Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μέθοδο πληρωμής PlayStation

Το PlayStation είναι ένας παράδεισος για τους παίκτες, ειδικά με τον τεράστιο αριθμό βιντεοπαιχνιδιών που διατίθενται στο κατάστημά τους. Οι περισσότεροι από εμάς ονειρευόμασταν πάντα να έχουμε μια συσκευή PlayStation. Από την προπαραγγελία παιχνιδιών μέχρι την ολοκλήρωσή τους, κάθε κομμάτι του παζλ είναι γεμάτο ενθουσιασμό και περιέργεια. Ορισμένα παιχνίδια είναι λίγο υπερτιμημένα, όπως όλοι γνωρίζουμε, οπότε αν ψάχνετε τρόπους για να λάβετε δωρεάν κωδικούς PSN για να λάβετε το παιχνίδι δωρεάν ή μόλις ξεκινήσατε το ταξίδι σας στο PlayStation και δεν έχετε ιδέα πώς να το κάνετε πληρωμές στο PS4, μείνετε συντονισμένοι! Σας παρουσιάζουμε αυτόν τον χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό που απαντά στα ερωτήματά σας και σας διδάσκει πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη κάρτα σας στο PS4 ή τον τρόπο πληρωμής σας στο PlayStation.

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μέθοδο πληρωμής PlayStation

Μπορείτε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο τρόπο πληρωμής σας στο PlayStation από την ενότητα Ρυθμίσεις PS4 > Διαχείριση λογαριασμού. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς μπορείτε να κάνετε πληρωμές σε ένα PS4;

Για να αγοράσετε ένα παιχνίδι στο PlayStation Store ή για να κάνετε πληρωμές στο PS4, πρέπει να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής στο πορτοφόλι σας PSN. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη μέθοδο για να προσθέσετε τρόπο πληρωμής στο πορτοφόλι σας PSN:

  Πώς να κρύψετε το iPhone X Notch από την οθόνη σας

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα PlayStation Store στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Sign-In που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας.

4. Επιλέξτε Διαχείριση πληρωμών από το αναπτυσσόμενο μενού.

5. Κάντε κλικ στην Προσθήκη κεφαλαίων.

6. Κάντε κλικ στο Προσθήκη πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Σημείωση: Μπορείτε να επιλέξετε οποιεσδήποτε άλλες διαθέσιμες επιλογές για να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής στο πορτοφόλι σας.

7. Δώστε τα στοιχεία της κάρτας και προσθέστε τη μέθοδο πληρωμής στο πορτοφόλι σας για να πραγματοποιείτε εύκολα τις πληρωμές.

Πού είναι η πληρωμή και η χρέωση στο PS4;

Εάν θέλετε να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής PlayStation ή να ρίξετε μια ματιά στις προηγούμενες συναλλαγές σας, η ενότητα πληρωμής και χρέωσης βρίσκεται στις Ρυθμίσεις του PS4 σας. Μεταβείτε στη Διαχείριση λογαριασμού > Πληροφορίες λογαριασμού. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας PS4 ή να πραγματοποιήσετε τις πρόσφατες αγορές σας.

Πού είναι ο τρόπος πληρωμής στο PlayStation;

Για να αλλάξετε ή να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής PlayStation, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις του. Μεταβείτε στην καρτέλα Διαχείριση λογαριασμού και περαιτέρω στις Πληροφορίες λογαριασμού. Στην οθόνη σας θα εμφανιστεί μια επιλογή προσθήκης ή αλλαγής τρόπων πληρωμής.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη κάρτα σας στο PS4;

Μόλις ενημερωθείτε για τους τρόπους πληρωμής του PlayStation και εάν θέλετε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη κάρτα σας στο PS4, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω:

1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο PS4 σας.

2. Μεταβείτε στη Διαχείριση λογαριασμού από τη λίστα.

3. Επιλέξτε Πληροφορίες λογαριασμού.

4. Από το μενού, επιλέξτε Πορτοφόλι.

5. Τώρα, πατήστε την επιλογή Τρόποι πληρωμής.

6. Επιλέξτε την επιθυμητή κάρτα που θέλετε να ορίσετε ως προεπιλογή.

7. Επιλέξτε Ορισμός ως προεπιλογή.

Γιατί η χρεωστική σας κάρτα δεν λειτουργεί στο PS4;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η χρεωστική σας κάρτα δεν λειτουργεί στο PS4 σας, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω αιτίες:

  • Η χρεωστική σας κάρτα έχει αποκλειστεί από την τράπεζά σας.
  • Η κάρτα σας περιέχει ανεπαρκή χρήματα.
  • Η κάρτα έχει καταχωρηθεί σε διαφορετική περιοχή από αυτή του PlayStation Store.
  • Η κάρτα σας μπορεί να έχει λήξει.
  • Η τράπεζά σας έχει απενεργοποιήσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
  Δημιουργία συσκέψεων, κοινή χρήση μέσω SMS & email, Υποστηρίζει RSVP & iCloud

Διαβάστε την παραπάνω ενότητα για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο πληρωμής στο PlayStation.

Πώς μπορείτε να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας PS4;

Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα για να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας PS4.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα PlayStation Store στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο Sign-In για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας > Διαχείριση πληρωμών.

3. Κάντε κλικ στην Προσθήκη κεφαλαίων.

4. Κάντε κλικ στο Προσθήκη πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Σημείωση: Μπορείτε να επιλέξετε οποιεσδήποτε άλλες διαθέσιμες επιλογές για να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής στο πορτοφόλι σας.

5. Δώστε τα στοιχεία της κάρτας και προσθέστε τη μέθοδο πληρωμής στο πορτοφόλι σας για να προσθέσετε χρήματα στο πορτοφόλι σας PS4.

Γιατί δεν μπορείτε να προσθέσετε τρόπο πληρωμής στο PS4;

Η προσθήκη ενός τρόπου πληρωμής στο PS4 σας μπορεί να είναι δυσκίνητη κατά καιρούς. Πιθανότατα, έχει να κάνει με τη μέθοδο που προσπαθείτε να προσθέσετε. Ρίξτε μια ματιά στους πιθανούς λόγους που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα:

  • Η χρέωση/πίστωσή σας μπλοκαρίστηκε από την τράπεζά σας.
  • Η κάρτα σας ή το PayPal περιέχει ανεπαρκή χρήματα.
  • Ο λογαριασμός σας στο PayPal ή η κάρτα σας είναι εγγεγραμμένος σε διαφορετική περιοχή από αυτή του PlayStation Store.
  • Η πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα μπορεί να έχει λήξει.
  • Η τράπεζά σας ενδέχεται να έχει απενεργοποιήσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
  • Το PlayStation Network μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας.

Τι να κάνετε αν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης για τη μέθοδο πληρωμής στο PS4;

Ο κωδικός πρόσβασης που πρέπει να εισαγάγετε για την πραγματοποίηση πληρωμών είναι ο ίδιος με τον κωδικό πρόσβασής σας στο PSN. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας στο PSN, μπορείτε να τον επαναφέρετε κάνοντας κλικ στο Πρόβλημα σύνδεσης; επιλογή στη σελίδα Είσοδος στο PlayStation. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το αναγνωριστικό email που έχετε καταχωρίσει στο PlayStation. Ένας σύνδεσμος επαναφοράς θα σταλεί σε αυτήν τη διεύθυνση email.

  Πώς να καρφιτσώσετε το tweet κάποιου άλλου στο προφίλ σας

Υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε δωρεάν παιχνίδια PS4;

Όχι, δεν υπάρχει αποδεδειγμένη μέθοδος που να σας προσφέρει δωρεάν παιχνίδια PS4. Ωστόσο, το PlayStation Store περιέχει μια βιβλιοθήκη με δωρεάν παιχνίδια. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτά τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε χρήματα.

Μπορείτε να επιστρέψετε χρήματα στο πορτοφόλι PlayStation;

Όχι, η Sony δεν επιτρέπει την επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε ποσό διατηρείται στο Πορτοφόλι PlayStation. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε από την τράπεζά σας να αντιστρέψει τη συναλλαγή. Ωστόσο, η Sony είναι ενάντια σε τέτοιες ενέργειες και αποκλείει τους περισσότερους λογαριασμούς που σημαίνει ότι θα χάσετε όλα τα παιχνίδια και τα δεδομένα σας. διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να αλλάξετε τον τρόπο πληρωμής στο PlayStation.

Μπορείτε να στοιβάζετε συνδρομές PlayStation Plus;

Όχι, η Sony έχει απενεργοποιήσει προσωρινά τη στοίβαξη συνδρομών στο PlayStation Plus ως μέρος του σχεδίου της να κυκλοφορήσει μια νέα υπηρεσία μέλους PlayStation Plus. Μπορείτε να επεκτείνετε τη συνδρομή σας μόλις λήξει η τρέχουσα συνδρομή σας.

Μπορείτε να λάβετε δωρεάν κωδικούς PSN;

Ναι, υπάρχουν αναρίθμητοι ιστότοποι και εφαρμογές που μπορούν να σας δώσουν δωρεάν κωδικούς PSN. Το πρόβλημα με αυτές τις εφαρμογές ή ιστότοπους τρίτων είναι ότι οι περισσότερες από αυτές εκτελούνται από απατεώνες για να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Συνιστάται να αγοράσετε τα επίσημα κουπόνια που πωλούνται από το PlayStation στον ιστότοπό τους. Παρακάτω παραθέτουμε μερικές εφαρμογές και ιστότοπους που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε δωρεάν κωδικούς PSN:

Πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε έναν κωδικό PlayStation Now;

Εάν έχετε πρόσβαση σε έναν από τους κωδικούς του PlayStation Network και θέλετε να τον εξαργυρώσετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό:

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα PlayStation Store.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Όταν είστε συνδεδεμένοι, επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας.

4. Επιλέξτε Εξαργύρωση κωδικού από το αναπτυσσόμενο μενού.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό του κουπονιού.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Continue.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε πώς να αλλάξετε ή να επεξεργαστείτε τον τρόπο πληρωμής του PlayStation. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.