Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Sirius XM

Το Sirius και το XM, δύο κορυφαίες ραδιοφωνικές υπηρεσίες που συνδυάστηκαν το 2008 ως Internet Radio Service, οι υπηρεσίες έγιναν μια δημοφιλής υπηρεσία ροής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε διάφορα αυτοκίνητα, καθώς και στον υπολογιστή, το smartphone, το tablet ή τη συσκευή ραδιοφώνου Διαδικτύου για ακρόαση στη μουσική, τη συζήτηση και τον αθλητισμό. Το γεγονός ότι το SiriusXM δίνει μεγάλη έμφαση στο ζωντανό ηχητικό περιεχόμενο και σας καθιστά εύκολη και εύκολη την πρόσβαση στα πολλά κορυφαία προγράμματα και κανάλια της πλατφόρμας, το βοηθά να ξεχωρίζει στην πολυσύχναστη περιοχή της ροής ήχου. Εάν είστε ήδη χρήστης του Sirius και αναρωτιέστε πώς μπορώ να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση του Sirius; Και πώς να διαγραφείτε από το Sirius χωρίς να καλέσετε; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Συνδρομές Sirius, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες και απορίες σας, όπως πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή και πώς να ακυρώσετε το SiriusXM στο iPhone.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Sirius XM

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε λεπτομερώς τους τρόπους ακύρωσης της συνδρομής Sirius.

Είναι το SiriusXM δωρεάν με το Amazon Prime;

Ναι, το SiriusXM ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του Amazon Echo θα λάβουν δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή 3 μηνών, αλλά αυτή η προσφορά ισχύει για χρήστες Echo που θα δημιουργήσουν νέο λογαριασμό SiriusXM. Στη συνέχεια, υποθέτοντας ότι έχετε ήδη ένα Echo, απλώς εγγραφείτε για μια συνδρομή SiriusXM Premier Streaming ή SiriusXM All Access μέσω της πλατφόρμας της Amazon για να λάβετε τους πρώτους τρεις μήνες αυτής της συνδρομής δωρεάν. Επίσης, για να αποτρέψετε τυχόν εντοπισμό χρημάτων από τον λογαριασμό σας στο Amazon, φροντίστε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας SiriusXM μετά από 3 μήνες, εάν δεν θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε πια.

Αξίζει ο Σείριος τα χρήματα;

Το μηνιαίο κόστος μιας συνδρομής SiriusXM κυμαίνεται από 10 έως 18 $, το οποίο είναι προφανώς ένα τεράστιο ποσό που πρέπει να πληρώσετε καθώς το τοπικό ραδιόφωνο είναι διαθέσιμο δωρεάν και ίσως αναρωτιέστε αν το Sirius είναι μαζί με τα χρήματα που πληρώνετε. Παίρνετε αυτό που πληρώσατε, είναι η απάντηση. Πολλά πλεονεκτήματα συνοδεύονται από μια συνδρομή SiriusXM, όπως πρόσβαση σε πρόσθετα κανάλια, προγραμματισμός υψηλής ποιότητας και σημαντικά λιγότερη διαφήμιση. Εάν ακούτε ραδιόφωνο πιο συχνά τότε, αυτά τα πρόσθετα οφέλη αξίζουν τον κόπο για το μηνιαίο κόστος.

  10 εφαρμογές διαλογισμού σχεδιασμένες για παιδιά [2022]

Είναι δύσκολο να ακυρώσετε μια συνδρομή SiriusXM;

Όχι, δεν είναι δύσκολο να ακυρώσετε μια συνδρομή SiriusXM. Μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη συνδρομή Sirius σε λίγα μόλις βήματα στο διαδίκτυο. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε από έναν εκπρόσωπο πελατών του SiriusXM να ακυρώσει τη συνδρομή σας μέσω συνομιλίας ή κλήσης.

Μπορώ να διακόψω τη συνδρομή μου στο SiriusXM;

Ναι, μπορείτε να θέσετε σε παύση τη συνδρομή σας στο SiriusXM. Το SiriusXM σάς παρέχει την επιλογή να διακόψετε ή να αναστείλετε προσωρινά τη συνδρομή σας για μέγιστη χρονική περίοδο 6 μηνών, μόνο μία φορά σε ένα Ημερολογιακό έτος. Οποιαδήποτε συνδρομή έχει τεθεί σε αναστολή ή παύση θα επανεκκινήσει αυτόματα την ημερομηνία που καθορίζετε ή την επέτειο του αιτήματος αναστολής, όποιο συμβεί πρώτο. Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να θέσετε σε παύση τη συνδρομή σας στο διαδίκτυο, πρέπει να καλέσετε αυτόν τον αριθμό (866) 635-8642 και να τους ζητήσετε να θέσουν σε παύση τις υπηρεσίες σας SiriusXM.

Μπορείτε να ακυρώσετε το Sirius ανά πάσα στιγμή; Μπορείτε να ακυρώσετε το SiriusXM ανά πάσα στιγμή;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Sirius όποτε θέλετε να την ακυρώσετε.

Μπορείτε να ακυρώσετε το Sirius Radio χωρίς να καλέσετε;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε το ραδιόφωνο Sirius χωρίς καν να τους καλέσετε.

Τι είναι το τέλος ακύρωσης SiriusXM;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο SiriusXM χωρίς κόστος, αλλά θα ισχύει χρέωση πρόωρου τερματισμού 50 $ εάν δεν διατηρήσετε ενεργό το ραδιόφωνο SiriusXM σε πρόγραμμα συνδρομής επί πληρωμή για τουλάχιστον 6 συνεχείς μήνες.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση του Sirius;

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η απλούστερη μέθοδος με την οποία μπορώ να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση του Sirius, για να αποτρέψω την αφαίρεση τυχόν επιπλέον χρεώσεων. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Sirius με λίγα μόνο εύκολα βήματα.

Μέθοδος 1: Χρήση του Smartphone σας

Ακολουθούν τα βήματα για να ακυρώσει το smartphone σας την αυτόματη ανανέωση του Sirius.

Επιλογή I: Για χρήστες Andriod

1. Εκκινήστε το Google Play store στο κινητό σας τηλέφωνο Android.

2. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, πατήστε το εικονίδιο της εικόνας προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Από το μενού Ρυθμίσεις λογαριασμού, πατήστε την επιλογή Πληρωμές και συνδρομές.

4. Τώρα, κάτω από το μενού Πληρωμές & συνδρομές, κάντε κλικ στην επιλογή Συνδρομές.

5. Θα δείτε τώρα τη λίστα των υπηρεσιών στις οποίες έχετε εγγραφεί. Από τη λίστα των συνδρομών πρέπει να επιλέξετε την υπηρεσία που θέλετε να ακυρώσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, βρείτε και επιλέξτε τη συνδρομή της εφαρμογής SiriusXM.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή που ονομάζεται ακύρωση της συνδρομής σας από τη λίστα επιλογών.

7. Επιλέξτε τον λόγο για τον οποίο ακυρώνετε αυτήν τη συνδρομή. Αφού επιλέξετε τον λόγο σας, πατήστε την επιλογή Συνέχεια για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ακύρωσης της αυτόματης ανανέωσης της συνδρομής σας στο Sirius.

  Τα 5 καλύτερα πρόσθετα Kodi για γυμναστική και προπόνηση

Επιλογή II: Για χρήστες iOS

1. Το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS.

2. Πατήστε στην επιλογή Apple ID που υπάρχει στην κορυφή του μενού Ρυθμίσεις.

3. Το επόμενο βήμα είναι να πατήσετε στην επιλογή Συνδρομές στο μενού Apple ID.

4. Θα δείτε τώρα τη λίστα των υπηρεσιών στις οποίες έχετε εγγραφεί. Από τη λίστα των συνδρομών πρέπει να επιλέξετε την υπηρεσία που θέλετε να ακυρώσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, βρείτε και επιλέξτε τη συνδρομή της εφαρμογής SiriusXM.

5. Αφού επιλέξετε την επιλογή Sirius, πατήστε στο κουμπί Ακύρωση συνδρομής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού σας Sirius.

Ως εκ τούτου, αυτοί είναι πώς να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση του Sirius στη συσκευή σας iPhone.

Ας ελπίσουμε ότι αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό τώρα ξέρετε πώς να ακυρώσετε με επιτυχία τη συνδρομή Sirius τόσο σε iOS όσο και σε κινητά Andriod.

Μέθοδος 2: Επικοινωνήστε απευθείας με τον εκπρόσωπο πελατών της SiriusXM

Εάν το SiriusXM ήταν προεγκατεστημένο στο αυτοκίνητό σας ή έχετε εγγραφεί στο διαδίκτυο ή ξεκινήσατε τη συνδρομή σας μέσω τηλεφώνου τότε, πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο. Για να ακυρώσετε μια συνδρομή που έχετε αγοράσει απευθείας μέσω τηλεφώνου, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SiriusXM. Μπορείτε είτε να τους τηλεφωνήσετε στο 1-866-635-5020 είτε να το κάνετε online μεταβαίνοντας σε αυτόν τον ιστότοπο και επιλέγοντας Συνομιλία με έναν πράκτορα. Για λεπτομερή βήματα, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να απεγγραφώ από το Sirius χωρίς κλήση που δίνεται παρακάτω.

Ας ελπίσουμε ότι ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό τώρα ξέρετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Sirius είτε αγοράζεται online είτε μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Sirius στο Διαδίκτυο;

Εάν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Sirius επειδή δεν τη χρησιμοποιείτε πια ή τη βρήκατε τώρα αξία για τα χρήματά σας και αναρωτιέστε αν υπάρχει τρόπος να ακυρώσετε τη συνδρομή Sirius στο διαδίκτυο χωρίς να καλέσετε ή να συναντήσετε ένα στέλεχος της Sirius. Σας φέρνουμε έναν απλό οδηγό που θα σας βοηθήσει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Sirius online μέσω του κινητού σας. Ακολουθήστε την παραπάνω ενότητα για να μάθετε τα βήματα για χρήστες Android και iOS.

Ας ελπίσουμε ότι ακολουθώντας αυτόν τον απλό οδηγό έχετε ακυρώσει επιτυχώς τη συνδρομή σας στο SiriusXM στο διαδίκτυο.

Πώς να ακυρώσετε το SiriusXM Online;

Εάν το SiriusXM ήταν προεγκατεστημένο στο αυτοκίνητό σας ή έχετε εγγραφεί στο διαδίκτυο ή ξεκινήσατε τη συνδρομή σας μέσω τηλεφώνου, πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο. Για να ακυρώσετε μια συνδρομή που αγοράσατε απευθείας μέσω τηλεφώνου, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SiriusXM. Μπορείτε είτε να τους τηλεφωνήσετε στο 1-866-635-5020 είτε να το κάνετε online μεταβαίνοντας σε αυτόν τον ιστότοπο και επιλέγοντας Συνομιλία με έναν πράκτορα. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που φαίνονται παραπάνω σχετικά με το πώς να συνομιλήσετε με έναν εκπρόσωπο πελατών του SiriusXM στο διαδίκτυο και να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο SiriusXM στο διαδίκτυο.

  Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του Nintendo Switch

Πώς μπορώ να διαγραφώ από το Sirius χωρίς να καλέσω;

Εάν το SiriusXM ήταν προεγκατεστημένο στο αυτοκίνητό σας ή έχετε εγγραφεί στο διαδίκτυο ή ξεκινήσατε τη συνδρομή σας μέσω τηλεφώνου, πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο. Για να ακυρώσετε μια συνδρομή που αγοράσατε απευθείας μέσω τηλεφώνου, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών SiriusXM. Μπορείτε να το κάνετε αυτό online μεταβαίνοντας σε αυτόν τον ιστότοπο και επιλέγοντας Συνομιλία με έναν πράκτορα. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε εύκολα να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Sirius χωρίς να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών SiriusXM σε λίγα μόνο εύκολα βήματα.

1. Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του SiriusXM σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα περιήγησης που προτιμάτε.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Help & Support που υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Κέντρο βοήθειας κάτω από το αναπτυσσόμενο μενού Help & Support.

4. Μόλις βρεθείτε στη σελίδα του Κέντρου βοήθειας, κάντε κύλιση μέχρι κάτω και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επικοινωνήστε μαζί μας.

5. Για να συνομιλήσετε με έναν αντιπρόσωπο πελατών του SiriusXM, κάντε κλικ στο Μπλε κουμπί συνομιλίας τώρα. Βεβαιωθείτε ότι προσπαθείτε να συνομιλήσετε σε εργάσιμες εργασίες, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 π.μ. έως τις 11 μ.μ. και το Σάββατο και την Κυριακή από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

6. Θα συνδεθείτε πρώτα σε έναν Εικονικό Πράκτορα που θα σας κάνει κάποιες προεπιλεγμένες ερωτήσεις, αλλά για να συνομιλήσετε με έναν ζωντανό πράκτορα επιλέξτε την επιλογή Ακύρωση από την προεπιλεγμένη επιλογή που σας έχει δοθεί.

7. Τώρα θα συνδεθείτε με έναν ζωντανό πράκτορα Sirius, Ζητήστε του να ακυρώσει τη συνδρομή του Sirius.

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε εύκολα να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Sirius χωρίς να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών SiriusXM.

Πώς να ακυρώσετε το SiriusXM στο iPhone

Το SiriusXM είναι μια εξαιρετική ραδιοφωνική υπηρεσία που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Εάν έχετε εγγραφεί επίσης στο SiriusXM αλλά δεν το χρησιμοποιείτε πια για κανένα λόγο και αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο SiriusXM ή την αυτόματη ανανέωση χρησιμοποιώντας το iPhone σας. Ακολουθεί ένας οδηγός για χρήστες iPhone σχετικά με το πώς μπορούν να ακυρώσουν το SiriusXM στο iPhone με λίγα μόνο εύκολα βήματα.

1. Η εκκίνηση της εφαρμογής Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS θα είναι το πρώτο βήμα.

2. Στην κορυφή του μενού Ρυθμίσεις, επιλέξτε την επιλογή που δείχνει το Apple ID σας.

3. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε την επιλογή Συνδρομές από το μενού Apple ID.

4. Θα εμφανιστεί τώρα η λίστα των υπηρεσιών στις οποίες έχετε εγγραφεί. Πρέπει να επιλέξετε την υπηρεσία που θέλετε να ακυρώσετε από τη λίστα των συνδρομών. Βρείτε και επιλέξτε τη συνδρομή της εφαρμογής SiriusXM σε αυτήν την περίπτωση.

5. Για να διαγράψετε πλήρως τον λογαριασμό σας Sirius αφού επιλέξετε την επιλογή Sirius, πατήστε στο εικονίδιο Ακύρωση συνδρομής.

Ας ελπίσουμε ότι, αφού διαβάσετε αυτόν τον απλό οδηγό, πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα για το πώς να ακυρώσετε το SiriusXM στο iPhone, εάν είστε χρήστης iOS.

***

Με αυτόν τον απλό οδηγό, ελπίζουμε ότι τώρα γνωρίζετε τα πάντα για μια υπηρεσία Internet Radio Γνωστή ως συνδρομή SiriusXM και ελπίζουμε ότι έχουμε απαντήσει με επιτυχία σε όλες τις ερωτήσεις σας, όπως πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Sirius. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε σχόλια, ερωτήσεις και σχόλια από την πλευρά σας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα. Επίσης, μη διστάσετε να προτείνετε ποιο θέμα θα πρέπει να είναι το επόμενο ιστολόγιο μας.