Πώς να αλλάξετε την προφύλαξη οθόνης στο Android TV

Το Android TV μπορεί να μην είναι τόσο προσαρμόσιμο όσο ένα τηλέφωνο Android, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορείτε να κάνετε για να το εξατομικεύσετε. Ένα από αυτά είναι η επιλογή της προφύλαξης οθόνης που θα χρησιμοποιήσετε. Θα σας δείξουμε πώς να το αλλάξετε.

Ακριβώς όπως σε έναν υπολογιστή, η προφύλαξη οθόνης Android TV είναι αυτό που βλέπετε όταν η συσκευή είναι σε αδράνεια. Από προεπιλογή, εμφανίζει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, μαζί με την τρέχουσα ώρα και τον καιρό. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με αυτήν τη δυνατότητα.

Η προεπιλεγμένη προφύλαξη οθόνης Android TV.

  Πώς να αποκτήσετε Night Shift στο Android 7.0 [No Root]

Υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές προφύλαξης οθόνης στο Google Play Store, ώστε να μπορείτε να δώσετε στο Android TV σας μια ολοκαίνουργια εμφάνιση. Απλώς πληκτρολογήστε “προφύλαξη οθόνης” ή “daydream” (το παλιό όνομα για τη δυνατότητα) στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε αυτό που σας αρέσει.

Ο “YoWindowΠροφύλαξη οθόνης καιρού.

Αφού εγκαταστήσετε αυτό που θέλετε, ήρθε η ώρα να το ορίσετε ως προφύλαξη οθόνης. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

Στη συνέχεια, επιλέξτε «Προτιμήσεις συσκευής».

Επιλέγω

Πλοηγηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “Προφύλαξη οθόνης”.

Επιλέγω

Στο επάνω μέρος του μενού “Προφύλαξη οθόνης”, επιλέξτε ξανά “Προφύλαξη οθόνης”.

  Πώς να κάνετε γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός και πίσω ένα βίντεο YouTube κατά δέκα δευτερόλεπτα [Android]

Επιλέγω

Επιλέξτε την προφύλαξη οθόνης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (το δικό μας είναι το YoWindow).

Εάν χρησιμοποιείτε προφύλαξη οθόνης από το Play Store, οι επιλογές για αυτήν την εφαρμογή θα ανοίξουν αυτόματα. Ορισμένα θα απαιτήσουν περισσότερη ρύθμιση από άλλα, ωστόσο. Επιλέξτε τις προτιμήσεις σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Πίσω στο τηλεχειριστήριό σας.

Οι ρυθμίσεις YoWindow για το Οι προτιμήσεις προφύλαξης οθόνης στο YoWindow.

Τέλος, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις για να αλλάξετε τον τρόπο λειτουργίας της προφύλαξης οθόνης:

«Πότε να ξεκινήσει»: Ο αριθμός των λεπτών αδράνειας πριν από την έναρξη της προφύλαξης οθόνης.
“Θέστε τη συσκευή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας”: Ο αριθμός των λεπτών αδράνειας πριν η τηλεόρασή σας τεθεί σε αδράνεια.
“Start Now”: Προβάλετε την προφύλαξη οθόνης αυτήν τη στιγμή. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για γρήγορη προεπισκόπηση μιας προφύλαξης οθόνης.
“Sleep Now”: Για να θέσετε την τηλεόραση σε κατάσταση ύπνου τώρα.
“Stay Awake on Music”: Εάν παίζει μια εφαρμογή μουσικής, η τηλεόραση δεν θα κοιμηθεί.

  Πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών για μια εφαρμογή στο Android

ο

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε την ταπετσαρία στην αρχική οθόνη του Android TV. Ωστόσο, η προφύλαξη οθόνης είναι αυτό που θα βλέπετε πιο συχνά, οπότε επιλέξτε αυτό που σας αρέσει πραγματικά.