Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή VSCO

Το VSCO, ή Visual Supply Company, είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο με ποιότητα επιφάνειας εργασίας. Παρέχει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με 200+ προεπιλογές για εφαρμογή, ακριβή φίλτρα επεξεργασίας και εργαλεία για στοχαστική δημιουργία, όπως κολάζ, αποφυγή και εγγραφή, και πολλά ακόμα κλασικά εργαλεία επεξεργασίας. Η VSCO παρέχει επιπλέον το VSCO X, μια συνδρομή μόνο με πρόσκληση και ειδικά επιμελημένη που δίνει στους πελάτες επί πληρωμή ολόκληρη τη βιβλιοθήκη των διαθέσιμων προεπιλογών και ένα νέο είδος που ονομάζεται Film X. Αυτή η εφαρμογή επεξεργασίας είναι απαραίτητη για επαγγελματίες φωτογράφους και συντάκτες που θέλουν οι φωτογραφίες τους να έχουν αυτή η ιδιαίτερη πινελιά αριστείας. Η ετήσια συνδρομή των 20 $ παρέχει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στα εργαλεία επεξεργασίας και να είστε σίγουροι ότι το VSCO αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, η συνδρομή $20 είναι σχετικά ακριβή και ελπίζουμε ότι μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή VSCO και στο Android. Σε αυτό το άρθρο, θα λάβετε έναν σαφή οδηγό που θα σας δείχνει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία διαγραφής, όπως πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στο VSCO και να ακυρώσετε τη συνδρομή στο VSCO X. Επίσης, θα μάθετε εάν είναι μηνιαία η ιδιότητα μέλους VSCO ή όχι.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή VSCO

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή VSCO λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Αξίζει το VSCO τα χρήματα;

Ναι, το VSCO είναι δαπανηρό αλλά αξίζει τον κόπο να ξοδέψετε χρήματα. Παρόλο που παρέχονται στους δωρεάν χρήστες πολλά φίλτρα στο VSCO για επιλογή, το premium super-qualified VSCO X ανήλθε στα 20 $. Είναι ειδικά επιμελημένο για τα μέλη του VSCO, παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα εργαλείων επεξεργασίας για την ελάχιστη λεπτομέρεια που πηγαίνει σε επαγγελματικό άγγιγμα και τροποποιεί φωτογραφίες και βίντεο. Το VSCO σάς προσφέρει μια εμπειρία προσανατολισμένη στον χρήστη, όπως Κλασικές προεπιλογές, Φιλμ, Προεπιλογές X, Έγχρωμες ταινίες όπως Fuji, Kodak, Ασπρόμαυρες ταινίες, Εργαλεία, Δημοσίευση βίντεο, Επεξεργασία βίντεο, Συνταγές, Σύνορα και HSL. Πριν ξεκινήσετε το ετήσιο πρόγραμμα, εξετάστε το Χαρακτηριστικά VSCO για να μάθετε περισσότερα για αυτούς. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε αν είναι μηνιαία συνδρομή στο VSCO.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Ubuntu Core στο Raspberry Pi

Είναι μηνιαία η ιδιότητα μέλους του VSCO;

Ναί. Δεδομένου ότι η VSCO διαθέτει τέτοια ενισχυτικά εργαλεία επεξεργασίας και ένα ακριβό πρόγραμμα συνδρομής, η VSCO διαθέτει επίσης το πιο ευέλικτο πρόγραμμα των 7,99 $ για μηνιαίους χρήστες. Ωστόσο, η μηνιαία συνδρομή δεν επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν την εφαρμογή μέσω μιας δωρεάν δοκιμής 7 ημερών. Είναι διαθέσιμο μόνο για το ετήσιο πρόγραμμα των 29,99 $. Ωστόσο, είναι αρκετά ελκυστικό, έχοντας κατά νου τη μηνιαία ευκολία επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο με τέλειο επαγγελματισμό.

Πώς αλλάζετε τη συνδρομή σας στο VSCO;

Μπορείτε να αλλάξετε τη συνδρομή VSCO μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας VSCO στον οποίο αγοράσατε τη συνδρομή σας. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία της συνδρομής σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα στο smartphone σας.

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS συσκευές.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή VSCO στο smartphone σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Πατήστε Υποστήριξη.

4. Πατήστε Επαναφορά συνδρομής VSCO.

Τα στοιχεία της συνδρομής σας θα αποκατασταθούν μόλις ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα. Μπορείτε να αλλάξετε τη συνδρομή σας στο VSCO μόνο εάν έχετε έγκυρη απόδειξη της αγοράς συνδρομής στο VSCO. Και οι αποδείξεις θα διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή σας (Android, iPhone, iOS).

Ας μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να ακυρώσετε αποτελεσματικά τη συνδρομή σας στο VSCO για να αλλάξετε τη συνδρομή σας. Επίσης, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα μπορείτε να κατανοήσετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή VSCO X.

  Διεξάγετε τις διαδικτυακές σας συναντήσεις καλύτερα με το Otter

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή VSCO;

Η VSCO δεν μπορεί να ακυρώσει μια συνδρομή. Αλλά μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας μέσω του App Store ή Google Play Store. Τώρα που ξέρετε πώς να εντοπίσετε την απόδειξη αγοράς της τελευταίας συνδρομής σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να λάβετε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης της συνδρομής VSCO.

Επιλογή I: Μέσω App Store

1. Ανοίξτε το App Store στη συσκευή σας Apple.

2. Τώρα, πατήστε στην καρτέλα Αναζήτηση.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του Προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Στο παράθυρο που ανοίγει πρόσφατα, επιλέξτε Συνδρομές.

5. Επιλέξτε VSCO από τη λίστα.

6. Τώρα, επιλέξτε Ακύρωση συνδρομής.

7. Πατήστε Αποθήκευση > Τέλος για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές.

Ως εκ τούτου, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο VSCO στην εφαρμογή.

Επιλογή II: Μέσω του Google Play Store

1. Ανοίξτε το Play Store από τη συσκευή σας Android.

2. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ.

3. Πατήστε στην επιλογή Πληρωμές και συνδρομές.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Συνδρομές.

5. Εδώ, από τη λίστα, εντοπίστε το VSCO και ανοίξτε το.

6. Πατήστε στην επιλογή Ακύρωση για να τερματίσετε τη συνδρομή σας.

Πώς ακυρώνετε τη δωρεάν δοκιμή VSCO στο Android;

Αφού εγγραφείτε στη δοκιμαστική περίοδο VSCO των 7 ημερών, ακολουθούμενη από ένα έτος συνδρομής συνδρομής, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης της δωρεάν δοκιμής VSCO στο Android μόλις λήξει. Ακόμα κι αν έχετε ακυρώσει τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή σας στο τηλέφωνό σας Android, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνδρομή σας για το χρόνο που έχετε ήδη πληρώσει.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή VSCO X;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή VSCO X ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα και εφαρμόζοντας τα ίδια για συσκευές Android και iOS.

Πώς επαναφέρετε τη συνδρομή σας στο VSCO;

Μπορείτε να επαναφέρετε τη συνδρομή σας στο VSCO. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι στον εξατομικευμένο λογαριασμό συνδρομής VSCO, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό.

  Πώς να προσθέσετε μια εφαρμογή στο Dock σε ένα iPad

1. Εκκινήστε την εφαρμογή VSCO στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε Εμφάνιση περισσότερων επιλογών.

3. Συνδεθείτε μέσω της καρτέλας Επιστροφή.

4. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, πατήστε Επαναφορά από κάτω δεξιά στην οθόνη του τηλεφώνου.

Μόλις πατήσετε Επαναφορά, θα γίνει επαναφορά του ιστορικού αγορών σας. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο. Μόλις λάβετε τα στοιχεία του Ιστορικού αγορών σας, ο λογαριασμός σας θα αποκατασταθεί στον λογαριασμό συνδρομής σας. Μόλις αποκατασταθεί ο λογαριασμός μέλους σας, μπορείτε πλέον να ανανεώσετε τον λογαριασμό σας με όποιο πρόγραμμα θέλετε.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό VSCO;

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας VSCO απενεργοποιώντας ολόκληρο το προφίλ και τον λογαριασμό σας. Η διαγραφή της εφαρμογής VSCO δεν είναι η λύση εδώ. Σε αυτήν την περίπτωση, η δοκιμή και η εγκυρότητα της συνδρομής σας θα εξακολουθούν να υπερισχύουν μέχρι να μάθετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στο VSCO. Σε αυτό το άρθρο, παρέχουμε έναν λεπτομερή οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο αποτελεσματικής ακύρωσης της συνδρομής VSCO. Μόλις ακυρώσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας VSCO ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή VSCO στη συσκευή σας.

Σημείωση: Εάν σας ζητηθεί να συνδεθείτε, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Υποστήριξη.

4. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου.

5. Πατήστε στην επιλογή Συνέχεια.

6. Πληκτρολογήστε τη φράση ασφαλείας VSCO που σας ζητήθηκε.

7. Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή προφίλ VSCO για να διαγράψετε το προφίλ σας.

Τι συμβαίνει εάν διαγράψετε την εφαρμογή VSCO;

Ακόμη και αν διαγράψετε την εφαρμογή VSCO, το προφίλ και ο λογαριασμός σας VSCO θα παραμείνουν, στους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας VSCO την επόμενη φορά.

Πόσο είναι το VSCO X το μήνα;

Το VSCO X αναφέρεται στο Film X, το οποίο είναι η προεπιλογή επόμενης γενιάς της VSCO. Το Film X περιλαμβάνει νέα προηγμένα χειριστήρια για το Film X: προσαρμογές αντοχής, χαρακτήρων και ζεστασιάς. Είναι μια συνδρομή μόνο με πρόσκληση. Διαθέτει μια ποικίλη συλλογή ταινιών: Fuji, Kodak, Ασπρόμαυρες ταινίες και Πρόσθετα δικαιώματα: Studio Indicators (RAW, δημοσιευμένοι και επεξεργασμένοι δείκτες σε εικόνες). Το VSCO X έχει ετήσιο πρόγραμμα 29,99 $, με κόστος 7,99 $ ανά μήνα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή στο VSCO. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.