Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Η αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου σας σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά τη μετάβαση σε έναν νέο πάροχο δικτύου μπορεί να μοιάζει με αγγαρεία. Ωστόσο, είναι ένα ουσιαστικό βήμα για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς σας στο μέλλον. Όπως και άλλες ασφαλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, το Telegram προσφέρει επίσης έναν τρόπο στους χρήστες να ενημερώνουν τους αριθμούς τηλεφώνου τους. Σήμερα, θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα για να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram χρησιμοποιώντας εφαρμογές για υπολογιστές και για κινητά.

Αλλαγή αριθμού τηλεφώνου στο Telegram (2022)

Αλλαγή αριθμού τηλεφώνου Telegram (Android, iOS)

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Telegram και πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε «Ρυθμίσεις» για πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Telegram.

  Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Telegram

2. Στις ρυθμίσεις “Λογαριασμός”, πατήστε στον αριθμό τηλεφώνου σας για να τον αλλάξετε. Από την επόμενη σελίδα, πατήστε το κουμπί «Αλλαγή αριθμού» για να προχωρήσετε περαιτέρω.

3. Θα δείτε τώρα ένα προειδοποιητικό μήνυμα που επισημαίνει ότι οι χρήστες θα βλέπουν τον νέο σας αριθμό εάν τον έχουν στο βιβλίο διευθύνσεών τους. Στη συνέχεια, πατήστε “Αλλαγή” για να αναγνωρίσετε την προειδοποίηση και να εισαγάγετε τον νέο αριθμό τηλεφώνου σας. Το Telegram θα σας στείλει έναν κωδικό επιβεβαίωσης SMS σύντομα αφού πατήσετε το εικονίδιο του σημάδι επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία. Εισαγάγετε τον και αλλάξατε επιτυχώς τον αριθμό του Telegram.

  Πώς να βρείτε ένα User ID στο Telegram

Εναλλαγή αριθμού τηλεφώνου Telegram (επιτραπέζιος υπολογιστής, Web)

1. Εάν είστε κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή για υπολογιστές ή το πρόγραμμα-πελάτη ιστού του Telegram, μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό σας και από εκεί. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας του Telegram και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας, κάντε κλικ στο μενού χάμπουργκερ και επιλέξτε «Ρυθμίσεις».

2. Από το αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε «Επεξεργασία προφίλ» για να ορίσετε έναν νέο αριθμό για τον λογαριασμό σας στο Telegram.

3. Κάντε κλικ στο πεδίο «Αριθμός τηλεφώνου» για να επιλέξετε έναν νέο αριθμό για τον λογαριασμό σας στο Telegram.

4. Όταν εμφανιστεί η διεπαφή για την αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου του Telegram, κάντε κλικ στο «Αλλαγή αριθμού».

  Πώς να εγγραφείτε σε ένα κανάλι στο Telegram

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “OK” για να αποδεχτείτε την προειδοποίηση απορρήτου του αριθμού τηλεφώνου.

6. Ως τελευταίο βήμα, εισαγάγετε τον νέο αριθμό τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στο κουμπί «Υποβολή». Όταν φτάσει ο κωδικός επιβεβαίωσης SMS στον νέο αριθμό που μόλις προσθέσατε, πληκτρολογήστε τον στο Telegram για να αλλάξετε τον αριθμό σας.

Αλλάξτε τον αριθμό του Telegram σας κατά την εναλλαγή παρόχων δικτύου

Η ενημέρωση του λογαριασμού σας στο Telegram με τον πιο πρόσφατο αριθμό σας διασφαλίζει ότι δεν θα κλειδωθείτε από τον λογαριασμό σας όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε από μια νέα συσκευή. Επιπλέον, είναι καλή πρακτική να διατηρείτε ενημερωμένους τους αριθμούς τηλεφώνου σας. Αν αναζητούσατε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσετε τον νέο σας αριθμό στο Telegram, ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Για περισσότερες τέτοιες συμβουλές, ανατρέξτε στη λίστα με τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για το Telegram.