Πώς να αλλάξετε το avatar του Microsoft Teams

Το Microsoft Teams επιτρέπει στους χρήστες να συμπεριληφθούν σε πολλές διαφορετικές ομάδες. Μια εταιρεία μπορεί να επιλέξει να δημιουργήσει πολλές ομάδες για τους υπαλλήλους της. Μπορεί να προσθέτει ή να αφαιρεί μέλη από μια ομάδα όποτε χρειάζεται και μπορεί να μετακινεί μέλη της ομάδας μεταξύ τους.

Το avatar του Microsoft Teams

Το avatar του Microsoft Teams

Μια ομάδα στο Microsoft Teams διακρίνεται από το όνομά της, αλλά οι ομάδες μπορεί να έχουν το ίδιο όνομα, ειδικά αν έχουν δημιουργηθεί σε διαφορετικούς τομείς. Ένας χρήστης μπορεί να είναι μέλος οποιουδήποτε αριθμού ομάδων, σε οποιονδήποτε τομέα και ένα όνομα από μόνο του μπορεί να μην είναι αρκετό για να τα ξεχωρίσει όλα.

  Το App Eater απεγκαθιστά πολλές εφαρμογές. Διευκολύνει το φιλτράρισμα τους

Αλλάξτε το avatar του Microsoft Teams

Μπορείτε να ρυθμίσετε μια ομάδα του Microsoft Teams να έχει τη δική της εικόνα εμφάνισης. Αυτό διαφέρει από την εικόνα εμφάνισης που έχει οριστεί για μεμονωμένα μέλη. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μόνο οι διαχειριστές ή οι κάτοχοι ομάδας μπορούν να αλλάξουν το avatar για μια ομάδα του Microsoft Teams.

Ανοίξτε το Microsoft Teams.
Συνδεθείτε με τον λογαριασμό διαχειριστή ή κατόχου.
Μεταβείτε στην καρτέλα Ομάδες.
Κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερες επιλογές δίπλα στην ομάδα.
Επιλέξτε Διαχείριση ομάδας από το μενού περιβάλλοντος.
Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις (αν αυτή η καρτέλα δεν είναι ορατή, δεν έχετε συνδεθεί με τον σωστό λογαριασμό).

  Πώς να παρακολουθείτε την IP (και την τοποθεσία) κάποιου με έναν σύνδεσμο

Αναπτύξτε την εικόνα ομάδας.
Κάντε κλικ στην Αλλαγή εικόνας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφόρτωση εικόνας.
Επιλέξτε μια νέα εικόνα από το σύστημά σας.
Κάντε κλικ στην Αποθήκευση.

Το νέο avatar θα ενημερωθεί για όλα τα μέλη της ομάδας στους αντίστοιχους πελάτες τους. Η αλλαγή θα αντικατοπτρίζεται στον υπολογιστή, την εφαρμογή ιστού και τις εφαρμογές για κινητά.

avatar του Microsoft Teams έναντι εικόνας προφίλ

Το avatar του Microsoft Teams είναι διαφορετικό από την εικόνα προφίλ ενός χρήστη. Η εικόνα προφίλ ορίζεται ανεξάρτητα από κάθε χρήστη για τον εαυτό του. Ένας διαχειριστής ομάδας ή κάτοχος δεν μπορεί να επηρεάσει αυτό που ο χρήστης ορίζει ως εικόνα προφίλ (αν και θα πρέπει να είναι κατάλληλο για το χώρο εργασίας) και δεν απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή για να το ορίσετε.

  Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το Password Manager του προγράμματος περιήγησής σας

συμπέρασμα

Το avatar της ομάδας του Microsoft Teams συνήθως ορίζεται στα αρχικά στο όνομα της ομάδας, όπως είναι ρυθμισμένο για χρήστες που δεν έχουν ορίσει τις δικές τους φωτογραφίες προφίλ. Για μικρότερες ομάδες και χρήστες που αποτελούν μέρος μόνο ενός μικρού αριθμού ομάδων, αυτά τα προεπιλεγμένα avatar λειτουργούν μια χαρά. Εάν έχετε μεγάλη ομάδα και ανήκετε σε αρκετές ομάδες, οι εικόνες μπορεί να σας βοηθήσουν καλύτερα στην πλοήγηση. Σε πολλές περιπτώσεις, μια οπτική ένδειξη είναι καλύτερη από το κείμενο. Εάν διαχειρίζεστε πολλές ομάδες για τον ίδιο οργανισμό, είναι καλή ιδέα να κάνετε το avatar για καθεμία διαφορετικό από το άλλο, π.χ., χρησιμοποιήστε διαφορετικά χρώματα (κόκκινο και μπλε) αντί για παρόμοια χρώματα (αποχρώσεις του μπλε).