύρεση ενός προφίλ. Η αναζήτηση Google είναι επίσης μια από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους για να ξεκινήσετε. Μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να βρείτε ένα προφίλ αντιστοίχισης στο Google:

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το Google σε αυτό.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο πλαίσιο αναζήτησης και πληκτρολογήστε site:match.com + το όνομα του ατόμου που προσπαθείτε να βρείτε.

3. Θα βρείτε διάφορα αποτελέσματα στην αρχική σελίδα. Μπορείτε να κάνετε πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα προσθέτοντας μερικές λέξεις-κλειδιά.

4. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην επιλογή Εικόνες για πιο αποτελεσματική αναζήτηση.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε εργαλεία τρίτων

Εργαλεία τρίτων είναι επίσης χρήσιμα στην αναζήτηση ονόματος χρήστη Αντιστοίχιση. Αυτά τα εργαλεία σας βοηθούν πολύ στην εύρεση ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Το διαδικτυακό λογισμικό όπως αυτά τα εργαλεία συγκεντρώνει, αποθηκεύει και παρέχει πληροφορίες για ένα άτομο που συλλέγονταν παλαιότερα από διαθέσιμους δημόσιους πόρους. Αυτά τα εργαλεία είναι απολύτως νόμιμα και νόμιμα για την παροχή προσωπικών πληροφοριών ατόμων. Έτσι, εάν αναζητάτε μια εύκολη διέξοδο στο διαδίκτυο για να βρείτε ένα όνομα χρήστη στο Match, τα εργαλεία τρίτων μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτό καθώς αποκαλύπτουν την παρουσία ενός ατόμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επίσης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα εργαλεία που μπορείτε να επιλέξετε για να βρείτε το ταίρι σας στο Match, τότε ανατρέξτε στον οδηγό μας για τους Top 10 καλύτερους ιστότοπους αναζήτησης ατόμων.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Cinnamon And Nemo στο Ubuntu

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Το Match προσφέρει αναζήτηση ονόματος χρήστη;

Απ. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους γνωριμιών στο διαδίκτυο δεν προσφέρουν αναζήτηση ονόματος χρήστη. Ωστόσο, στο Match, οι χρήστες λαμβάνουν διαφορετικές επιλογές αναζήτησης, όπως αμοιβαία, αντίστροφη, αποθηκευμένη και βασικές επιλογές αναζήτησης με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε και να απλοποιήσετε την αναζήτησή σας στην πλατφόρμα.

Ε2. Πώς μπορώ να ξέρω αν κάποιος με μπλόκαρε στο Match;

Απ. Εάν ένα άτομο σας έχει αποκλείσει στο Match, δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτό το άτομο, να του στείλετε μηνύματα, να το προσκαλέσετε σε συνομιλία ή να δείτε το προφίλ του ατόμου.

Ε3. Μπορώ να κρύψω το προφίλ μου στο Match;

Απ. Ναι, το Match προσφέρει μια εκπληκτική δυνατότητα στους χρήστες του που τους βοηθά να κάνουν τα προφίλ τους κρυφά ή ορατά. Εάν έχετε αγοράσει ιδιωτική λειτουργία στο Match, θα σας παρέχεται μια επιλογή να κάνετε το προφίλ σας ιδιωτικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ορατό μόνο στα μέλη που είναι η επαφή σας.

Q4. Μπορώ να στείλω ένα μήνυμα εάν το προφίλ μου είναι κρυφό;

Απ. Ναι, εάν το προφίλ σας είναι κρυφό και στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον στο Match, θα λάβει το μήνυμά σας κανονικά. Το άτομο θα μπορεί να διαβάσει τα μηνύματά σας, αλλά δεν θα μπορεί να δει τη σελίδα του προφίλ σας.

Q5. Τι συμβαίνει με το unmatching στο Match;

Απ. Εάν δεν ταιριάξατε κάποιον στο Match, δεν θα μπορείτε να δείτε ξανά το προφίλ του. Το άλλο άτομο επίσης δεν θα μπορεί να δει το προφίλ σας έως ότου δημιουργήσει ένα νέο προφίλ στην πλατφόρμα. Η συνομιλία με αυτό το άτομο δεν θα είναι επίσης διαθέσιμη μετά από μη ταίριασμα.

***

Ελπίζουμε ότι το έγγραφό μας σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης κάποιου στο Match με βάση το όνομα χρήστη σας καθοδήγησε σχετικά με το Match και τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους αναζητάτε αυτό το ξεχωριστό άτομο στην πλατφόρμα. Εάν έχετε άλλες απορίες ή προτάσεις να δώσετε, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.