Πώς να αλλάξετε τον αριθμό σας στο TikTok

Το TikTok είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε μικροκλιπ, η οποία έχει αυξηθεί πρόσφατα σε δημοτικότητα. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν περιεχόμενο βίντεο που είναι ανοιχτό στο κοινό με δροσερά φίλτρα και ρυθμίσεις επεξεργασίας. Μερικές φορές, ορισμένοι από τους χρήστες ξεχνούν τις πληροφορίες καταγραφής ή υπάρχει ανάγκη αλλαγής των καταχωρημένων ταυτοτήτων στο προφίλ TikTok λόγω μιας άνευ προηγουμένου εξέλιξης των γεγονότων. Αναρωτιέστε επίσης πώς να αλλάξω τον αριθμό τηλεφώνου μου στο TikTok; Σε αυτό το άρθρο, θα σας μάθουμε πώς να αλλάξετε τον αριθμό σας στο TikTok βήμα προς βήμα αναλυτικά.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό σας στο TikTok

Τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο θα σας πουν πώς να αλλάξετε τον αριθμό σας στο TikTok από το προφίλ σας στο TikTok. Για αυτό, ο προηγουμένως καταχωρημένος αριθμός θα πρέπει να είναι ενεργός, καθώς ο κωδικός επαλήθευσης θα σταλεί σε αυτόν τον αριθμό, ενώ θα τον αλλάξει με τον νέο αριθμό. Ας συνεχίσουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για αυτό λεπτομερώς.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο TikTok χωρίς αριθμό τηλεφώνου;

Το TikTok παρέχει μια πολύ ευέλικτη επιλογή για να συνδεθείτε ή να συνδεθείτε. Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού χρήστη σας, πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη, το email, τον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τον αριθμό τηλεφώνου σας. Και το ίδιο επαναλαμβάνεται κατά τη σύνδεση στην εφαρμογή. Μερικές φορές, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κινητό με τον καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου για οποιονδήποτε λόγο. Έτσι, το TikTok παρέχει εναλλακτικές επιλογές για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω του αναγνωριστικού email ή του ονόματος χρήστη σας.

  Πώς να αναφέρετε βίντεο, λογαριασμούς και σχόλια στο TikTok

Τι γίνεται αν ο αριθμός μου είναι ήδη εγγεγραμμένος στο TikTok;

Είναι πιθανό ο αριθμός τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε για την εγγραφή να μην είναι διαθέσιμος, καθώς ένας λογαριασμός έχει ήδη συσχετιστεί με αυτόν τον αριθμό στο TikTok. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό αριθμό για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό ή οποιοδήποτε άλλο διαπιστευτήριο εγγραφής.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου στο Tik Tok; Πώς μπορώ να αλλάξω τον αριθμό τηλεφώνου μου στο TikTok;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου που σχετίζεται με τον λογαριασμό TikTok. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε πώς να αλλάξετε τον αριθμό σας στο TikTok ακολουθώντας τα επόμενα βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Me από την κάτω δεξιά γωνία, όπως φαίνεται.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε στην επιλογή Διαχείριση του λογαριασμού μου.

5. Πατήστε στον Αριθμό τηλεφώνου.

6. Πατήστε στο CHANGE από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

7. Πληκτρολογήστε τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας στο κενό.

8. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Επόμενο βέλος από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

9. Πληκτρολογήστε έναν 4ψήφιο κωδικό και πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος Επόμενο.

10. Τώρα, Εισαγάγετε νέο αριθμό τηλεφώνου και πατήστε Αποστολή κωδικού για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης OTP.

Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση με επιβεβαίωση για μια επιτυχημένη αλλαγή αριθμού τηλεφώνου.

Πώς μπορώ να αλλάξω τον αριθμό TikTok χωρίς τον παλιό μου αριθμό;

Εάν δεν έχετε καταχωρίσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στον λογαριασμό σας στο TikTok, ενδέχεται να μπορείτε να συνδεθείτε με το αναγνωριστικό email σας. Εάν έχετε χάσει τον αριθμό ή δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και θέλετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας TikTok που είναι εγγεγραμμένος σε αυτόν, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα σχολίων που περιγράφει το πρόβλημά σας:

  Πώς να παίξετε αντίστροφα στο TikTok

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα σχολίων TikTok στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Συμπληρώστε τις πληροφορίες στα πεδία Κοινή χρήση των σχολίων σας.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Submit από το κάτω μέρος της σελίδας, όπως φαίνεται.

Η απάντηση στο ερώτημα έρχεται γενικά εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Αλλά αν δεν έρθει η απάντηση, μπορείτε να στείλετε ξανά τη φόρμα σχολίων ή να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό TikTok.

Πώς μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στον παλιό μου αριθμό TikTok;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον παλιό σας καταχωρημένο αριθμό TikTok αλλάζοντας τον απλώς σε έναν νέο αριθμό. Ο παλιός σας αριθμός θα πρέπει να είναι ενεργός, κάτι που απαιτείται για την επαλήθευση OTP.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Εγώ > Χάμπουργκερ.

3. Πατήστε στο Manage My Account.

4. Πατήστε Αριθμός τηλεφώνου > ΑΛΛΑΓΗ από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

5. Πληκτρολογήστε τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας και, στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Επόμενο βέλος.

6. Εισαγάγετε τον 4ψήφιο κωδικό και πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος Επόμενο.

7. Τώρα, πληκτρολογήστε τον νέο αριθμό τηλεφώνου και επαναλάβετε τη διαδικασία επαλήθευσης OTP.

Πώς μπορώ να ανακτήσω τον λογαριασμό μου στο TikTok χωρίς email ή αριθμό τηλεφώνου;

Είναι αδύνατο να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας χωρίς email ή αριθμό τηλεφώνου. Ένας νέος λογαριασμός μπορεί να δημιουργηθεί εάν δεν είναι προσωπικός λογαριασμός. Για να ανακτήσετε τον επαγγελματικό λογαριασμό, θα πρέπει να σταλεί μια φόρμα σχολίων στο TikTok που να περιγράφει το πρόβλημά σας.

Πώς να αλλάξετε το email στο TikTok χωρίς επαλήθευση;

Δεν είναι δυνατή η αλλαγή του email στο TikTok χωρίς επαλήθευση, επειδή η πλατφόρμα λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ψηφιακή ασφάλεια και δεν θα σας δώσει πρόσβαση μέχρι να επαληθευτεί τα διαπιστευτήριά σας.

  Πόσο κερδίζουν τα κορυφαία αστέρια του TikTok;

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό σας στο TikTok εάν ξεχάσατε τον παλιό σας;

Δεν μπορείτε να αλλάξετε τον παλιό αριθμό εάν τον έχετε ξεχάσει. Ο παλιός σας αριθμός πρέπει να είναι ενεργός για να τον αλλάξετε στον νέο στο TikTok. Στη διαδικασία αλλαγής του αριθμού TikTok, χρειάζεστε τον παλιό αριθμό για να λάβετε τον κωδικό και να επαληθεύσετε τον λογαριασμό για να ορίσετε τον νέο αριθμό. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτό το άρθρο για να αλλάξετε τον παλιό σας αριθμό σε νέο με τη βοήθεια του παλιού καταχωρημένου αριθμού τηλεφώνου σας στο TikTok.

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή του αριθμού τηλεφώνου μου στο TikTok;

Εάν θέλετε να καταργήσετε μόνιμα την εγγραφή του αριθμού τηλεφώνου σας από το TikTok, θα πρέπει να τον αναφέρετε στο TikTok με το μήνυμα που θα αναφέρει το αίτημά σας να καταργήσετε την εγγραφή του αριθμού τηλεφώνου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αναφέρετε το πρόβλημα μέσω της εφαρμογής TikTop στο τηλέφωνό σας.

1. Ανοίξτε το TikTok στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο Me από την κάτω γραμμή για να ανοίξετε την ενότητα Προφίλ.

3. Πατήστε το εικονίδιο Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Πατήστε στην επιλογή Απόρρητο και Ρυθμίσεις > Αναφορά προβλήματος στην ενότητα ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, όπως φαίνεται.

5. Επιλέξτε και πατήστε σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με την κατάργηση της εγγραφής ενός αριθμού τηλεφώνου από την ενότητα Δημοφιλή.

6. Στην κάτω ενότητα, πατήστε Όχι στην ερώτηση λέγοντας Επιλύθηκε το πρόβλημά σας;

7. Στην ενότητα Πείτε μας τα σχόλιά σας, πληκτρολογήστε αυτό:

Θέλω να καταργήσω την εγγραφή του αριθμού τηλεφώνου μου [mention number] από αυτόν τον λογαριασμό καθώς δεν έχω πλέον πρόσβαση σε αυτόν.

8. Στη συνέχεια, πατήστε Αναφορά.

Η ομάδα υποστήριξης του TikTok θα απαντήσει στο αίτημά σας σε 48 ώρες και ο επιθυμητός αριθμός θα καταργηθεί από τον λογαριασμό σας στο TikTok.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τον αριθμό τηλεφώνου μου από το TikTok;

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας από το TikTok, θα πρέπει να τον αναφέρετε στην ομάδα υποστήριξης του TikTok. Επομένως, ακολουθήστε τα προαναφερθέντα βήματα για να το κάνετε αυτό από την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

***

Ελπίζουμε να καταλάβατε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον αριθμό σας στο TikTok και να μπορέσατε να εκτελέσετε με επιτυχία τα σχετικά βήματα. Μπορείτε να υποβάλετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το άρθρο και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.