Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή My Tinder Gold

Το Tinder είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα γνωριμιών μέσω της οποίας οι άνθρωποι μπορούν να βρουν τους συντρόφους τους. Είναι μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες διαδικτυακών γνωριμιών και πολλοί χρήστες τη χρησιμοποιούν ήδη. Παρέχει επίσης μια Χρυσή συνδρομή μέσω της οποίας θα λάβετε τον αγώνα σας πιο γρήγορα. Τι γίνεται όμως αν έχετε το ταίρι σας και θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Tinder; Μην ανησυχείς. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Tinder Gold και να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση στο Tinder.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή My Tinder Gold

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Tinder Gold από την εφαρμογή Tinder, το Google Play Store ή τις ρυθμίσεις Apple ID εάν χρησιμοποιείτε iPhone. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα λεπτομερή βήματα για καθεμία από τις αναφερόμενες μεθόδους.

  5000+ Αστεία ονόματα Kahoot

Πόσα δωρεάν Like λαμβάνετε στο Tinder;

Μπορείτε να κάνετε σωστά κτύπημα ή like έως και 100 φορές σε 12 ώρες. Παλιότερα ήταν 120 likes ή δεξιά σάρωση, αλλά το Tinder μείωσε το ποσό μόνο στα 100.

Τα Super Likes κοστίζουν χρήματα;

Ναι, πρέπει να αγοράσεις σούπερ likes. Δεν παρέχονται δωρεάν με τον δωρεάν λογαριασμό σας. Αλλά αν έχετε χρυσή ή πλατινένια συνδρομή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε 5 δωρεάν σούπερ likes την εβδομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα super likes, μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα βοήθειας του Tinder Super Like.

Είναι εύκολο να ακυρώσετε τον λογαριασμό Tinder Gold;

Ναι, είναι πολύ εύκολο να ακυρώσετε μια συνδρομή λογαριασμού Tinder gold. Εξαρτάται από το πού έχετε λάβει τη συνδρομή.

Θα μου επιστρέψει το Tinder;

Ναι, αλλά μόνο εάν υποβάλετε αίτηση για επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την περίοδο της συναλλαγής. Μετά από αυτήν την περίοδο, γενικά, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική επιστροφής χρημάτων Tinder στη σελίδα Βοήθεια της Πολιτικής επιστροφών χρημάτων Tinder.

  Πώς να εξάγετε όλα τα επίπεδα σε ένα αρχείο Photoshop ως εικόνες

Εάν διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Tinder, θα σταματήσει να με χρεώνει;

Όχι. Εάν έχετε ακυρώσει τη συνδρομή σας στο Tinder, δεν θα χρεωθείτε μετά από αυτό. Αλλά δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι θα λάβετε την επιστροφή των χρημάτων σας.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το Tinder Gold;

Η απαλλαγή από το Tinder Gold εξαρτάται από την πηγή από την οποία το αγοράσατε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης της συνδρομής Tinder Gold στην εφαρμογή Tinder:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Tinder στο κινητό σας τηλέφωνο.

2. Πατήστε στην εικόνα προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Στη συνέχεια, πατήστε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

4. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Διαχείριση λογαριασμού πληρωμής στην ενότητα Λογαριασμός πληρωμής.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Ακύρωση συνδρομής.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Tinder Gold στο Android;

Μπορείτε να εξετάσετε τα ακόλουθα βήματα σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης της συνδρομής Tinder Gold στο Android. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Google Play Store για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας Android.

2. Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Πληρωμές και συνδρομές από το μενού.

  Απόκρυψη της μίνι γραμμής εργαλείων στο Office 2013

4. Πατήστε Συνδρομές.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Tinder Subscription και πατήστε στο Cancel Subscription.

Πώς μπορώ να διαγραφώ από το Tinder Gold στο iPhone μου;

Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Tinder Gold στο iPhone σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης της συνδρομής Tinder Gold:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο δικό σας Apple ID Απο πάνω.

3. Πατήστε στην επιλογή Συνδρομές.

4. Εντοπίστε και πατήστε στη συνδρομή Tinder Gold.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Ακύρωση συνδρομής.

Πώς μπορώ να ακυρώσω την αυτόματη ανανέωση του Tinder Gold; Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση στο Tinder;

Η ακύρωση μιας συνδρομής θα απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανέωση στο Tinder. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση του Tinder Gold.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Tinder στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στην εικόνα προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία και πατήστε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

3. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Διαχείριση λογαριασμού πληρωμής.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Ακύρωση συνδρομής.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Tinder μετά τον αποκλεισμό;

Μπορείτε να υποβάλετε ένσταση για απαγόρευση και, στη συνέχεια, να ακυρώσετε τη συνδρομή στο tinder. Αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε όσο ο λογαριασμός σας είναι αποκλεισμένος. Πρέπει να περιμένετε μέχρι να καταργηθεί η απαγόρευση. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Βοήθεια του Tinder για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία κατάργησης αποκλεισμού.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Tinder μετά τη διαγραφή λογαριασμού;

Εάν ο λογαριασμός σας διαγραφεί, τότε η συνδρομή σας ακυρώνεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται να κάνετε άλλα βήματα για το ίδιο.

***

Σε αυτό το άρθρο, εξετάσαμε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Tinder Gold και να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση στο Tinder. Ελπίζουμε ότι έχουμε ξεκαθαρίσει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το ίδιο. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.