Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg Study

Το Chegg είναι μια από τις καλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες εκπαιδευτικών πόρων. Το Chegg παρέχει στους μαθητές προσιτές ενοικιάσεις βιβλίων και ηλεκτρονικών βιβλίων και διάφορα διαδικτυακά μαθήματα. Η πλατφόρμα έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η συνδρομή Chegg είναι πολύ προσιτή και κοστίζει λιγότερο από 15 $ το μήνα. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή και αναζητάτε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg Study, αυτός ο οδηγός θα σας δώσει μεθόδους για το πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Επομένως, περιηγηθείτε προσεκτικά σε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε για την πλατφόρμα Chegg και τις δυνατότητές της και κατανοήστε πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Chegg και πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg στην εφαρμογή.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg Study

Με έδρα τη Σάντα Κλάρα Καλιφόρνια, η Chegg είναι μια αμερικανική εταιρεία εκπαιδευτικής τεχνολογίας. Το Chegg παρέχει στους φοιτητές στην Αμερική ενοικιάσεις σχολικών βιβλίων, διαδικτυακά δίδακτρα, σχολικά βιβλία και άλλες εκπαιδευτικές και φοιτητικές υπηρεσίες. Ο Chegg βοήθησε πολύ οικονομικά φοιτητές. Ξεκίνησε το 2005, η εταιρεία αυξάνει σταθερά σε δημοτικότητα και το 2018 η πλατφόρμα είχε περισσότερους από 3,1 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Διαφορετικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Chegg

Προτού μάθουμε μεθόδους για το πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή μελέτης Chegg, ας έχουμε μια επισκόπηση της πλατφόρμας Chegg και των βασικών χαρακτηριστικών της. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν διάφορες υπηρεσίες στην πλατφόρμα Chegg. Ακολουθεί η λίστα με τις διάφορες δυνατότητες και υπηρεσίες που παρέχονται από την πλατφόρμα Chegg.

  • Υπηρεσία γραφής Chegg: Η υπηρεσία γραφής Chegg παρέχει στους χρήστες εργαλεία για να γράφουν και να δημιουργούν έγγραφα και αναφορές χωρίς λογοκλοπή. Η υπηρεσία κοστίζει μόνο 9,95 $ το μήνα.

  • Έλεγχος λογοκλοπής: Το εργαλείο ελέγχου λογοκλοπής Chegg είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία ελέγχου λογοκλοπής. Μπορείτε απλώς να επικολλήσετε ή να ανεβάσετε αρχεία στο εργαλείο λογοκλοπής στον ιστότοπο Chegg για να δείτε τα αποτελέσματα.

  • Έλεγχος γραμματικής: Ο Chegg παρέχει επίσης ένα εργαλείο Grammar Checker στον ιστότοπό του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές για να ελέγξουν και να διορθώσουν τη γραμματική στα έγγραφα και τα δοκίμιά τους. Αυτό το εργαλείο ελέγχει τα σημεία στίξης και την ορθογραφία και επίσης προτείνει διορθώσεις στο χαρτί. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

  • Καθηγητές: Το Chegg παρέχει στους μαθητές μερικούς από τους πιο υψηλά καταρτισμένους εκπαιδευτικούς που είναι διαθέσιμοι για τους μαθητές. Οι διαδικτυακοί δάσκαλοι βοηθούν τους μαθητές μέσω διαδραστικών μαθημάτων βίντεο και ήχου. Η τιμολόγηση Chegg για την πρόσληψη διαδικτυακών δασκάλων παρατίθεται παρακάτω. Ακολουθήστε για να μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg στην εφαρμογή στο κινητό σας και πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Chegg από τον ιστότοπο.

    • 15 $ ανά εβδομάδα: Για 15 $/εβδομάδα, οι μαθητές μπορούν να λάβουν έναν διαδικτυακό δάσκαλο για 30 λεπτά.

    • 48 $ ανά εβδομάδα: Για 120 $/εβδομάδα, οι μαθητές μπορούν να λάβουν έναν διαδικτυακό δάσκαλο για 120 λεπτά. Συμπεριλαμβανομένων 0,40 $/λεπτό πρόσθετες χρεώσεις.

    • 30 $ ανά μήνα: Για 30 $ / μήνα, οι μαθητές μπορούν να λάβουν έναν διαδικτυακό δάσκαλο για 60 λεπτά το μήνα. Συμπεριλαμβανομένων 0,50 $/λεπτό πρόσθετες χρεώσεις.

    • 96 $ ανά μήνα: Για 96 $/μήνα, οι μαθητές μπορούν να λάβουν έναν διαδικτυακό δάσκαλο για 240 λεπτά το μήνα. Συμπεριλαμβανομένων 0,40 $/λεπτό πρόσθετες χρεώσεις.

    • Πρόγραμμα Pay-as-you-go: Το πρόγραμμα Pay-as-you-go επιτρέπει στους μαθητές να πληρώνουν καθώς μαθαίνουν με έναν δάσκαλο. Αυτή η υπηρεσία κοστίζει 0,75 $ ανά λεπτό χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.

  • Σχολικά βιβλία και ηλεκτρονικά βιβλία: Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Chegg είναι οι υπηρεσίες ενοικίασης σχολικών βιβλίων. Η εταιρεία παρέχει μια προσιτή και βολική υπηρεσία ενοικίασης σχολικών βιβλίων στους χρήστες της. Ακολουθούν μερικά από τα βασικά σημεία σχετικά με τις υπηρεσίες ενοικίασης σχολικών βιβλίων και ηλεκτρονικών βιβλίων που παρέχονται από την Chegg.

    • Για μια παραγγελία αξίας $35+, λαμβάνετε δωρεάν τυπική αποστολή που είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες. Αυτή η προσφορά δεν περιλαμβάνει φόρους.
    • Μπορείτε να επιστρέψετε τα βιβλία εντός 21 ημερών από την αγορά τους.
    • Το Chegg προσφέρει έως και 90% εκπτώσεις στις περισσότερες ενοικιάσεις σχολικών βιβλίων.
    • Όταν παραγγέλνετε από την Chegg, λαμβάνετε επίσης έναν μήνα μελέτης Chegg, Λύσεις Βήμα-Βήμα και 24Χ7 Ερωτήσεις και απαντήσεις από τους ειδικούς εκπαιδευτικούς.
    • Το Chegg παρέχει στους φοιτητές να παρατείνουν την περίοδο ενοικίασης δωρεάν. Οι μαθητές πρέπει μόνο να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη Chegg για να παρατείνουν την ενοικίαση σχολικών βιβλίων πριν από την ημερομηνία λήξης.
  • Math Solver: Το εργαλείο Math Solver είναι ένα σημαντικό εργαλείο στο Chegg. Αυτό το εργαλείο βοηθά τους μαθητές να λύσουν μαθηματικές εξισώσεις. Οι μαθητές μπορούν απλώς να κάνουν κλικ στην εικόνα του προβλήματος και να την ανεβάσουν στο εργαλείο Math Solver και το εργαλείο θα δώσει μια πιθανή λύση για το πρόβλημα.

  • Προετοιμασία δοκιμής: Το Chegg παρέχει επίσης καθοδηγούμενες προετοιμασίες για διάφορες εξετάσεις. Τα μαθήματα είναι πολύ προσιτά και μπορείτε να τα προσπελάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα. Η πλατφόρμα παρέχει μαθήματα για τις ακόλουθες εξετάσεις.

    • ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΙ
    • ΣΑΤ
    • MCAT
    • GMAT
    • GRE
    • ASVAB
    • LSAT
    • AP
    • NCLEX-PN
    • NCLEX-RN

Τι είναι το σχέδιο μελέτης Chegg;

Το πρόγραμμα Chegg Study είναι ένα πακέτο συνδρομής στην πλατφόρμα Chegg. Αυτό είναι το βασικό πρόγραμμα σπουδών και κοστίζει 14,95 $ ανά μήνα. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες Chegg εκτός από προβλήματα εξάσκησης, το εργαλείο Math Solver, καθοδηγούμενες διαλέξεις βίντεο και το Εργαλείο γραφής. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας, μπορείτε να δοκιμάσετε το Premium Study Plan για 19,95 $ το μήνα.

Εάν δεν χρειάζεστε πλέον το σχέδιο μελέτης Chegg και επιθυμείτε να το διακόψετε. Μπορείτε να το κάνετε με τις ακόλουθες μεθόδους που εξηγούνται παρακάτω.

Μέθοδος 1: Μέσω της επίσημης τοποθεσίας

Εάν χρησιμοποιείτε το Chegg στον υπολογιστή σας, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας από τον ιστότοπο Chegg.

Σημείωση: Το Chegg επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους μέχρι το τέλος του κύκλου πληρωμής. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πόρους Chegg μέχρι το τέλος του τρέχοντος κύκλου πληρωμής.

1. Μεταβείτε στον ιστότοπο Chegg και επισκεφτείτε το σύνοψη λογαριασμού σελίδα στην πλατφόρμα Chegg.

2. Μεταβείτε στο μενού Παραγγελίες για να δείτε το ιστορικό αγορών σας.

3. Κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής για να ακυρώσετε τη συνδρομή που δεν χρειάζεστε.

4. Το Chegg θα σας ζητήσει να δώσετε έναν λόγο για την ακύρωση της συνδρομής, επιλέξτε έναν από τους λόγους και κάντε κλικ στην Επιβεβαίωση.

Επίσης, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg στην εφαρμογή ακολουθώντας τις μεθόδους που δίνονται παρακάτω.

Μέθοδος 2: Μέσω του Apple App Store

Εάν χρησιμοποιείτε το Chegg σε μια συσκευή Apple και ψάχνετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή μελέτης Chegg. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να ακυρώσετε το Πρόγραμμα Σπουδών στο Apple Store σας. Ακολουθήστε για να μάθετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

1. Ανοίξτε το App Store στη συσκευή σας Apple.

2. Τώρα μεταβείτε στην επιλογή Αναζήτηση.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του Προφίλ σας από την επάνω αριστερή γωνία.

4. Στο παράθυρο που ανοίγει πρόσφατα, μεταβείτε και επιλέξτε Συνδρομές.

5. Επιλέξτε Chegg από τη λίστα.

6. Τώρα επιλέξτε Ακύρωση συνδρομής.

7. Επιλέξτε Αποθήκευση και Έγινε για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές.

Ως εκ τούτου, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg στην εφαρμογή.

Μέθοδος 3: Μέσω του Google Play Store

Εάν χρησιμοποιείτε το Chegg στη Συσκευή σας Android, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg από το Google Play store.

1. Ανοίξτε το Play Store από τη συσκευή σας Android.

2. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ.

3. Επιλέξτε την επιλογή Πληρωμές και συνδρομές.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε Συνδρομές.

5. Εδώ από τη λίστα εντοπίστε το Chegg και ανοίξτε το.

6. Επιλέξτε το κουμπί Άκυρο για να τερματίσετε τη συνδρομή σας.

Ακολουθήστε αυτήν τη μέθοδο για να μάθετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg στην εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android και πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Chegg.

Πώς να διακόψετε τη συνδρομή σας στο Chegg

Εάν δεν θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, αλλά δεν χρειάζεστε το πρόγραμμα Chegg Study για κάποιο χρονικό διάστημα, μπορείτε να επιλέξετε να θέσετε σε παύση τη συνδρομή που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπορείτε να εντοπίσετε την επιλογή παύσης της συνδρομής Chegg στο μενού Σχέδιο Σπουδών. Μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας σε μηνιαία βάση για μέγιστο διάστημα 6 μηνών.

Πώς να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων Chegg

Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε επίσης να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων όταν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Σχέδιο Σπουδών Chegg. Υπάρχουν δύο μέθοδοι για να καταλάβετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Μέθοδος 1: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Chegg

Μία από τις καλύτερες μεθόδους για να καταλάβετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στη μελέτη Chegg και να διεκδικήσετε την επιστροφή χρημάτων σας στο Chegg είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης Chegg στην πλατφόρμα. Μπορείτε να στείλετε email ή να καλέσετε την υποστήριξη πελατών. Πείτε τους έναν καλό λόγο για να ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων σας και περιμένετε την απάντησή τους. Εάν η αξίωσή σας κριθεί κατάλληλη ανάλογα με την πολιτική επιστροφής χρημάτων Chegg, θα λάβετε την επιστροφή χρημάτων για την ακύρωση της συνδρομής σας. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υποστήριξη Chegg με τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με τη συσκευή σας.

Επιλογή I: Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Chegg μέσω τηλεφώνου

Εάν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Chegg από το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να τους καλέσετε στο 855-477-0177 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Επιλογή II Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Chegg στο WhatsApp

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη Chegg από το WhatsApp. Απλώς επισκεφτείτε τη σελίδα υποστήριξης επικοινωνίας Chegg για να συνδεθείτε στο Chegg στο WhatsApp και να μάθετε πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Chegg και να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και επισκεφτείτε το Chegg Επικοινωνήστε μαζί μας σελίδα.

2. Εδώ, εντοπίστε το κουμπί Στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp.

3. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί για να συνδεθείτε με το Chegg στο WhatsApp.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα τρίτων

Υπάρχουν πολλά εργαλεία τρίτων που θα στείλουν αίτημα επιστροφής χρημάτων στην τράπεζά σας. Θα πρέπει να δώσετε ορισμένες από τις προσωπικές σας πληροφορίες σε αυτές τις πλατφόρμες, όπως τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων συνδρομής σας, τον λόγο ακύρωσης, τον λόγο για την αξίωση επιστροφής χρημάτων, τα τραπεζικά σας στοιχεία κ.λπ.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Γιατί να εγγραφώ στη συνδρομή Chegg;

Απ. Το Chegg είναι μια από τις καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες ενοικίασης σχολικών βιβλίων. Η εταιρεία παρέχει εύκολες ενοικιάσεις για σχολικά βιβλία και ηλεκτρονικά βιβλία. Το Chegg παρέχει επίσης διάφορα μαθήματα για διαφορετικές εξετάσεις.

Ε2. Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή του Chegg;

Απ. Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Chegg ανά πάσα στιγμή. Η διαδικασία ακύρωσης της συνδρομής εξαρτάται από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Chegg.

Ε3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Chegg μετά την ακύρωση της συνδρομής μου;

Απ. Όταν ακυρώνετε τη συνδρομή Chegg, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μέχρι το τέλος του τρέχοντος κύκλου πληρωμής.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να καταλάβετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg Study. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος ήταν χρήσιμη για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

  Πώς να ελέγξετε την μπαταρία του Apple TV Remote