Πώς να αλλάξετε την Slack διεύθυνση email

Το Slack είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικές επαφές και συνδέει όλους τους υπαλλήλους στην ίδια ενοποιημένη ομάδα. Διευκολύνει την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας και τη συνεργασία και υποστηρίζει τη σύγχρονη εργασία. Εάν είστε ήδη μέλος του slack, θα πρέπει να συμπεριλάβετε μια διεύθυνση email για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα. Σε περίπτωση που έχετε εισαγάγει μια παλιά διεύθυνση email ή η τρέχουσα διεύθυνση email σας έχει αλλάξει, μπορείτε να αλλάξετε την χαλαρή διεύθυνση email στην πλατφόρμα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση email σας από slack και επίσης να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης slack. Ας αρχίσουμε.

Πώς να αλλάξετε την Slack διεύθυνση email

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Slack

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού από το κινητό ή τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

2. Επίσκεψη Χαλαρή ιστοσελίδα για να μεταβείτε στον λογαριασμό Slack και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας.

3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή επέκταση παρόν κοντά στη Διεύθυνση Email.

4. Τώρα, το slack θα σας ζητήσει τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας, πληκτρολογήστε τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας. Στο πλαίσιο Νέα διεύθυνση email, εισαγάγετε τη νέα σας διεύθυνση email.

5. Πατήστε Ενημέρωση email. Αυτό θα σας στείλει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στη νέα σας διεύθυνση email για να επιβεβαιώσετε την αλλαγή της χαλαρής διεύθυνσης email.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως μεγεθυντικό φακό

6. Επιβεβαιώστε τη νέα σας διεύθυνση email μέσω της αλληλογραφίας που αποστέλλεται από τη νέα διεύθυνση email που λάβατε κάνοντας κλικ στο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EMAIL ΣΑΣ, αυτό θα αλλάξει τη διεύθυνση email slack.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Slack Email

Ο κωδικός πρόσβασής σας θα είναι η ασφάλειά σας για να διατηρείτε τον λογαριασμό σας ασφαλή, όχι μόνο σε αδράνεια αλλά σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Επομένως, είναι εξίσου σημαντικό να χρησιμοποιείτε έναν ασφαλή και μοναδικό κωδικό πρόσβασης. Οι κωδικοί πρόσβασης στο χώρο εργασίας είναι σημαντικοί γιατί, αν κάποιος μπορεί να μαντέψει ή να χακάρει τον κωδικό πρόσβασής σας, όχι μόνο μπορεί να διαβάσει τις επαφές σας και άλλα επίσημα θέματα, αλλά είναι επίσης πιθανό να σας μιμηθεί, αν δεν θέλετε να συμβεί, ίσως χρειαστεί για να εισαγάγετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης εάν αναρωτιέστε πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, εκτελέστε τα παρακάτω βήματα.

1. Ακολουθήστε τα 2 πρώτα βήματα όπως παραπάνω.

2. Στην πλευρά Ρυθμίσεις λογαριασμού, κάντε κλικ στο κουμπί επέκτασης που βρίσκεται κοντά στην ενότητα Κωδικός πρόσβασης.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να δείτε την επιλογή επέκτασης κοντά στον κωδικό πρόσβασης, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Single Sign-on (SSO) για επιβεβαίωση. Από την άλλη πλευρά, ο οργανισμός σας μπορεί επίσης να διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα σε εφαρμογές SSO όπως το OneLogin, το Gsuite , και τα λοιπά.

  Πώς να αποκλείσετε τον αριθμό από κλήσεις και γραπτά μηνύματα στο T-Mobile

3. Πρέπει πρώτα να εισαγάγετε τον παλιό σας κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο Τρέχων κωδικός πρόσβασης.

4. Τέλος, εισαγάγετε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο κειμένου Νέος κωδικός πρόσβασης και κάντε κλικ στο Αποθήκευση κωδικού πρόσβασης, αυτό θα ενημερώσει τον κωδικό πρόσβασής σας.

Σημείωση: Το Slack απαιτεί οι κωδικοί πρόσβασης να είναι τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και οι κοινοί κωδικοί πρόσβασης δεν επιτρέπονται π.χ.: abcdef1234 κ.λπ., επομένως σας συνιστούμε να εισαγάγετε έναν μοναδικό και ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Συχνές Ερωτήσεις (Συχνές Ερωτήσεις)

Q1. Δεν έλαβα κανένα email υπόλοιπο κωδικού πρόσβασης, τι να κάνω;

Απ. Ίσως χρειαστεί να ελέγξετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα ή την καρτέλα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μερικές φορές, ορισμένοι οργανισμοί αποκλείουν τα χαλαρά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του οργανισμού σας για να το διορθώσετε.

Ε2. Δεν θυμάμαι να έβαλα κωδικό στο slack, Πώς μπορώ να βρω τον κωδικό πρόσβασής μου;

Απ. Εάν έχετε συνδεθεί στο Slack χρησιμοποιώντας Apple ή Google ID, μπορείτε να ζητήσετε επαναφορά κωδικού πρόσβασης και, στη συνέχεια, να προσθέσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας.

Ε3. Έχω χάσει την πρόσβαση στον λογαριασμό email μου, πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία;

  15 ενδιαφέρουσες ιδέες έργων AI για αρχάριους

Απ. Από προεπιλογή, πρέπει να έχετε πρόσβαση στη διεύθυνση email που έχετε δώσει για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, σε κάθε περίπτωση, εάν δεν έχετε πρόσβαση, μπορείτε να ζητήσετε από τον διαχειριστή του οργανισμού σας να ενημερώσει τη διεύθυνση email σας για εσάς που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας . Σημειώστε ότι ο διαχειριστής δεν μπορεί να αλλάξει τους κωδικούς πρόσβασης ή να τους επαναφέρει.

Ε4. Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασης της εφαρμογής για κινητά;

Απ. Ανοίξτε την εφαρμογή Slack και συνδεθείτε σε αυτήν. Μεταβείτε στο προφίλ σας, μπορείτε να το αποκτήσετε πατώντας στο προφίλ σας που υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής, πατώντας στο κουμπί Περισσότερα και μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις λογαριασμού. Από εκεί μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Q5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω δύο διαφορετικές διευθύνσεις email ταυτόχρονα στο Slack;

Απ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς σε χαλαρή λειτουργία σε διαφορετικούς χώρους εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση email για έναν χαλαρό χώρο εργασίας και μια άλλη διεύθυνση email για έναν άλλο χαλαρό χώρο εργασίας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο λογαριασμούς email στον ίδιο χώρο εργασίας.

***

Ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια αυτού του οδηγού μπορέσατε να μάθετε πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Slack Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις, μην διστάσετε να τις αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.