Πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Groupon

Το Groupon, που ξεκίνησε το 2008 από τον Andrew Mason, είναι μια αμερικανική παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου όπου μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες και να εξοικονομήσετε χρήματα μέσω ψηφιακών κουπονιών. Η εταιρεία έγινε πρωτοσέλιδο στις αρχές του 2011, καθώς τα μηνιαία έσοδα της Groupon στις ΗΠΑ αυξήθηκαν από 11 εκατομμύρια δολάρια σε 89 εκατομμύρια δολάρια. Ένας λογαριασμός Groupon δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αλληλεπιδρούν με τοπικούς εμπόρους μέσω υπηρεσιών, τοπικών εκδηλώσεων, ταξιδιών ή άλλων δραστηριοτήτων. Σήμερα ρίχνουμε μια ματιά σε ορισμένα κοινά ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης του λογαριασμού Groupon και τον τρόπο ακύρωσης του Groupon μετά την αγορά. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε αυτόν τον οδηγό που θα διαγράψει αυτά τα ερωτήματα και θα σας διδάξει πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό μου στο Groupon και εάν μπορείτε να διαγράψετε την κριτική μου στο Groupon.

Πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Groupon

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Groupon και εάν μπορείτε να διαγράψετε την κριτική μου στο Groupon λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Μπορώ να διαγράψω την κριτική μου στο Groupon;

Ναι, ως χρήστης μπορείτε να βρείτε τις κριτικές σας στην ενότητα Τα πράγματα μου επάνω δεξιά. Από το αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε Οι ομάδες μου. Εδώ, μπορείτε να βρείτε τα κουπόνια που αγοράσατε και τις κριτικές σας για κάθε ένα από αυτά.

Χρεώνει η Groupon μηνιαία χρέωση;

Ναι, οι χρήστες του Groupon μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μηνιαία συνδρομή στο Groupon Select με μόλις 4,99 $ κάθε μήνα. Αυτό το πρόγραμμα συνοδεύεται από επιπλέον προνόμια, όπως επιπλέον εκπτώσεις σε Neighborhood και Getaways.

  Πώς μπορείτε να διορθώσετε τη θερμική απενεργοποίηση του Nextbook

Μπορείτε να ακυρώσετε το Groupon μετά την αγορά;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε το Groupon σας εάν εμπίπτει είτε στο Local Deals, στο Groupon Getaways είτε στο Groupon live. Ενώ οι τοπικές προσφορές μπορούν να επιστραφούν εντός 3 ημερών από την αγορά, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων στο Live επιστρέφεται μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Groupon.

Μπορεί η Groupon να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ναι. Η Groupon διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων σας και αυτό εξαρτάται από την κατηγορία της παραγγελίας σας. Για τοπικές προσφορές, εάν ο χρόνος για την επιστροφή χρημάτων έχει λήξει (συνήθως 3 ημέρες), δεν μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Επίσης, στην περίπτωση του Groupon live, δεδομένου ότι πρόκειται για αγορά ζυγού, η μόνη περίπτωση που μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων είναι όταν/αν ακυρωθεί η εκδήλωση. αλλιώς όχι.

Γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω το Groupon μου;

Μπορεί να οφείλεται σε μία από αυτές τις λίγες περιπτώσεις:

  • Χάσατε την προθεσμία για να ακυρώσετε το Groupon σας
  • Η παραγγελία σας έχει ήδη υποβληθεί σε επεξεργασία για αποστολή.
  • Η αγορά σας ήταν μια τελική συμφωνία πώλησης.

Τι συμβαίνει όταν μια επιχείρηση Groupon κλείνει;

Όταν επισκέπτεστε το Groupon, μπορείτε να δείτε εκπτώσεις από οποιαδήποτε περιοχή αναζητάτε καθώς και ευκαιρίες σε κοντινή απόσταση. Σε υπολογιστή, τηλέφωνο ή tablet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Groupon. Θα σταλούν οδηγίες σε όλους τους πελάτες που δεν έχουν εξαργυρώσει ακόμη το κουπόνι τους όταν η επιχείρηση ενός πωλητή κλείνει. Κανονικά, όλοι επιστρέφουν τα χρήματά τους αμέσως, αλλά η προσφορά σπάνια διαρκεί λίγο περισσότερο μέχρι να κλείσει οριστικά το κατάστημα. Εύλογες επιστροφές χρημάτων μπορούν να δοθούν αυτόματα σε όλους όσους δεν έχουν εξαργυρώσει κάθε φορά που μια επιχείρηση κλείνει.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Groupon;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή ή τη συνδρομή σας στο Groupon από τον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα ακόλουθα βήματα:

  9 καλύτερος εξαγωγέας ήχου για εξαγωγή ήχου από βίντεο

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Groupon στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο My Stuff > Groupon Select.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Cancel Membership.

4. Στην επόμενη σελίδα, κάντε ξανά κλικ στο Cancel Membership για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Groupon.

Πώς μπορώ να ακυρώσω το Groupon μου;

Για να ακυρώσετε το Groupon μετά την αγορά, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Groupon στη συσκευή σας Android ή iOS συσκευή.

2. Πατήστε στην καρτέλα Τα πράγματα μου από την κάτω γραμμή.

3. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Υποστήριξη πελατών.

4. Επιλέξτε το Groupon που θέλετε να ακυρώσετε.

5Α. Εάν πληροίτε τα κριτήρια για αυτοεξυπηρέτηση, πατήστε στην επιλογή Ακύρωση παραγγελίας.

5Β. Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτοεξυπηρέτηση, πατήστε το γραφικό στοιχείο Συνομιλία ή την επιλογή Στείλτε μας email από το κάτω μέρος.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά, επιλέξτε την ίδια την παραγγελία που θέλετε να ακυρώσετε. Μερικοί άνθρωποι συχνά μπερδεύουν την επιλογή Προβολή λεπτομερειών ως Προβολή κουπονιών.

Μπορεί να σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας μερικές φορές. Μέσω της επιλογής αυτοεξυπηρέτησης, μπορείτε να ακυρώσετε το Groupon μετά την αγορά. Στην περίπτωση του Groupon Goods, δεν θα είναι δυνατό να ζητηθεί επιστροφή χρημάτων από το Groupon, καθώς θα πρέπει να επιστρέψετε το ίδιο το αντικείμενο εκτός εάν η αγορά βρίσκεται ακόμη υπό επεξεργασία για αποστολή.

Πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό Groupon;

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας εάν αποφασίσετε να μην χρησιμοποιήσετε το Groupon. Δυστυχώς, δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος για να γίνει αυτό. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Πελατών της Groupon είτε μέσω του Υποστήριξη πελατών Groupon σελίδα ή μέσω Υποστήριξη Groupon Chat. Υποβάλετε το αίτημα διαγραφής λογαριασμού στους αντιπροσώπους και δώστε τα στοιχεία που σας ζητούν.

  Τι είναι το MagSafe για iPhone 12 και τι μπορεί να κάνει;

Πώς να ακυρώσετε το Groupon Trade In;

Μπορείτε να ανταλλάξετε μερικά Groupons με Groupon Bucks εάν αποφασίσετε να ψωνίσετε μετά την αγορά Groupon. Με αυτά, μπορείτε να ανταλλάξετε προϊόντα για νέες προσφορές και υπηρεσίες. Η λίστα παραγγελιών σας περιέχει την επιλογή Trade In Voucher. Έτσι, για να ξεκινήσετε μια συναλλαγή, πρέπει να επιλέξετε μια νέα συμφωνία αφού επιλέξετε Εμπόριο σε Κουπόνι. Διαφορετικά, το αρχικό σας Groupon θα αποκλειστεί μέχρι να κλείσει το παράθυρο συναλλαγών. Παρακάτω είναι τα βήματα για να ακυρώσετε ένα Groupon Trade In:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Groupon σε ένα iOS συσκευή και πατήστε στην καρτέλα Τα πράγματα μου.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Υποστήριξη πελατών > επιθυμητό Groupon Trade In.

3Α. Εάν πληροίτε τα κριτήρια για αυτοεξυπηρέτηση, πατήστε στην επιλογή Ακύρωση παραγγελίας.

3Β. Εάν δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτοεξυπηρέτηση, πατήστε το γραφικό στοιχείο Συνομιλία ή την επιλογή Στείλτε μας email από το κάτω μέρος.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε ή να ακυρώσετε οριστικά τον λογαριασμό Groupon.

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο Groupon;

Η Groupon βοηθάει πολύ τους πελάτες που αναζητούν μια συγκεκριμένη συμφωνία, αλλά ακόμη περισσότερο μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν δει μεγάλη δέσμευση από τους ανθρώπους και άφθονο κέρδος. Σε κάθε μία από τις αγορές που εξυπηρετούσε όταν ξεκίνησε αρχικά, η εταιρεία πρόσφερε ένα Groupon κάθε μέρα. Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν και να περιηγηθούν σε προσφορές μέσω του ιστού ή του κινητού και μπορούν να εγγραφούν για να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προωθούν εκπτώσεις που τους ενδιαφέρουν με βάση αυτό που τους αρέσει, σε αντίθεση με την εμπορική διαφήμιση, όπου οι πωλητές πρέπει να πληρώσουν μια εφάπαξ χρέωση για να συμμετάσχουν.

Ακόμη και με τα πλεονεκτήματα που έχουμε δηλώσει, μπορείτε να πείτε ότι θέλω να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο Groupon. Ακολουθήστε τα επόμενα βήματα διαδοχικά:

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστοσελίδα Groupon στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας.

2. Στην αρχική σας οθόνη επιλέξτε Βοήθεια και αναζητήστε Διαγραφή λογαριασμού.

3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ζωντανή συνομιλία. Θα εμφανιστεί μια συνομιλία υποστήριξης μηνυμάτων.

4. Μόλις καθορίσετε το αίτημα διαγραφής του λογαριασμού σας, θα ανατεθεί ένας αντιπρόσωπος για να σας καθοδηγήσει στα επόμενα βήματα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Groupon και εάν μπορώ να διαγράψω την κριτική μου στο Groupon. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.