Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Fortnite

Η Epic Games είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες παιχνιδιών, την οποία απολαμβάνουν εκατομμύρια. Συχνά διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις για να προσφέρει καταπληκτικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας ένα διαισθητικό πρόγραμμα-πελάτη. Ακόμα κι αν το Epic Games Launcher σταματά να λειτουργεί κάθε τόσο, δεν επιβραδύνει τους περισσότερους παίκτες.

Η Epic Games αλλάζει όνομα

Ωστόσο, πολλοί χρήστες αναρωτιούνται πώς να αλλάξουν το όνομά τους Epic Games αφού έχουν ήδη δημιουργήσει ένα κατά την εγγραφή τους για έναν λογαριασμό.

Εάν είστε ένας από αυτούς, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αλλαγή του ονόματος της Epic Games.

Epic Games: Αλλαγή ονόματος

Τι είναι ένα εμφανιζόμενο όνομα Epic Games;

Είναι το όνομα που αντιπροσωπεύει τον λογαριασμό σας στην Epic Games και εμφανίζεται στο Epic Games Launcher, στο επίσημο φόρουμ Epic Games και στο AnswerHub.

  Πώς να επιλέξετε τυχαία ένα Drop Point για Fortnite και PUBG

Το εμφανιζόμενο όνομα της Epic Games αποκαλύπτεται επίσης σε άλλους χρήστες όταν παίζουν παιχνίδια σε πλατφόρμες Windows, Mac, Nintendo Switch ή φορητές συσκευές.

Μπορείτε να αλλάξετε το όνομά σας στην Epic Games;

Ναί.

Είναι δυνατό να αλλάζετε το εμφανιζόμενο όνομα της Epic Games μία φορά κάθε 2 εβδομάδες, εάν έχετε καλύτερη ιδέα για το πώς θα πρέπει να εμφανίζεται η διαδικτυακή σας προσωπικότητα σε άλλους παίκτες.

Ωστόσο, εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ήδη Epic Games σε επιτραπέζιους υπολογιστές ή Mac αλλά παίξατε μόνο σε PSN, Xbox ή Switch, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εμφανιζόμενο όνομα χωρίς αναβάθμιση σε πλήρη λογαριασμό.

Επιπλέον, έχετε υπόψη σας ότι τα εμφανιζόμενα ονόματα PSN και Xbox Live δεν θα αλλάξουν. Εάν θέλετε να τροποποιήσετε την ετικέτα παίκτη του Xbox, για παράδειγμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του Sony ή Microsoft.

  Πώς να κάνετε δώρο Fortnite V-Bucks

Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στα Epic Games

Ή Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Fortnite για όσους από εσάς ασχολούνται με το Fortnite.

Αν αναρωτιέστε πώς να αλλάξετε το όνομα Epic σας, είναι αρκετά εύκολο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

Συνδεθείτε στο δικό σας Σελίδα λογαριασμού Epic Games
Εάν δεν θυμάστε ποια διεύθυνση email χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας Epic Games, ανοίξτε το Epic Games Launcher, κάντε κλικ στο εμφανιζόμενο όνομά σας στην κάτω αριστερή γωνία και επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμού για να ανοίξετε τη σελίδα λογαριασμού EpicGamesΤο Epic Games Launcher δείχνει πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα διαχείρισης λογαριασμού
Εάν η διεύθυνση email σας δεν είναι επαληθευμένη (υποδεικνύεται από μια κίτρινη ειδοποίηση στο επάνω μέρος της οθόνης), κάντε κλικ εδώ για εκ νέου αποστολή. Στη συνέχεια, επισκεφτείτε τον λογαριασμό email σας, ανοίξτε το email που λάβατε και κάντε κλικ στην Επαλήθευση του email σας
Στη σελίδα λογαριασμού Epic Games, μεταβείτε στην περιοχή Γενικά
Κάντε κλικ στο κουμπί με το μολύβι δίπλα στο εμφανιζόμενο όνομά σαςπώς να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα της Epic Games
Γράψτε το νέο εμφανιζόμενο όνομα και άλλη μια φορά για επιβεβαίωσηΠώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Fortnite
Ελέγξτε Καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να αλλάξω ξανά το εμφανιζόμενο όνομά μου για άλλες 2 εβδομάδες μετά από αυτήν την αλλαγή
Κάντε κλικ στην Επιβεβαίωση
Εάν το νέο εμφανιζόμενο όνομα δεν έχει ήδη ληφθεί από κάποιον άλλο, θα δείτε ένα πράσινο banner με το εμφανιζόμενο όνομα Ενημερώθηκε! μήνυμα. Διαφορετικά, θα πρέπει να επιλέξετε ένα νέο εμφανιζόμενο όνομαΤο εμφανιζόμενο όνομα της Epic Games ενημερώθηκε με επιτυχία

  5 εντυπωσιακές εφαρμογές δημιουργίας ονομάτων Fortnite

Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Fortnite (ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ)

Συμπερασματικά, είναι δυνατό να επιλέξετε ένα νέο εμφανιζόμενο όνομα για τον λογαριασμό σας Epic Games όταν παίζετε σε υπολογιστή ή Mac — το οποίο θα αλλάξει και το όνομά σας στο Fortnite.

Είναι εντελώς δωρεάν, απαιτεί επαλήθευση μέσω email και μπορεί να γίνει μόνο μία φορά κάθε 2 εβδομάδες.

Εάν αλλάξετε γνώμη ξανά μέσα σε 2 εβδομάδες, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εκτός από το να περιμένετε. Η επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη δεν θα σας κάνει καλό.

Από την άλλη πλευρά, έχετε υπόψη σας ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα στο PSN ή το Xbox Live χωρίς να επικοινωνήσετε με τη Sony ή τη Microsoft για βοήθεια.