Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Google Meet

Το Google Meet μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς λογαριασμό. Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το Google Meet με έναν λογαριασμό, θα χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό Google. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό ή έναν λογαριασμό Google Apps.

Όταν συμμετέχετε σε μια σύσκεψη Google Meet, πρέπει να συμμετάσχετε με ένα όνομα. Εάν είστε συνδεδεμένοι, το όνομά σας συμπληρώνεται αυτόματα και είναι το ίδιο που έχετε ορίσει για έναν λογαριασμό Google. Εάν επιλέξετε να μην υπογράψετε, μπορείτε να ορίσετε ένα όνομα για τον εαυτό σας προτού εισέλθετε σε μια σύσκεψη.

Αλλαγή ονόματος στο Google Meet

Εάν πρέπει να αλλάξετε το όνομα που χρησιμοποιείτε σε μια σύσκεψη Google Meet, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει ενώ βρίσκεστε στη σύσκεψη. Εάν είστε αυτός που φιλοξενεί τη σύσκεψη, θα πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε πριν ξεκινήσει η συνάντηση.

  Πώς να κάνετε δεξί κλικ σε οποιονδήποτε Mac χρησιμοποιώντας επιφάνεια αφής, ποντίκι ή πληκτρολόγιο

Εφόσον οι οικοδεσπότες της σύσκεψης πρέπει να είναι συνδεδεμένοι σε λογαριασμό Google, η αλλαγή του ονόματός σας στη σύσκεψη σημαίνει ότι πρέπει να το αλλάξετε για τον λογαριασμό σας Google.

Αλλαγή ονόματος Λογαριασμού Google

Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του Λογαριασμού σας Google όποτε θέλετε. Ωστόσο, δεν θα αλλάξει τη διεύθυνση email σας, πιθανότατα θα αλλάξει το όνομά σας στις Επαφές και για τις επαφές σας στις οποίες στέλνετε μήνυμα ή email χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες Google.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Λογαριασμού σας Google έως κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
Συνδεθείτε ξανά εάν σας ζητηθεί.
Επιλέξτε την καρτέλα Προσωπικές πληροφορίες από τη στήλη στα δεξιά.
Κάντε κλικ στο όνομά σας (συνδεθείτε ξανά εάν σας ζητηθεί).
Αλλάξτε το όνομά σας και κάντε κλικ στην Αποθήκευση.
Την επόμενη φορά που θα συμμετάσχετε σε μια σύσκεψη του Google Meet, οι άλλοι συμμετέχοντες θα σας δουν με το νέο σας όνομα.

  Πώς να συμμετάσχετε στην εκδήλωση για την Ημέρα της Φύσης «Animal Crossing: New Horizons».

Αλλάξτε το ανώνυμο όνομα στο Google Meet

Εάν συμμετέχετε ανώνυμα σε μια σύσκεψη του Google Meet, π.χ., δεν συνδέεστε σε λογαριασμό Google, πρέπει να εισαγάγετε ένα όνομα για να μπορέσετε να ζητήσετε να συμμετάσχετε στη σύσκεψη. Αυτό το όνομα δεν μπορεί να αλλάξει όσο είστε ακόμα στη σύσκεψη. Εάν θέλετε να το αλλάξετε, θα πρέπει να φύγετε και να εγγραφείτε ξανά.

Αυτή η διαδικασία συνοδεύεται από μια επιπλοκή. όταν συμμετάσχετε ξανά στη σύσκεψη αφού αλλάξετε το όνομά σας, θα πρέπει να σας επιτρέψει να επιστρέψετε από τον οικοδεσπότη που Απρίλιος είναι ακατάλληλη ή όχι, δεδομένου του πλαισίου της συνάντησης.

  Πόσοι παίκτες μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα στο Switch;

Κλείστε τη σύσκεψη κάνοντας κλικ στο κουμπί τερματισμού κλήσης.
Θα δείτε μια σελίδα με ένα κουμπί Rejoin.
Κάντε κλικ στο κουμπί Rejoin.
Εισαγάγετε το όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
Κάντε κλικ στο Ask to Join.
Περιμένετε μέχρι ο οικοδεσπότης της σύσκεψης να σας επιτρέψει να επιστρέψετε στη σύσκεψη.
Θα εμφανιστείτε με το νέο όνομα.

συμπέρασμα

Τα ονόματα σε μια σύσκεψη είναι σημαντικές πληροφορίες που σχετίζονται με τους χρήστες. Ο οικοδεσπότης Απρίλιος επιλέξτε τη σίγαση ενός χρήστη που αναγνωρίζουν με το όνομά του, μεταξύ άλλων. Εάν οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το όνομά τους στη μέση μιας σύσκεψης, θα είναι πιο δύσκολο για τον κεντρικό υπολογιστή να το διαχειριστεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν καλό λόγο για να αλλάξετε το όνομά σας και ενημερώστε τον οικοδεσπότη μέσω συνομιλίας όταν πρόκειται να το κάνετε.