Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Walmart Plus

Η Walmart Plus είναι πλέον ανταγωνιστής του Amazon Prime. Επειδή και οι δύο παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες, όπως η πιο βολική παράδοση κοντά, δωρεάν παράδοση με μικρές χρεώσεις και ιδέες εξοικονόμησης καυσίμου. Από την άλλη πλευρά, η Walmart Plus προσφέρει ένα δοκιμαστικό πακέτο 30 ημερών και συνδρομή για Rs. 12,95 κάθε μήνα. Οι περισσότεροι καταναλωτές θα χρησιμοποιούσαν το ελάχιστο πακέτο και θα απεγκαταστούσαν το λογισμικό, ενώ κάποιοι θα ακύρωναν τη συνδρομή για διάφορους λόγους. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να ακυρώσετε το Walmart Plus. Ας δούμε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή Walmart Plus και πώς να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Walmart Plus με περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα στο άρθρο.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Walmart Plus

Η Walmart Plus έχει ετήσια τιμή προγράμματος 98 $ και μηνιαία τιμή 13 $. Ξεκινήστε με μια δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή 30 ημερών αν σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, το Walmart Plus περιλαμβάνει λειτουργίες όπως τιμολόγηση μελών για καύσιμα στα πρατήρια Walmart και Murphy, απεριόριστη δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 35 $ και πρόσβαση σε δυνατότητα σάρωσης smartphone για να μπορείτε να πληρώνετε καθώς αγοράζετε στο κατάστημα. Ωστόσο, μερικές φορές δεν θα θέλατε να συνεχίσετε την υπηρεσία και να ακυρώσετε τις συνδρομές. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να ακυρώσετε το Walmart Plus με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Διορθώστε το σφάλμα Ημερολογίου iPhone που δεν μπορεί να σταλεί

Έχει η Walmart Δωρεάν δοκιμαστική περίοδος;

Ναι, οι νέοι χρήστες του Walmart+ είναι κατάλληλοι για δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Μπορούν να επιλέξουν αν θα συμμετάσχουν ή όχι στην premium συνδρομή αφού τα χρησιμοποιήσουν. Ωστόσο, μετά την ενεργοποίηση του Walmart+, ορισμένοι καταναλωτές λαμβάνουν απροσδόκητο κόστος. Για να σταματήσουν οι κρατήσεις, πρέπει να κατανοήσουν πώς να ακυρώσουν το premium του Walmart Plus και εάν χρησιμοποιούν δωρεάν δοκιμή, πρέπει επίσης να ακυρωθεί.

Πώς να συνδεθείτε στο Walmart Plus;

1. Επισκεφθείτε το Walmart Plus ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Έναρξη δωρεάν δοκιμής 30 ημερών.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Continue.

4. Εισαγάγετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασής σας κατά την εγγραφή σας και κάντε κλικ στο Create Account για να λάβετε ορισμένες εκπτώσεις.

Σημείωση: Μπορείτε να επεκτείνετε τη δωρεάν δοκιμή σας μετά από 15 ημέρες απαντώντας σε βασικές ερωτήσεις.

Τελειώσατε, ξεκινήστε τις αγορές και απολαύστε!

Απαιτείται πληρωμή για τη δωρεάν δοκιμή στο Walmart+;

Ναι, απαιτείται πληρωμή πριν ξεκινήσει η δωρεάν δοκιμή σας. Εάν δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας μετά τη δοκιμαστική περίοδο, η επιχείρηση θα αρχίσει να σας χρεώνει. Η απενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι ζωτικής σημασίας για μια δωρεάν δοκιμή. Πρέπει να γνωρίζουν πώς να ακυρώσουν τη δωρεάν δοκιμή Walmart Plus.

  Απόκρυψη της μίνι γραμμής εργαλείων στο Office 2013

Υπάρχει κάποια επιλογή για επέκταση της δωρεάν δοκιμής;

Ναι, αν τους ακολουθήσετε, υπάρχει ένα μικρό χακάρισμα. Η Walmart+ θα σας ζητήσει να ανανεώσετε τις υπηρεσίες, να ακυρώσετε τη συνδρομή ή να παρατείνετε τη συνδρομή για 15 ημέρες την τελευταία ημέρα της δωρεάν δοκιμής σας. Θα χρεωθείτε από την πιστωτική σας κάρτα για την επέκταση συνδρομής κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, εάν δεν επιλέξετε Ακύρωση. Ωστόσο, τώρα που ξέρετε πώς να ακυρώσετε το Walmart Plus, μπορείτε να τερματίσετε γρήγορα τη δωρεάν δοκιμή Walmart Plus.

Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή Walmart Plus;

Εάν βρίσκεστε στη δοκιμαστική σας φάση στο Walmart plus, εδώ είναι τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τη δική σας.

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστότοπος Walmart.

2. Από την επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο Hi, [your name] Λογαριασμός.

3. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός από το αναπτυσσόμενο μενού.

4. Από το αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο Walmart+.

5. Επιλέξτε Διαχείριση συνδρομής.

6. Πάνω από το κάτω μέρος θα έχετε Ακύρωση δωρεάν δοκιμής.

Το Walmart+ έχει επίσης συνδρομή στο Paramount+;

Ναι, το Walmart+ θα περιλαμβάνει επίσης το Paramount+ οφέλη. Σημαίνει ότι μόλις έχετε μαζί σας τα στοιχεία σύνδεσης της Walmart Plus. Τα μέλη μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη των ταινιών και πολλές άλλες υπηρεσίες. το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν απαιτεί επιπλέον κόστος. Αλλά αν έχετε ήδη συνδρομή στο Paramount+ και είστε μέλος της Walmart+, πρέπει πρώτα να ακυρώσετε την τρέχουσα συνδρομή σας και να περιμένετε μέχρι το τέλος του μηνιαίου κύκλου σας για να χρησιμοποιήσετε αυτό το όφελος.

Ποια είναι τα οφέλη μιας συνδρομής Walmart Plus;

Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα πλεονεκτήματα μιας συνδρομής Walmart Plus:

  • Οι πρώτοι έξι μήνες του Spotify premium
  • Δωρεάν ροή βίντεο από την Paramount Plus
  • Δωρεάν παράδοση από το τοπικό κατάστημα Walmart για οποιαδήποτε παραγγελία 35 $
  • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Walmart για να σαρώσετε και να προσθέσετε τα στοιχεία στο καλάθι σας
  • Λάβετε τις καλύτερες προσφορές για τη Μαύρη Παρασκευή, τις περιόδους εκπτώσεων και τις ειδικές προσφορές
  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή αποστολής

Ακυρώνεται το Walmart Rewards μετά την ακύρωση της συνδρομής στον λογαριασμό μου;

Ναι, τα κίνητρα εξακολουθούν να είναι κατάλληλα, εφόσον ο λογαριασμός Walmart είναι ενεργός. Αυτό σημαίνει ότι τα βραβεία θα ακυρωθούν επίσης εάν ακυρώσετε τη συνδρομή του λογαριασμού σας. Αυτά τα οφέλη χρησιμοποιούνται για τη χρήση ενός κουπονιού δώρου ή για την αποφυγή πληρωμής της συνολικής τιμής στο ταμείο. Η πιο εύκολη προσέγγιση για να το χρησιμοποιήσετε είναι να χρησιμοποιήσετε πρώτα όλα τα βραβεία πριν τερματίσετε τις συνδρομές.

Πώς να ακυρώσετε το Walmart Plus;

Η Walmart Plus προσφέρει πολλές περισσότερες χρήσεις με την premium συνδρομή στους χρήστες, όπως δωρεάν κλήση ή υποβολή καταγγελίας. Τα βήματα για την απενεργοποίηση της συνδρομής είναι:

1. Πηγαίνετε στο επίσημη ιστοσελίδα της Walmart.

2. Κάντε κλικ στο Hi, [your name] Λογαριασμός > Λογαριασμός.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Walmart+ > Διαχείριση συνδρομής.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Cancel Walmart+.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής.

7. Τέλος, επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας και κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής.

Τι είναι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Walmart Plus;

Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Walmart Plus, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο 1800-925-6278.

Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε μαζί τους από:

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος Walmart.

2. Κάντε κλικ στο Help από το κάτω μέρος της σελίδας.

3. Κάντε κλικ στην Εξυπηρέτηση πελατών.

Από εδώ, θα μπορείτε να συνομιλείτε με τους εκπροσώπους της Walmart χωρίς να λαμβάνετε αριθμό τηλεφώνου.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Walmart Plus. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.