Πώς να αλλάξετε το χρώμα συνομιλίας Twitch στο κινητό

Είστε ενεργός χρήστης του Twitch; Θέλετε να ανανεώσετε λίγο τον λογαριασμό σας στο Twitch; Το Twitch προσφέρει πολλές διασκεδαστικές λειτουργίες όχι μόνο για τον streamer αλλά και για τους θεατές. Ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σας με διαφορετικές αποχρώσεις είναι η αλλαγή του χρώματος της συνομιλίας σας στο Twitch. Θέλετε να δοκιμάσετε να αλλάξετε το χρώμα της συνομιλίας στο Twitch; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να αλλάξετε το χρώμα της συνομιλίας Twitch για κινητά. Επίσης, έχουμε δείξει λίστα με σπάνια χρώματα ονομάτων Twitch μαζί με τους χρωματικούς κωδικούς. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε!

Πώς να αλλάξετε το χρώμα συνομιλίας Twitch στο κινητό

Η αλλαγή του χρώματος της συνομιλίας σας στο Twitch μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση του χρήστη. Το Twitch παρέχει εκπληκτικές δυνατότητες και ένα από αυτά είναι η άπειρη διαθεσιμότητα για αλλαγή χρωμάτων συνομιλίας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της συνομιλίας Twitch για κινητά.

Πώς να αλλάξετε το χρώμα συνομιλίας στο Twitch

Για πολλούς χρήστες, η συνομιλία είναι ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα του Twitch μετά τη ροή. Τα σήματα, τα χρώματα ονομάτων και τα ονόματα χρήστη στην πλατφόρμα μπορούν να δημιουργήσουν μια μοναδική αίσθηση. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό Twitch, το όνομά σας θα είναι σε ένα τυχαίο χρώμα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι πάντα έτσι. Δεν έχετε λογαριασμό στο Twitch; Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης του λογαριασμού Twitch.

Σημείωση: Τα βήματα για την αλλαγή του χρώματος συνομιλίας στο Twitch είναι τα ίδια τόσο για Android όσο και για iOS. Τα παρακάτω βήματα εκτελούνται στο Xiaomi Redmi Note 9.

  Διορθώστε τη μορφή πόρων Twitch που δεν υποστηρίζεται

Μπορείτε είτε να συνδεθείτε στο Τράβηγμα από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Twitch. Έχουμε δώσει τα βήματα μέσω της χρήσης της εφαρμογής Twitch, καθώς τόσο το πρόγραμμα περιήγησης όσο και η εφαρμογή απαιτούν τα ίδια βήματα. Ακολουθούν τα βήματα για να αλλάξετε το χρώμα της συνομιλίας Twitch για κινητά:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitch σε ένα κινητό τηλέφωνο.

2. Επιλέξτε οποιαδήποτε ζωντανή ροή.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες κάτω δεξιά στην οθόνη.

4. Στις Ρυθμίσεις συνομιλίας, ενεργοποιήστε τα Αναγνώσιμα χρώματα εάν είναι απενεργοποιημένα.

5. Πατήστε στο εικονίδιο IDENTITY.

,

6. Επιλέξτε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα από τα 15 προεπιλεγμένα χρώματα.

Σημείωση: Εάν έχετε Twitch Turbo ή Prime Gaming, θα έχετε πρόσβαση σε έναν άπειρο τροχό χρωμάτων.

Πώς μπορώ να διορθώσω τις ρυθμίσεις συνομιλίας μου στο Twitch

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση στη συνομιλία σας στο Twitch; Λοιπόν, συχνά, οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιες δυσλειτουργίες στα προγράμματα περιήγησης ροής, αλλά δεν ιδρώνουν καθώς έχουμε τη λύση για το πρόβλημά σας με τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το Fix Twitch Unable to Connect to Chat.

Λήγουν τα ονόματα Twitch;

Όχι, τα ονόματα του Twitch δεν λήγουν πραγματικά, αλλά οι χρήστες του Twitch μπορούν να αλλάζουν το όνομά τους κάθε 60 ημέρες. Αλλά το αρχικό σας όνομα δεν θα είναι διαθέσιμο για τους επόμενους 6 μήνες.

Σπάνια χρώματα ονομάτων Twitch

Το Twitch προσφέρει 15 προεπιλεγμένα χρώματα, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε άπειρες επιλογές χρωμάτων στον χρωματικό κύκλο που παρέχει το Twitch. Αλλά εκτός από αυτό, το λευκό, το μαύρο ή τα λαμπερά χρώματα είναι μερικά από τα λιγότερο χρησιμοποιούμενα χρώματα στην εφαρμογή Twitch. Τα χρώματα τόσο κοινά όσο το λευκό και το μαύρο είναι τα λιγότερο χρησιμοποιούμενα γιατί δεν ξεχωρίζουν. Η χρήση του λευκού ως χρώματος συνομιλίας Twitch ή ονόματος θα είναι πρακτικά αόρατο σε φόντο με ανοιχτόχρωμο θέμα. Ομοίως, το μαύρο θα είναι αόρατο σε φόντο με σκούρο θέμα.

  Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Twitch

Κάθε χρώμα έχει τον δικό του κωδικό. Έχουμε παραθέσει μερικά σπάνια χρώματα ονομάτων Twitch καθώς και κοινούς κωδικούς χρωμάτων για να τα δοκιμάσετε, είτε είναι σπάνια είτε όχι.

Κωδικός χρώματος για Twitch

Το Twitch παρέχει αρκετούς κωδικούς για κάθε χρώμα τους. Κάθε κωδικός αναφέρεται σε διαφορετικό χρώμα ή ακόμα και σε διαφορετική απόχρωση του ίδιου χρώματος. Δοκιμάστε αυτές τις διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος στη συνομιλία σας στο Twitch, εφαρμόζοντας αυτούς τους κωδικούς. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα σπάνια χρώματα ονομάτων Twitch και κωδικούς χρωμάτων.

ΚΩΔΙΚΟΙ
ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ
[unspecified]
Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό και χρώμα που σημαίνει ότι ο καθένας βλέπει ένα διαφορετικό και τυχαίο προεπιλεγμένο χρώμα. Αυτό το χρώμα θα είναι διαφορετικό από χρήστη σε χρήστη.
#FF0000
το κόκκινο
#FF69B4
Ροζ
#8A2BE2

Μωβ
#0000FF
Μπλε
#1E90FF
Γαλάζιο
#008000
Σκούρο πράσινο
#391802
Αμερικανικό Χάλκινο
# FFF000
Κίτρινο τριαντάφυλλο
#FFFFFF
άσπρο
#FF7C00
Πορτοκάλι
#00FF00
Ανοιχτό πράσινο
#1500AE
Βαθύ μπλε
#00FFFF
Αντεστραμμένο

Πώς να αλλάξετε το όνομα του Twitch

Εάν είστε νέος στο Twitch και έχετε μόλις συνδεθεί, πρέπει να γνωρίζετε ότι υποτίθεται ότι πρέπει να συνδεθείτε με όνομα χρήστη. Είναι ωραίο να αλλάζετε λίγο τα ονόματα χρήστη όπως άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, αλλά δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε το ίδιο όνομα για πάντα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Twitch. Αν και μπορείτε να το αλλάξετε μόνο μία φορά κάθε 60 ημέρες, εξακολουθείτε να έχετε την επιλογή να το κάνετε.

Για να αλλάξετε το όνομα του Twitch, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι είτε να συνδεθείτε στο Twitch από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ή εφαρμογή Twitch. Έχουμε παραθέσει τα βήματα για να αλλάξετε το όνομά σας στο Twitch.

  Πώς να κάνετε ροή σε Twitch από τη γραμμή εντολών στο Linux

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Τράβηγμα λογαριασμός.

2. Πατήστε το εικονίδιο Προφίλ.

3. Στη σελίδα Λογαριασμός, επιλέξτε Το κανάλι μου για να ανοίξετε τη σελίδα του προφίλ σας.

4. Πατήστε Επεξεργασία προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Στη σελίδα Επεξεργασία προφίλ, επιλέξτε Όνομα χρήστη για αλλαγή ή Εμφανιζόμενο όνομα για αλλαγή.

6. Αφού γράψετε το νέο σας όνομα χρήστη, πατήστε Αλλαγή ονόματος χρήστη ή πατήστε Αποθήκευση για να αποθηκεύσετε το εμφανιζόμενο όνομά σας.

Τώρα που ξέρετε πώς να αλλάξετε το όνομα του Twitch και να αλλάξετε το χρώμα της συνομιλίας Twitch για κινητά, ίσως θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα στο Twitch. Εάν σκέφτεστε να αλλάξετε τη φωτογραφία του προφίλ σας, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με το Πώς να αλλάξετε την εικόνα του Twitch σας.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσω το Twitch;

Απ. Ναι, το Twitch είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα. Απαγορεύονται οι απάτες, τα ανεπιθύμητα μηνύματα, η βία, το σεξουαλικό περιεχόμενο και το άσεμνο υλικό. Όταν εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν μια κοινή πλατφόρμα, θα υπάρξουν κάποιοι που απορρίπτουν τις οδηγίες της κοινότητας. Αλλά το Twitch λαμβάνει αυστηρά μέτρα εναντίον τέτοιων λογαριασμών.

Ε2. Πώς βγάζουν χρήματα οι streamers του Twitch;

Απ. Πολλοί streamers του Twitch ζουν μέσω ροής. Κερδίζουν χρήματα μέσω ενός συνδυασμού μικρών πληρωμών κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής ροής. Αυτές οι πληρωμές μπορούν να είναι συνδρομές επί πληρωμή, bits, δωρεές και αγορές επιρροής.

Ε3. Μπορείτε να επιλέξετε χρώμα στο Twitch;

Απ. Ναι, μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε και να αλλάξετε χρώμα στο Twitch. Για να επιλέξετε ή να αλλάξετε το χρώμα της συνομιλίας Twitch στο κινητό, διαβάστε αυτό το άρθρο.

***

Εδώ το έχετε, ελπίζουμε να έχετε μάθει πώς να αλλάζετε το χρώμα της συνομιλίας Twitch για κινητά. Το Spicing Twitch up αλλάζοντας το χρώμα της συνομιλίας και την αλλαγή του ονόματος συνομιλίας Twitch θα σας ενισχύσει ως όνομα χρήστη. Μη διστάσετε να ρωτήσετε όλες τις απορίες σας και μην ξεχάσετε να προσθέσετε τις προτάσεις σας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.