Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Course Hero

Το Course Hero είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που παρέχει εκπαιδευτικό υλικό για διάφορα μαθήματα. Ιδρύθηκε το 2006 από τον Andrew Grauer, φοιτητή ο ίδιος, για να βοηθήσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για τις εξετάσεις τους. Το Course Hero βοήθησε στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που περιλαμβάνει μαθητές και καθηγητές για να παρέχει καλύτερες ευκαιρίες μάθησης σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, επιτρέποντάς τους να έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες υλικά μαθημάτων που σχετίζονται με το αντικείμενό τους. Είναι μια πλατφόρμα όπου οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ανεβάσουν υλικό μελέτης για να βοηθήσουν άλλους που έχουν ανάγκη. Ωστόσο, αν ψάχνετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Course Hero, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Θα μάθετε επίσης πώς να ακυρώσετε το Course Hero και να λάβετε χρήματα πίσω και πολλά άλλα πράγματα. Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να ακυρώνετε τον λογαριασμό Course Hero.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Course Hero

Θα μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Course Hero και εάν η συνδρομή Course Hero αξίζει τον κόπο περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι κάνει το Course Hero;

Το Course Hero είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για μάθηση. Το Course Hero περιέχει πάνω από 30 εκατομμύρια υλικό για συγκεκριμένο μάθημα για να το δουν και να μάθουν οι μαθητές. Οι μαθητές μπορούν να ανεβάσουν περιεχόμενο στον ιστότοπο του Course Hero για να βοηθήσουν άλλους και να κερδίσουν πολλαπλά ξεκλειδώματα και ερωτήσεις. Το Course Hero βοήθησε στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος μαθητών και εκπαιδευτικών για να δώσει ώθηση και επιπλέον βοήθεια στους μαθητές να χαράξουν έναν ομαλό δρόμο για το ακαδημαϊκό τους ταξίδι.

Από οδηγούς μελέτης και προβλήματα πρακτικής έως λύσεις σχολικών βιβλίων και εκτενείς εξηγήσεις για κάθε θέμα, είτε πρόκειται για λογοτεχνία, βιολογία, ιστορία ή μαθηματικά. Οι μαθητές μπορούν να βρουν κάθε απάντηση στο πρόβλημά τους στον ιστότοπο του Course Hero. Παρέχουν επίσης Υπηρεσίες Βοήθειας Εργασίας 24/7 για να λάβουν υπόψη τα προβλήματα των μαθητών και να τους βοηθήσουν να λύσουν τα προβλήματά τους.

Πόσο κοστίζει ένας λογαριασμός Course Hero;

Το Course Hero είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για διαδικτυακή μάθηση που περιέχει χιλιάδες υλικά μαθημάτων που μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν σε όλη την ακαδημαϊκή σας διαδρομή. Το Course Hero παρέχει στους χρήστες μια δωρεάν συνδρομή Basic, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε τα περιεχόμενα στον ιστότοπό τους και να επιλέξετε το σχέδιο που θέλετε να αγοράσετε που να ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό τους.

  • Η ετήσια συνδρομή είναι 6,95 δολάρια το μήνα

  • Η τριμηνιαία συνδρομή είναι 9,95 δολάρια το μήνα

  • Η μηνιαία συνδρομή κοστίζει 14,95 δολάρια το μήνα.

Αφού εγγραφείτε, το Course Hero θα σας μεταφέρει απευθείας στο δικό τους σελίδα μέλους όπου μπορείτε να βρείτε τις αναγραφόμενες τιμές και τις υπηρεσίες τους και να επιλέξετε το πρόγραμμά σας ανάλογα.

Σημείωση: Η συνεισφορά στο Course Hero προσθέτοντας τα έγγραφα σπουδών σας στη βιβλιοθήκη του Course Hero μπορεί να κερδίσει Ξεκλείδωμα μελών. Τα μέλη μπορούν να κερδίσουν έως και 5 Ξεκλειδώματα για κάθε 10 έγγραφα μελέτης.

Αξίζει τον κόπο μια συνδρομή στο Course Hero;

Ναι, αξίζει να αποκτήσετε μια συνδρομή στο Course Hero. Γεμάτοι με χιλιάδες έγγραφα τόσο από μαθητές όσο και από εκπαιδευτικούς, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων που κυμαίνονται από προσωπικές σημειώσεις έως σημειώσεις υψηλών προδιαγραφών που έχουν επεξεργαστεί και μεταδοθεί από δασκάλους και καθηγητές. Η δωρεάν συνδρομή του Course Hero βοηθά τους μαθητές να αποκτήσουν μια επισκόπηση του ιστότοπου και τους βοηθά να λάβουν μια σταθερή απόφαση για τις απαιτούμενες ανάγκες τους. Εάν ένας μαθητής πιστεύει ότι δεν χρειάζεται τη συνδρομή, μπορεί να ακυρώσει τον ήρωα του μαθήματος και να πάρει πίσω τα χρήματα.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Course Hero μέσω τηλεφώνου;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή Course Hero, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών για να τα επιλύσετε. Καλέστε στο 1-888-634-9397 για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών του Course Hero. Πριν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη, ελέγξτε τη σελίδα υποστήριξης του Course Hero και ίσως μπορέσετε να λάβετε την απάντηση στο ερώτημά σας στο Υποστήριξη πελατών του Course Hero σελίδα.

Πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Course Hero δωρεάν;

Το Course Hero παρέχει στους χρήστες του δωρεάν ξεκλείδωμα για να προβάλουν κλειδωμένα έγγραφα. Για να αποκτήσουν ξεκλείδωμα, οι χρήστες πρέπει να υποβάλουν γνήσια έγγραφα που σχετίζονται με οποιοδήποτε θέμα. Το έγγραφο που υποβάλλεται θα πρέπει να είναι αυθεντικό και να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο σχετικό με το θέμα. Ως ανταμοιβή, ξεκλειδώνεστε από το Course Hero για να αποκτήσετε πρόσβαση σε κλειδωμένα περιεχόμενα που εμφανίζονται θολά όταν είναι κλειδωμένα.

Ακολουθούν μερικά απλά βήματα για να ανεβάσετε έγγραφα για να λάβετε ξεκλείδωμα και να κάνετε τη συνδρομή σας στο Course hero να αξίζει τον κόπο:

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος του Course Hero και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφορτώσεις από το αριστερό πλαίσιο του πίνακα ελέγχου κατά τη σύνδεση.

3. Στη σελίδα Μεταφορτώσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφόρτωση εγγράφων.

4. Στη συνέχεια, ανεβάστε τα έγγραφα που θέλετε να προσθέσετε στον ιστότοπο του Course Hero κάνοντας κλικ στην επιλογή Προσθήκη εγγράφων.

5. Αφού προσθέσετε το έγγραφο που θέλετε, εισαγάγετε το Όνομα Μαθήματος στην ενότητα που παρέχεται.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ξεκλείδωμα πόρων μελέτης που θα ξεκλειδωθεί μόλις μεταφορτωθούν 10 από τα έγγραφά σας.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον ήρωα του μαθήματος σας και να πάρετε τα χρήματα πίσω;

Δεν είναι δυνατό να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Course Hero και να λάβετε τα χρήματά σας πίσω. Αλλά μπορείτε να σταματήσετε τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές που γίνονται απενεργοποιώντας τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης. Χρεώνεται μια προμήθεια και αφαιρείται από τον λογαριασμό σας μόνο εάν διαθέτετε Συνδρομή Premier.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Course Hero και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει κανένα από τα Ξεκλείδωμα ή τις ερωτήσεις. Για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη, επισκεφτείτε αυτό σελίδα υποστήριξης. Υποβάλετε ένα email ζητώντας πλήρη επιστροφή χρημάτων και εξηγώντας το πρόβλημά σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ακυρώσετε μη αυτόματα τη λειτουργία αυτόματης ανανέωσης λογαριασμού Course Hero για να σταματήσετε τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Course Hero ακολουθώντας αυτά τα λίγα απλά βήματα. Αλλά προτού το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε χρησιμοποιήσει τον υπολειπόμενο χρόνο συνδρομής σας, καθώς η ακύρωση του λογαριασμού Course Hero μπορεί να κάνει τα οφειλόμενα οφέλη σας να λήξουν.

Επιλογή I: Ακύρωση της συνδρομής Course Hero από τον ιστότοπο

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος του Course Hero και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ > Ρυθμίσεις.

3. Στην ενότητα Τρόποι πληρωμής, θα βρείτε την επιλογή να σταματήσετε τις επαναλαμβανόμενες πληρωμές όταν προσθέτετε μια κάρτα. Κάντε κλικ στο Διακοπή επαναλαμβανόμενης συνδρομής.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη και επιβεβαιώστε την ακύρωσή σας.

Σημείωση: Η κατάργηση της εγγραφής στον λογαριασμό Course Hero δεν θα επιστρέψει τις καταβληθείσες χρεώσεις.

Επιλογή II: Ακύρωση της συνδρομής Course Hero από τη συσκευή iOS

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο δικό σας Apple ID Απο πάνω.

3. Πατήστε στην επιλογή Συνδρομές.

4. Εντοπίστε και πατήστε στη συνδρομή Course Hero.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Ακύρωση συνδρομής.

Επιλογή III: Ακύρωση της συνδρομής Course Hero από το Play Store

Σημείωση: Αυτά τα βήματα είναι μόνο για όσους έχουν εγγραφεί στο Course Hero χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους Google.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store στη συσκευή σας Android.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε Πληρωμές και συνδρομές.

4. Πατήστε Συνδρομές.

5. Επιλέξτε το Ήρωας του μαθήματος συνδρομή και πατήστε Διαχείριση.

6. Πατήστε στο Cancel για να ακυρώσετε τη συνδρομή.

Αφού επιβεβαιώσετε την ακύρωσή σας, θα λάβετε ένα e-mail από το Course Hero που θα σας ειδοποιεί για την ακύρωση του λογαριασμού σας. Η ακύρωση του λογαριασμού σας στο Course Hero θα επαναφέρει τον λογαριασμό σας στη βασική συνδρομή.

Σημείωση: Χρειάζονται 7 εργάσιμες ημέρες για να τεθεί σε ισχύ η ακύρωση. Κάθε πληρωμή που απομένει θα πρέπει να καταβληθεί πριν από την ακύρωση του λογαριασμού Course Hero.

Μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω από το Course Hero;

Ναι, εάν ο λογαριασμός σας έχει χρεωθεί λόγω της αυτόματης ανανέωσης της συνδρομής σας και δεν έχετε χρησιμοποιήσει τη συνδρομή σας. Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα μέσω email για να ελεγχθεί το πρόβλημά σας. Αφού ελέγξετε τους Όρους και Προϋποθέσεις από την ομάδα του Course Hero, μπορείτε ακόμη και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για το ποσό που αφαιρέθηκε από τη συνδρομή.

Για να επικοινωνήσετε μαζί τους, μεταβείτε στο Υποστήριξη ήρωα μαθημάτων και κάντε κλικ στο Επικοινωνήστε μαζί μας. Θα λάβετε μια φόρμα επικοινωνίας με την υποστήριξη πελατών για να εισαγάγετε τα στοιχεία και να υποβάλετε. Συνήθως χρειάζεται περίπου μία εργάσιμη ημέρα για να λάβετε μια απάντηση από την υποστήριξη του Course Hero.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε την ερώτηση για τον ήρωα του μαθήματος;

Μπορεί να βρείτε κάποιο σφάλμα στην ερώτησή σας ή να έχετε πληκτρολογήσει εντελώς λάθος ερώτηση, σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε πάντα να διαγράψετε την ερώτησή σας. Μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε την ερώτησή σας στον ιστότοπο του Course Hero ακολουθώντας μερικά απλά βήματα:

1. Πλοηγηθείτε στο Επίσημος ιστότοπος του Course Hero και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Στη σελίδα Πίνακας ελέγχου, κάντε κλικ στην επιλογή Οι ερωτήσεις σας από το αριστερό παράθυρο.

3. Μεταβείτε στην ερώτηση που θέλετε να ακυρώσετε και κάντε κλικ στο Άκυρο.

Σημείωση: Κατά καιρούς, το Course Hero ακυρώνει αυτόματα μια ερώτηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ερώτηση δεν μπορεί να λάβει απάντηση ή τη σωστή απάντηση από έναν δάσκαλο ή έναν υπεύθυνο επεξεργασίας ερωτήσεων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα μέλη ειδοποιούνται για την ακύρωση των ερωτήσεών τους και η ερώτηση θα εξαργυρωθεί.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στο Course Hero;

Η διαγραφή ή η ακύρωση του λογαριασμού Course Hero δεν είναι καλή επιλογή εάν έχετε μια συνδρομή επί πληρωμή. Εάν η συνδρομή σας έχει λήξει και δεν χρησιμοποιείτε πλέον το Course Hero και θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, ακολουθήστε αυτά τα λίγα απλά βήματα:

1. Πηγαίνετε στο Επίσημος ιστότοπος του Course Hero στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Course Hero.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας > Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού στην περιοχή Ο λογαριασμός μου στο κάτω μέρος της σελίδας ρυθμίσεων λογαριασμού.

4. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Course Hero.

Πώς μπορείτε να ξεθολώσετε ένα έγγραφο ήρωα μαθημάτων;

Τα έγγραφα του Course Hero είναι θολά αν χρησιμοποιείτε δωρεάν λογαριασμό και θέλετε να προβάλετε ένα έγγραφο. Όταν χρησιμοποιείτε έναν δωρεάν λογαριασμό, υπάρχει ένας τρόπος για να ξεθολώσετε ένα έγγραφο του Course Hero που είναι να υποβάλετε το δικό σας γνήσιο υλικό μελέτης και να λάβετε ένα δωρεάν ξεκλείδωμα. Για να ξεθολώσετε το έγγραφο υποβάλλοντας το υλικό μελέτης σας, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός ήρωα μαθήματος και εισάγετε την ερώτησή σας στη γραμμή αναζήτησης.

2. Κάντε κλικ στο Έγγραφο για πρόσβαση στο έγγραφο που αφορά την απάντηση.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή πλήρους εγγράφου από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη εγγράφων για να προσθέσετε τα υλικά που θέλετε να προσθέσετε για να ξεθολώσετε το έγγραφο.

5. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή Ξεκλείδωμα πόρων μελέτης αφού ανεβάσετε 10 έγγραφα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα προγράμματα συνδρομής για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα, ενώ παράλληλα λαμβάνετε επαγγελματικές απαντήσεις στο ερώτημά σας.

Πρέπει οι καθηγητές να πληρώσουν για τον ήρωα του μαθήματος;

Όχι, οι δάσκαλοι ή οι εκπαιδευτικοί δεν χρειάζεται να πληρώσουν για τις υπηρεσίες του Course Hero. Αντίθετα, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να κερδίσουν έως και 3 δολάρια ανά ερώτηση που απαντούν, αλλά αυτή η απάντηση πρέπει να είναι ακριβής και πολύτιμη. Οι δάσκαλοι βγάζουν έως και 12-25 δολάρια την ώρα, ανάλογα με την εμπειρία και τον χρόνο που αφιερώνουν στην πλατφόρμα. Οι εκπαιδευτικοί έχουν την ευελιξία να απαντούν στις ερωτήσεις όποτε θέλουν. Έχουν επίσης πρόσβαση σε περιεχόμενο μαθημάτων από διάφορα πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα επειδή έχετε λογαριασμό ήρωα μαθημάτων;

Όχι, η κατοχή ενός λογαριασμού Course Hero δεν θα σας φέρει σε μπελάδες εάν τον χρησιμοποιήσετε σωστά και με τη σωστή πρόθεση. Μερικοί άτακτοι δεν χρησιμοποιούν την πλατφόρμα όπως έπρεπε να είναι. Η χρήση των υλικών του Course Hero για να ενισχύσετε τις έννοιές σας γύρω από ένα θέμα και να κατανοήσετε καλύτερα ένα θέμα ή θέμα είναι ο σωστός τρόπος χρήσης του Course Hero.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Course Hero και τι αξίζει τον κόπο η συνδρομή Course Hero. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.

  Το MessageEnhancer κάνει αισθητικές και λειτουργικές αλλαγές στην εφαρμογή Messages