Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Snapchat

Το όνομα χρήστη σας είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές οποιουδήποτε προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι οι άνθρωποι μπορούν να σας αναγνωρίσουν, να συνδεθούν μαζί σας και να σχετίζονται με την επωνυμία σας. Ανεξάρτητα, τι συμβαίνει όταν θέλετε να επεξεργαστείτε ή να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Snapchat;

Ανεξάρτητα από αυτό, μπορείτε πάντα να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομά σας που βλέπουν όλοι. Τα δύο δεν πρέπει να μπερδεύονται. Αυτό το άρθρο σάς δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την αλλαγή του ονόματος χρήστη και την προσαρμογή του χρώματος, των γραμματοσειρών και της συνολικής εμφάνισής του.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Snapchat

Αν και μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Snapchat μόνο μία φορά κάθε δώδεκα μήνες, η εταιρεία κάνει τη διαδικασία αρκετά εύκολη.

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο Snapchat

Σημείωση: Επειδή μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας μόνο μία φορά το χρόνο, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που θέλετε πραγματικά.

  • Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το Bitmoji σας στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Πατήστε στο γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Πατήστε Όνομα χρήστη στο μενού.
  • Πατήστε τον μπλε υπερσύνδεσμο Αλλαγή ονόματος χρήστη κάτω από το τρέχον όνομα χρήστη σας.
  • Πατήστε Συνέχεια όταν εμφανιστεί το μήνυμα.
  • Εισαγάγετε το νέο σας όνομα χρήστη. Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.
  • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Πατήστε Επόμενο ξανά.
  • Πατήστε Συνέχεια για επιβεβαίωση. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης.
  • Πώς να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομά σας στο Snapchat στο κινητό

    Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δημιουργείτε έναν λογαριασμό Snapchat και πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη σας, αλλά δεν μπορείτε να το αλλάξετε ξανά εκτός εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας και δημιουργήσετε έναν νέο. Ωστόσο, αυτό που μπορείτε να προσαρμόσετε και να αλλάζετε όσο συχνά θέλετε είναι το εμφανιζόμενο όνομά σας. Αυτή η ενέργεια σάς δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε κάτι μοναδικά αναγνωρίσιμο, ώστε οι άλλοι χρήστες να γνωρίζουν ότι είστε εσείς. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα Snapchat στο κινητό:

      Πώς να αναζητήσετε ιστορίες στο Snapchat
  • Ανοιξε το δικό σου Εφαρμογή Snapchat.

  • Μεταβείτε στο “Το προφίλ μου” και κάντε κλικ στο εικονίδιο του τροχού “Ρυθμίσεις”.

  • Κάντε κλικ στο “Όνομα” για να αφαιρέσετε, να επεξεργαστείτε ή να γράψετε ένα νέο εμφανιζόμενο όνομα.

  • Αφού εισαγάγετε το νέο εμφανιζόμενο όνομα, πατήστε “Αποθήκευση” και όλοι θα το δουν στο προφίλ σας. Ωστόσο, εάν έχουν την επαφή σας αποθηκευμένη με το παλιό σας όνομα, θα πρέπει να επεξεργαστούν την επαφή σας και να την αποθηκεύσουν με το νέο.

  • FAQ

    Μπορώ να αλλάξω το εμφανιζόμενο όνομα του Snapchat στην επιφάνεια εργασίας;

    Ας υποθέσουμε ότι χάνετε στιγμιαία την πρόσβαση στο τηλέφωνό σας και θέλετε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα στο Snapchat βιαστικά. Δυστυχώς, σε αυτήν την κατάσταση, δεν έχετε τύχη. Παρόλο που μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην επιφάνεια εργασίας μέσω Είσοδος Snapchat σελίδα, η αλλαγή του εμφανιζόμενου ονόματος δεν αποτελεί επιλογή.

      Πώς να διαγράψετε ένα απεσταλμένο μήνυμα στο Snapchat

    Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας χωρίς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας;

    Λόγω της ασφάλειας του χρήστη, ο μόνος τρόπος για να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και να δημιουργήσετε έναν νέο. Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, δεν μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα λογαριασμού, Snapstreak ή Μνήμες. Πρέπει να δημιουργήσετε τον νέο σας λογαριασμό από την αρχή.

    Οι περισσότεροι χρήστες επιλύουν το πρόβλημα του ονόματος χρήστη αλλάζοντας το εμφανιζόμενο όνομα Snapchat και διατηρώντας το παλιό τους όνομα χρήστη για να προστατεύουν όλα τα Snaps και τις πληροφορίες λογαριασμού. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat, ανοίξτε τη σελίδα του προφίλ σας και επιλέξτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Το Snapchat διατηρεί τον λογαριασμό σας ως ανενεργό για 30 ημέρες και στη συνέχεια τον διαγράφει οριστικά.

    Τυλίγοντας

    Όλοι έχουν βιώσει τη λύπη της δημιουργίας ενός ονόματος χρήστη όταν ήταν νεότεροι, κάτι που μπορεί να είναι λίγο ντροπιαστικό τώρα. Ενώ το Snapchat ενδέχεται να μην σας επιτρέψει να αλλάξετε το όνομα χρήστη με το οποίο συνδέεστε, θα σας επιτρέψει να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομά σας. Έχετε κάποια εμπειρία, συμβουλές, κόλπα ή ερωτήσεις σχετικά με την αλλαγή του εμφανιζόμενου ονόματος Snapchat; Αφήστε ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα.