Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Raya

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Εάν είστε ένα από τα λίγα μέλη της αποκλειστικής εφαρμογής γνωριμιών Raya, θα γνωρίζετε ότι μπορείτε να βρείτε πιθανούς αγώνες από όλο τον κόσμο. Αν και αυτό είναι υπέροχο, ίσως θέλετε να ταιριάξετε μόνο με άτομα από μια συγκεκριμένη περιοχή.

Επειδή η Raya σάς επιτρέπει να φιλτράρετε μόνο την ηλικία και το φύλο και όχι την τοποθεσία, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο. Και μόνο μέσω του εργαλείου “Χάρτες” μπορείτε να βρείτε και να συνομιλήσετε με άτομα που βρίσκονται κοντά. Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να το αντιμετωπίσετε, αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει. Θα συζητήσουμε πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Raya με μερικά απλά βήματα.

Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Raya σε ένα iPhone

Ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο iPhone σας χωρίς να βρίσκεστε σε αυτήν τη νέα γεωγραφική τοποθεσία είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN). Χρησιμοποιώντας έναν αξιόπιστο πάροχο VPN όπως το ExpressVPN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές και να περιηγηθείτε σε περιεχόμενο στο οποίο συνήθως δεν μπορούσατε να έχετε πρόσβαση από την πραγματική σας τοποθεσία. Τα παρακάτω βήματα θα σας δείξουν πώς να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Raya στο iPhone σας:

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

  • Εγγραφείτε στο ExpressVPN
  • Κατεβάστε το ExpressVPN από το κατάστημα εφαρμογών iPhone.
  • Μετά τη λήψη, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συνδεθείτε. Η μηνιαία συνδρομή είναι περίπου 12,99 $.
  • Αφού συνδεθείτε, διαβάστε τη συμφωνία απορρήτου και, εάν συμφωνείτε, κάντε κλικ στο κουμπί «Συμφωνώ και Συνέχεια».
  • Κάντε κλικ στο «Συνέχεια» για να ρυθμίσετε το VPN σας.
  • Το ExpressVPN θα ζητήσει την προσθήκη διαμορφώσεων VPN. Επιλέξτε «Να επιτρέπεται». Αυτό είναι ένα τυπικό μήνυμα για οποιαδήποτε εφαρμογή VPN που είναι εγκατεστημένη σε συσκευές iOS. Το ExpressVPN δεν θα φιλτράρει και δεν θα παρακολουθεί ποτέ τη δραστηριότητα του δικτύου σας.
  • Στην επόμενη σελίδα, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνεχίσετε.
  • Επιλέξτε τις προτιμήσεις σας για τις ειδοποιήσεις ExpressVPN και, στη συνέχεια, πατήστε “OK”.
  • Μια νέα σελίδα θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να βοηθήσετε στη βελτίωση του ExpressVPN. επιλέξτε μεταξύ “OK” ή “Όχι, ευχαριστώ”.
  •   36 Κρυφά Παιχνίδια Αναζήτησης Google και Πασχαλινά αυγά

    Το VPN σας έχει πλέον ρυθμιστεί. Τώρα θα πρέπει να ορίσετε την τοποθεσία σας πριν συνδεθείτε στο Raya. Έτσι το πας:

  • Ανοίξτε το ExpressVPN στο iPhone σας.
  • Στην «Αρχική» οθόνη που ανοίγει, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες δίπλα στη γραμμή «Έξυπνη τοποθεσία». Οι διαφορετικές τοποθεσίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε θα εμφανιστούν σε ένα μενού.
  • Επιλέξτε την τοποθεσία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας πατώντας στην καρτέλα «Όλες οι τοποθεσίες».
  • Από εδώ, επιλέξτε την ήπειρο, τη χώρα και την κατάσταση στην οποία θέλετε να ορίσετε την τοποθεσία σας. Η οθόνη “Αρχική” θα πρέπει να επανεμφανιστεί αυτόματα μόλις κάνετε την επιλογή σας.
  • Πατήστε το μεγάλο κουμπί “Σύνδεση” στην οθόνη. Όταν συνδεθεί, ο κόκκινος δακτύλιος γύρω από το κουμπί θα γίνει πράσινος. Η τοποθεσία της διεύθυνσης IP σας έχει πλέον οριστεί στην τοποθεσία που έχετε επιλέξει.
  • Εκκινήστε το Raya στο iPhone σας. Τώρα θα εμφανίζετε τη νέα σας τοποθεσία.
  • Εάν μεταβείτε στην καρτέλα “Χάρτες”, μπορείτε να αναζητήσετε άτομα κοντά σας για να συνδεθείτε για τη νέα γεωγραφική τοποθεσία που έχετε επιλέξει.

    Για να αλλάξετε την τοποθεσία σας σε διαφορετικό μέρος, αποσυνδεθείτε από το Raya, ανοίξτε ξανά το ExpressVPN και ακολουθήστε τα βήματα δύο έως πέντε. Εάν θέλετε να αποσυνδέσετε εντελώς το VPN, ανοίξτε το ExpressVPN και πατήστε το κουμπί “Σύνδεση”. Αυτό το κουμπί θα γίνει γκρι και θα υποδείξει ότι αποσυνδέεται.

      Τι να κάνω εάν το Mac μου συνεχίσει να κάνει επανεκκίνηση; 10 Συμβουλές για να διορθώσετε το πρόβλημα

    Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

    Πώς να αλλάξετε τοποθεσία στο Raya σε ένα Android

    Επειδή το Raya έχει σχεδιαστεί μόνο για χρήση σε συσκευές iOS, το πιθανότερο είναι ότι εκτελείτε την εφαρμογή ως αρχείο APK στη συσκευή σας Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ενώ χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές για να αλλάξετε την τοποθεσία σας. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Raya στη συσκευή σας Android. Πρώτα, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε το VPN σας:

  • Πρώτα, εγγραφείτε στο ExpressVPN
  • Πλοηγηθείτε στο Google Play Store, αναζητήστε το ExpressVPN, κατεβάστε το και εγκαταστήστε το. Η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με Android 5.0 και είναι δωρεάν για λήψη. Για να χρησιμοποιήσετε το VPN, θα χρειαστεί να εγγραφείτε για μηνιαία συνδρομή για 12,99 $.
  • Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συνδεθείτε.
  • Στην επόμενη σελίδα, όταν ερωτηθείτε εάν θέλετε να βοηθήσετε στη βελτίωση του ExpressVPN, επιλέξτε “OK” ή “Όχι, ευχαριστώ”.
  • Για να ρυθμίσετε το VPN σας, πατήστε “OK”. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα ζητήσει την άδειά σας να εγκρίνει το αίτημα σύνδεσης του ExpressVPN. Κάντε κλικ στο “OK”. Αυτό το μήνυμα είναι τυπικό για την προσθήκη VPN σε μια συσκευή Android και το ExpressVPN δεν θα φιλτράρει ή θα παρακολουθεί ποτέ τη δραστηριότητα του δικτύου σας.
  • Το VPN στη συσκευή σας Android έχει πλέον ρυθμιστεί.

    Μόλις ρυθμιστεί το VPN σας, πρέπει να επιλέξετε τη νέα σας τοποθεσία και να ενεργοποιήσετε το VPN σας πριν χρησιμοποιήσετε το Raya. Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

      Πώς να απενεργοποιήσετε τη γραμμή αφής στο MacBook Pro σας

    Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

  • Ανοίξτε τη συσκευή σας Android και ξεκινήστε την εφαρμογή ExpressVPN.
  • Μεταβείτε στη γραμμή «Έξυπνη τοποθεσία» στην αρχική οθόνη της εφαρμογής. Δίπλα σε αυτή τη γραμμή υπάρχει ένα εικονίδιο με τρεις τελείες. κάντε κλικ σε αυτό.
  • Στο μενού “Τοποθεσίες”, κάντε κλικ στην καρτέλα “Όλες οι τοποθεσίες”. Από εδώ, επιλέξτε την ήπειρο, τη χώρα σας και μετά την πολιτεία σας. Μόλις κάνετε την επιλογή σας, η εφαρμογή θα επιστρέψει στην “Αρχική” οθόνη.
  • Εάν δεν έχει ξεκινήσει αυτόματα η σύνδεση, πατήστε το κουμπί “Σύνδεση”. Όταν συνδεθεί, ο δακτύλιος γύρω από το κουμπί θα γίνει από κόκκινος σε πράσινος και θα γράφει “Συνδέθηκε”.
  • Επιστρέψτε στην “Αρχική” οθόνη της συσκευής σας Android και εντοπίστε την εφαρμογή “Raya”.
  • Εκκινήστε την εφαρμογή και τώρα θα συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη νέα σας τοποθεσία. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην επιλογή “Χάρτες” και να δείτε άτομα κοντά σας για αυτήν τη νέα τοποθεσία.
  • Εάν θέλετε να αλλάξετε την τοποθεσία στο VPN σας, αποσυνδεθείτε και κλείστε πρώτα την εφαρμογή Raya. Στη συνέχεια, ανοίξτε ξανά το ExpressVPN και ακολουθήστε ξανά τα βήματα δύο έως τέσσερα πριν συνδεθείτε ξανά στο Raya.

    Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το VPN, ανοίξτε την εφαρμογή ExpressVPN και κάντε κλικ στο κουμπί «Σύνδεση» για να αποσυνδεθείτε από το VPN.

    Η αλλαγή τοποθεσίας ολοκληρώθηκε!

    Η αλλαγή της τοποθεσίας σας στο Raya είναι ίσως λίγο πιο δύσκολη από ό,τι νομίζατε. Όμως, με τη βοήθεια των βημάτων που δίνονται σε αυτό το άρθρο και τη χρήση του ExpressVPN, μπορείτε να αλλάξετε τη γεωγραφική θέση σας μέσα σε λίγα λεπτά.

    Το μόνο που χρειάζεται να ανησυχείτε τώρα είναι αν θα σύρετε αριστερά ή δεξιά!

    Έχετε αλλάξει την τοποθεσία στο Raya στη συσκευή σας iPhone ή Android; Χρησιμοποιήσατε μια μέθοδο παρόμοια με αυτές που παρέχονται σε αυτόν τον οδηγό; Εάν έχετε ή χρησιμοποιήσατε διαφορετική μέθοδο, πείτε μας σχετικά στην παρακάτω ενότητα σχολίων.