Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα στο Facebook

https://www.youtube.com/watch?v=EucJXHxoWScu0026t=27s

Τι γίνεται αν θέλετε να αλλάξετε τη γλώσσα στο προφίλ σας στο Facebook και δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό; Αναρωτιέστε επίσης αν η διαδικασία είναι απλή και απλή; Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δώσουμε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Εδώ, θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πώς να αλλάξετε τη γλώσσα και την περιοχή σας, καθώς και πώς να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις μετάφρασης.

Πώς να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γλώσσα στο Facebook σε Windows, Mac ή Chromebook

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο Facebook, το προφίλ σας θα έχει την ίδια προεπιλεγμένη γλώσσα με αυτήν που έχει η συσκευή σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γλώσσας και περιοχής, μπορείτε να το κάνετε μόνο με μη αυτόματο τρόπο. Λάβετε υπόψη ότι η αλλαγή των ρυθμίσεων περιοχής είναι δυνατή μόνο στον υπολογιστή σας, καθώς δεν θα δείτε αυτήν την επιλογή στο τηλέφωνό σας. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook σε διαφορετική γλώσσα, δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

  Πώς να μεταβείτε ζωντανά στο Facebook
  • Ανοίξτε το Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και κάντε κλικ στο κάτω βέλος δίπλα στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Κάντε κλικ στο Settings & Privacy. Στη συνέχεια, πατήστε ξανά στις Ρυθμίσεις.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Γλώσσα & Περιοχή.
  • Κάντε κλικ στην Επεξεργασία δίπλα στην προτίμηση γλώσσας που θέλετε να ενημερώσετε.
  • Το Facebook σάς επιτρέπει να αλλάζετε περισσότερα από τη γλώσσα σας. Εάν θέλετε οι αναρτήσεις σας να μεταφραστούν σε άλλη γλώσσα και να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις αυτόματης μετάφρασης, μπορείτε επίσης να το κάνετε ενώ βρίσκεστε στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.

    Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα του Facebook σε ένα iPhone

    Εάν διαθέτετε μοντέλο iPhone iOS 12 ή παλαιότερο (όλα τα iPhone παλαιότερα από το iPhone 6S), μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα σας στο Facebook με μερικά απλά βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο iPhone σας και πατήστε στις τρεις κάθετες γραμμές στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Κάντε κλικ στο Settings and Privacy. Στη συνέχεια, πατήστε Γλώσσα εφαρμογής.
  • Οι Ρυθμίσεις του iPhone θα ανοίξουν τώρα. Πατήστε Γλώσσα.
  • Τέλος, κάντε κλικ στο Αλλαγή σε (γλώσσα) για να επιβεβαιώσετε τη νέα σας γλώσσα.
  •   Προσοχή σε αυτές τις 7 απάτες στο Facebook

    Όσοι έχουν ήδη ορίσει μια γλώσσα για την εφαρμογή Facebook θα ανακατευθυνθούν στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου τους για να αλλάξουν την προτιμώμενη γλώσσα.

    Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε επιλέξει γλώσσα, κάντε κλικ στο «Άνοιγμα ρυθμίσεων τηλεφώνου» και ακολουθήστε μια λεπτομερή διαδικασία βήμα προς βήμα.

    Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα του Facebook σε ένα τηλέφωνο Android

    Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook για να επικοινωνείτε με φίλους ή συγγενείς σε μια συγκεκριμένη γλώσσα και θέλετε να την αλλάξετε, δείτε πώς να το κάνετε στο τηλέφωνό σας Android:

  • Ανοιξε την εφαρμογή Facebook.
  • Πατήστε στις “Ρυθμίσεις”.
  • Βρείτε την επιλογή “Ρυθμίσεις και Απόρρητο” και πατήστε “Γλώσσα”.
  • Επιλέξτε τη νέα σας γλώσσα.
  • Λάβετε υπόψη ότι όταν αλλάζετε τη γλώσσα σας σε μία συσκευή, δεν την αλλάζετε σε όλες. Εάν θέλετε να το ενεργοποιήσετε στον υπολογιστή ή το tablet σας, θα πρέπει να συνδεθείτε και να κάνετε τις αλλαγές και εκεί.

    Πρόσθετες συχνές ερωτήσεις

    Ακολουθούν μερικές ακόμη απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις ρυθμίσεις γλώσσας στο Facebook.

    Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις μετάφρασης στο Facebook

    Στο Facebook, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη γλώσσα των αναρτήσεων και των σχολίων που θέλετε να μεταφράσετε. Είναι μια απλή διαδικασία και το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά κλικ στον υπολογιστή σας:

      Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Facebook Messenger στην επιφάνεια εργασίας Linux με το Caprine

    • Πατήστε στο εικονίδιο με το κάτω βέλος επάνω δεξιά στο Facebook.

    • Ανοίξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο και πατήστε Ρυθμίσεις.

    • Ανοίξτε τη γλώσσα και την περιοχή και κάντε κλικ στη γλώσσα στην οποία θέλετε να μεταφραστούν οι αναρτήσεις.

    • Αφού επιλέξετε τη γλώσσα, πατήστε Αποθήκευση αλλαγών.

    Πώς αλλάζετε τη γλώσσα στο Facebook πίσω στα αγγλικά;

    Οι περισσότεροι χρήστες του Facebook χρησιμοποιούν την πλατφόρμα στα Αγγλικά και όταν αλλάζουν τη γλώσσα, μπορεί να είναι δύσκολο να τη συνηθίσουν. Εάν είστε ένας από αυτούς, θα πρέπει να εφαρμόσετε την ίδια διαδικασία αλλαγής της γλώσσας από αυτή που επιλέγετε και πάλι στα Αγγλικά. Λάβετε υπόψη ότι μόλις το αλλάξετε στο τηλέφωνο ή το tablet σας, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία και στον υπολογιστή σας και σε άλλες συσκευές.

    Κατανοήστε καλύτερα τους φίλους σας στο Facebook

    Για να χρησιμοποιήσουν το Facebook στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, ορισμένοι χρήστες πρέπει να αλλάξουν τη γλώσσα του. Άλλοι προτιμούν να είναι στα αγγλικά, ενώ η αυτόματη μετάφρασή τους κάνει τη δουλειά να τους δείχνει τι μιλούν οι άλλοι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια τεράστια πλατφόρμα που σας δίνει την ελευθερία να βελτιστοποιήσετε τις ρυθμίσεις γλώσσας ώστε να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

    Τώρα που ξέρετε πώς να αλλάξετε τη γλώσσα και την αυτόματη μετάφραση, θα επικοινωνείτε πιο επιτυχημένα με τα άλλα μέλη και θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις. Χρησιμοποιείτε το Facebook σε άλλη γλώσσα; Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας διαφορετικές γλώσσες;

    Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.