Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση email της Apple ID σας

Όταν δημιουργείτε ένα Apple ID, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διεύθυνση email θέλετε. Ένα email Gmail, Hotmail, Live ή Yahoo ή οποιοδήποτε άλλο email θα λειτουργήσει. Η Apple δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση email τρίτου μέρους για να δημιουργήσετε ένα Apple ID. Από πριν λίγες μέρες, Η Apple σας δίνει τώρα την επιλογή για να αλλάξετε τη διεύθυνση email του Apple ID από email τρίτου μέρους σε άλλο email τρίτου μέρους ή σε email @iCloud ή @me.

Εάν αλλάξετε σε email @iCloud ή @me, είναι μόνιμο. Δεν μπορείτε να επαναφέρετε το Apple ID σας σε διεύθυνση email τρίτου μέρους. Εάν σκοπεύετε να κάνετε την αλλαγή, βεβαιωθείτε ότι δεν θα θέλετε να επιστρέψετε αργότερα. Μπορεί επίσης να είναι καλή ιδέα να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων πριν ξεκινήσετε, αλλά φροντίστε να τον ενεργοποιήσετε ξανά όταν τελειώσετε.

  Πώς να ορίσετε ένα μήνυμα εκτός γραφείου στο Gmail

Αλλάξτε τη διεύθυνση email της Apple ID σας

Αυτή η αλλαγή γίνεται καλύτερα από την επιφάνεια εργασίας μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Μπορείτε ακόμα να το φτιάξετε από iPhone ή iPad αν θέλετε, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης είναι μια καλή, ασφαλής επιλογή.

Επισκεφθείτε το Σελίδα λογαριασμού Apple και συνδεθείτε με το Apple ID σας. Στη σελίδα του λογαριασμού σας, στο επάνω μέρος, θα δείτε βασικές πληροφορίες λογαριασμού και ένα κουμπί επεξεργασίας. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί.

Θα μπείτε σε λειτουργία επεξεργασίας. Σε αυτήν τη λειτουργία, εμφανίζεται μια επιλογή “Αλλαγή Apple ID” κάτω από το τρέχον email σας Apple ID. Κλίκαρέ το.

  9 δροσερά θέματα πλάσματος KDE

Εισαγάγετε τη νέα διεύθυνση email που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με το Apple ID σας. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να το αλλάξετε σε λογαριασμό @iCloud ή @me. Εάν χρησιμοποιείτε ένα email Yahoo με το Apple ID σας, μπορείτε επίσης να το αλλάξετε σε Gmail. Ωστόσο, αν αλλάξετε σε @iCloud ή @me, δεν υπάρχει επιστροφή, όπως αναφέραμε στην αρχή. Εισαγάγετε το νέο email και πατήστε Συνέχεια.

Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με το νέο σας email σε όλες τις συσκευές σας. Το ιστορικό αγορών σας, τα στοιχεία πληρωμής, οι εξουσιοδοτημένοι υπολογιστές θα πρέπει να είναι όλα εκεί. Τα άλλα στοιχεία του λογαριασμού σας, π.χ., οι ερωτήσεις ασφαλείας, ο αριθμός τηλεφώνου σας και η κατάσταση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων θα εξακολουθήσουν να παραμένουν αμετάβλητα.

  Πώς λαμβάνουν πληροφορίες οι εταιρείες ελέγχου ιστορικού;

@iCloud και @me Apple ID

Ενώ μπορείτε να αλλάξετε ένα συσχετισμένο email τρίτου μέρους με το Apple ID σας σε διαφορετικό, εάν το Apple ID σας είναι ήδη συνδεδεμένο με έναν λογαριασμό @iCloud ή @me, δεν μπορείτε να το αλλάξετε σε λογαριασμό email τρίτου μέρους. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να το αλλάξετε σε διαφορετική διεύθυνση @iCloud ή @me, αλλά εκεί τελειώνουν οι επιλογές σας. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι δεν μπορείτε να συγχωνεύσετε Apple ID. Εάν έχετε email, email τρίτου μέρους ή email Apple, μπορεί να συνδεθεί μόνο με ένα μόνο Apple ID.