Πώς να αλλάξετε τη χώρα στην εφαρμογή Windows Store

Το Windows Store διαθέτει δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές. Όταν κάνετε λήψη δωρεάν εφαρμογών, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το κατάστημα της χώρας στο οποίο έχετε πρόσβαση. Με τις εφαρμογές επί πληρωμή, είναι διαφορετικά. Για να αγοράσετε μια εφαρμογή επί πληρωμή, πρέπει να εισαγάγετε έναν τρόπο πληρωμής. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή της διεύθυνσης χρέωσης που περιλαμβάνει τη χώρα σας. Η χώρα πρέπει να ταιριάζει με αυτήν της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας ή οποιουδήποτε άλλου μέσου πληρωμής. Δυστυχώς, η εφαρμογή Windows Store δεν σας επιτρέπει να αλλάξετε τη χώρα. Είναι προεπιλεγμένο για εσάς χωρίς επιλογή να το αλλάξετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο να αλλάξει η χώρα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις της περιοχής σας στον Πίνακα Ελέγχου. Να πώς.

  Πώς να βρείτε την έκδοση προγράμματος οδήγησης Nvidia από τη Διαχείριση Συσκευών στα Windows 10

Ανοίξτε την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου. Μπορείτε να το αναζητήσετε χρησιμοποιώντας την Αναζήτηση των Windows. Μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων “Ρολόι, Γλώσσα και Περιοχή”. Κάντε κλικ στην «Αλλαγή περιοχής».

Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο “Περιοχή”. Στην καρτέλα “Τοποθεσία”, υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού που ονομάζεται “Τοποθεσία αρχικής σελίδας”. Επιλέξτε τη χώρα που αντιστοιχεί στη διεύθυνση χρέωσής σας και κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή.

Επιστρέψτε στην εφαρμογή Windows Store και θα σας πει ότι πρέπει να ανανεωθεί. Επιτρέψτε του να το κάνει και εισαγάγετε τα στοιχεία χρέωσής σας μόλις φορτωθούν ξανά. Η χώρα που επιλέχθηκε στο παράθυρο πληροφοριών χρέωσης θα ενημερωθεί. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε ξανά την τοποθεσία μόλις ολοκληρώσετε την αγορά μιας εφαρμογής.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPad σας ως εξωτερική οθόνη Mac με το Sidecar

Είναι αυτονόητο ότι η Microsoft θα έπρεπε να είχε κάνει αυτή τη ρύθμιση λίγο πιο εύκολη στην εύρεση. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η χώρα για οποιοδήποτε κατάστημα εφαρμογών, π.χ. το Google Play Store ή το Mac App Store, ορίζεται είτε μέσα από την εφαρμογή είτε όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό. Πολύ λίγα άτομα είναι πιθανό να καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξουν τη χώρα στις ρυθμίσεις περιοχής για να την αλλάξουν στην εφαρμογή καταστήματος.

Ενώ η ρύθμιση είναι κακώς τοποθετημένη, έχει ένα πλεονέκτημα. Η αλλαγή χωρών στο Windows Store είναι γελοία εύκολη αφού γνωρίζετε πού βρίσκεται η ρύθμιση. Για άλλα καταστήματα εφαρμογών, πρέπει να πηδήξετε μέσα από κρίκους και συχνά να δημιουργήσετε ξεχωριστούς λογαριασμούς για να μπορείτε να κάνετε λήψη δωρεάν εφαρμογών από κατάστημα διαφορετικής χώρας.

  Τι είναι μια "Προαιρετική ενημέρωση ποιότητας" στα Windows 10;