Πώς να αναζητήσετε ιστορίες στο Snapchat

Οι ιστορίες του Snapchat είναι δημοφιλείς. Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε, ειδικά όταν το Facebook έχει αντιγράψει ιστορίες όσο περισσότερο μπορούσε. Οι ιστορίες με τη μία ή την άλλη μορφή αποτελούν πλέον μέρος σχεδόν όλων των εφαρμογών του Facebook. Το χαρακτηριστικό που έκανε το Snapchat μοναδικό έχει πλέον αντιγραφεί σε σημείο που οι άνθρωποι το έχουν βαρεθεί. Το θέμα είναι ότι οι ιστορίες δεν είναι κακές αν τις αφήσεις στο Snapchat. Οι χρήστες του Snapchat, και μάλιστα οι δικές του ιστορίες, είναι ακόμα τακτοποιημένοι. Το Snapchat έχει πλέον διευκολύνει την αναζήτηση ιστοριών στο Snapchat. Η εφαρμογή διαθέτει μια νέα δυνατότητα αναζήτησης που σας επιτρέπει να αναζητάτε ιστορίες κοντά σας. Τα αποτελέσματα που βλέπετε εξαρτώνται από την τοποθεσία και τον χρόνο αναζήτησής σας. Ετσι δουλευει.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις προκλήσεις φακών στο Snapchat

Πως δουλεύει

Ανοίξτε το Snapchat και στην οθόνη της κάμερας θα δείτε μια γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος. Πατήστε μέσα στη γραμμή αναζήτησης και εισαγάγετε κάτι για το οποίο θέλετε να δείτε μια ιστορία. Για παράδειγμα, το Snapchat σας προτείνει να αναζητήσετε κοντινές ράβδους ή highlights του παιχνιδιού. Πληκτρολογήστε λέξεις και φράσεις όπως “Μπάρ” ή “Παιχνίδι μπάσκετ” για να βρείτε σχετικές ιστορίες.

Η δυνατότητα αναζήτησης του Snapchat δεν περιορίζεται μόνο σε ιστορίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε φίλους στις επαφές σας ή στο Snapchat. Μπορείτε να αναζητήσετε έναν χρήστη με το όνομά του ή μια επαφή με το όνομά του. Για τις επαφές, μπορείτε να τις αποσπάσετε γρήγορα. Για τους χρήστες, έχετε την επιλογή να τους “Γρήγορη προσθήκη”.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος πληκτρολογεί στο Snapchat

Περιορισμοί

Το μόνο μειονέκτημα αυτής της δυνατότητας αναζήτησης είναι ο περιορισμός τοποθεσίας και χρόνου. Περιορίζει τις ιστορίες που θα δείτε στα αποτελέσματα. Είναι πιθανό, όπως και στην περίπτωσή μου, να μην βλέπετε καθόλου ιστορίες.

Εάν το Snapchat προσπαθεί να προσελκύσει περισσότερους χρήστες από αυτό περιορίζει τις ιστορίες που θα μπορούν να δουν. Χωρίς ιστορίες για προβολή και περιορισμένο κύκλο φίλων, οι νέοι χρήστες ή οι λιγότερο ενεργοί χρήστες δεν θα έχουν πολλούς λόγους να χρησιμοποιούν το Snapchat. Το Facebook σε πλήρη αντίθεση θα έχει πάντα μια ροή ειδήσεων για να περιηγηθούν οι χρήστες που βαριούνται.

Η δυνατότητα αναζήτησης προορίζεται να συναγωνιστεί την αναζήτηση του Facebook που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν στο Facebook δημόσιο περιεχόμενο και προφίλ. Αυτή η δυνατότητα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ότι οι χρήστες ονομάζουν σωστά τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες τους. Μπορείτε ακόμα να κάνετε σάρωση προς τα αριστερά και να μεταβείτε στην καρτέλα Ιστορίες και να πραγματοποιήσετε αναζήτηση από αυτές εκεί. Η δυνατότητα Discover βρίσκεται στο σημείο που ήταν πριν, οπότε δεν υπάρχει αλλαγή ούτε εκεί.

  Πώς να αποκτήσετε το φίλτρο Snap του Game Of Thrones στο Snapchat

Η νέα γραμμή αναζήτησης είναι βασικά πιο εύκολη πρόσβαση και βρίσκει τοπικό περιεχόμενο. Το Snapchat θα μπορούσε να έχει επιτρέψει στους χρήστες να αναζητούν ιστορίες στο Snapchat από την οθόνη Ιστορίες, αλλά η οθόνη της κάμερας είναι η προεπιλεγμένη οθόνη στην οποία ανοίγει η εφαρμογή, ώστε να είναι πιο αποτελεσματική.