Πώς να αναβάλετε μια σελίδα ή ένα άτομο στο Facebook για 30 ημέρες

Τα σημαντικά γεγονότα της ζωής, τα κοινωνικά ή πολιτικά γεγονότα τείνουν να κάνουν τους ανθρώπους και τις σελίδες στο Facebook να δημοσιεύουν πιο συχνά. Τα συμβάντα μπορεί ακόμη και να παραμορφώσουν τις αναρτήσεις που γίνονται έτσι ώστε να μην αφορούν το θέμα που αρχικά σας ενδιέφερε όταν σας άρεσε μια σελίδα. Μπορείτε πάντα να κάνετε unlike ή unfollow, ή unfriend ατόμων και σελίδων, αλλά το Facebook έχει μια καλύτερη λύση. χρησιμοποιήστε ένα κουμπί αναβολής. Υπάρχει μια νέα δυνατότητα που διατίθεται στους χρήστες του Facebook που σας επιτρέπει να αναβάλλετε μια σελίδα ή ένα άτομο στο Facebook για 30 ημέρες. Μπορείτε να τερματίσετε νωρίς την περίοδο αναβολής εάν θέλετε, αλλά δεν υπάρχουν επιλογές προσαρμογής για το πόσο μπορεί να είναι η περίοδος αναβολής.

  Πώς να διαγράψετε σχόλια στο Facebook, το Twitter, το YouTube και άλλα

Μπορείτε να αναβάλλετε άτομα και σελίδες από τον ιστό του Facebook και από τις εφαρμογές Facebook.

Αναβολή – Ιστός Facebook

Μεταβείτε στην αρχική καρτέλα στο Facebook και πραγματοποιήστε κύλιση στη ροή σας. Όταν βλέπετε κάτι από έναν φίλο ή μια σελίδα που σας κάνει να μην θέλετε να ακούσετε νέα του για 30 ημέρες, κάντε κλικ στο μικρό αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στην ανάρτηση. Θα δείτε μια νέα επιλογή Αναβολή για 30 ημέρες. Κλίκαρέ το. Θα μπορείτε να αναιρέσετε την ενέργεια αμέσως εάν πρόκειται για ατύχημα.

  Τι θα συμβεί αν αποκλείσετε κάποιον στο Facebook;

Τέλος αναβολής – Ιστός Facebook

Η περίοδος αναβολής θα λήξει αυτόματα μετά από 30 ημέρες, ωστόσο μπορείτε πάντα να τερματίσετε νωρίτερα την περίοδο αναβολής εάν θέλετε. Για να το κάνετε αυτό, επισκεφτείτε τη σελίδα ή το προφίλ που αναβάλατε. Θα δείτε ένα κουμπί “Αναβολή”. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε «Τερματισμός αναβολής». Θα σας πει πόσες ημέρες απομένουν μέχρι να λήξει αυτόματα η περίοδος αναβολής.

Αναβολή – Εφαρμογή Facebook

Η διαδικασία είναι η ίδια στις εφαρμογές Facebook. μεταβείτε στη ροή του σπιτιού σας και κάντε κύλιση σε αυτήν μέχρι να βρείτε κάτι που θα αντέχετε να μην βλέπετε τίποτα για 30 ημέρες. Πατήστε το αναπτυσσόμενο βέλος και επιλέξτε την επιλογή Αναβολή για 30 ημέρες.

Τέλος αναβολής – Εφαρμογή Facebook

Για να τερματίσετε νωρίς την περίοδο αναβολής, επισκεφτείτε το προφίλ ή τη σελίδα που αναβάλατε και αναζητήστε το κουμπί Αναβολή. Πατήστε το και επιλέξτε Τέλος αναβολής.

  Το Socioclip είναι ένα εργαλείο σελιδοδεικτών για αναρτήσεις στο Facebook και στο Quora [Chrome]

Δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να δείτε ποιες σελίδες και προφίλ έχετε αναβάλει στο Facebook. Θα πρέπει να τα θυμάστε μόνοι σας ή θα πρέπει να περιμένετε να λήξει η περίοδος αναβολής πριν επιστρέψουν οι αναρτήσεις τους στη ροή σας. Η επιλογή αναβολής είναι για αναρτήσεις, αλλά θα ισχύει και για ειδοποιήσεις για τη σελίδα ή το προφίλ. Για παράδειγμα, εάν αναβάλλετε έναν φίλο στο Facebook, δεν θα βλέπετε αναρτήσεις από αυτόν στη ροή σας, αλλά δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν βγαίνει ζωντανά ή ενημερώνει την κατάστασή του. Εάν δεν βλέπετε ακόμη την επιλογή αναβολής, δώστε της μερικές εβδομάδες και θα πρέπει να εμφανιστεί.