Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Match.com

Το Match.com είναι μια υπηρεσία γνωριμιών για άτομα άνω των 18 ετών και η υπηρεσία είναι διαθέσιμη με τη μορφή ιστότοπων και εφαρμογών. Αν ψάχνετε για σύντροφο ή θέλετε να βγείτε ραντεβού με κάποιον και θέλετε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το διαδικτυακό εργαλείο, μπορείτε να εγγραφείτε αμέσως στο Match.com. Το Match.com είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όλες τις χώρες του πλανήτη και είναι αρκετά προσιτό και χρήσιμο αν τείνετε να αγοράζετε τις συνδρομές τους. Μπορείτε να βρείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει σε αυτήν την πλατφόρμα και αν όλα πάνε καλά, ίσως βρείτε και τον σύντροφο με τον οποίο θα θέλατε να είστε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ωστόσο, είναι καλύτερο να ακυρώσετε τη συνδρομή εάν δεν έχετε βρει αυτή την πλατφόρμα χρήσιμη. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε βήματα σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης της συνδρομής Match.com και επίσης θα σας βοηθήσει να μάθετε πού βρίσκονται οι ρυθμίσεις του λογαριασμού μου στο Match.com. Θα μάθετε επίσης εάν μπορείτε να λάβετε ή όχι επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης και ποια είναι η πολιτική ακύρωσης 14 ημερών του Match.com.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Match.com

Θα μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Match.com περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Διορθώστε το σφάλμα BitTorrent στο οποίο δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στη διαδικασία

Πού είναι οι ρυθμίσεις του λογαριασμού μου στο Match.com;

Οι ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Match.com βρίσκονται στο μενού ρυθμίσεων στον ιστότοπο ή την εφαρμογή. Καθώς συνδέεστε στον λογαριασμό σας στο Match.com, θα δείτε το εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία. Και κάνοντας κλικ σε αυτό, θα μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Από εκεί μπορείτε να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομα, το email, τον κωδικό πρόσβασης, το βιογραφικό, τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι, τα ενδιαφέροντά σας και πολλά άλλα. Από τις ρυθμίσεις λογαριασμού, μπορείτε επίσης να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ή να τις αλλάξετε ή επίσης να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Μπορείτε να ακυρώσετε τον αγώνα ανά πάσα στιγμή;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε το Match.com ανά πάσα στιγμή. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία ή δεν θέλετε να συνεχίσετε με το Match.com, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας από τον ιστότοπο ή την εφαρμογή. Ακόμη και αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά. Και αν είστε νέος εγγεγραμμένος χρήστης, η ακύρωση της συνδρομής σας θα σας δώσει επιστροφή χρημάτων εάν έχετε λάβει τη συνδρομή επί πληρωμή. Για άλλους, σε περίπτωση ακύρωσης, δεν θα λάβετε καμία επιστροφή χρημάτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ακυρώσει τη συνδρομή σας στο τέλος του μήνα, ώστε η συνδρομή σας να μην ανανεώνεται αυτόματα.

Μπορώ να ακυρώσω έγκαιρα τη συνδρομή μου στο Match;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε νωρίτερα τη συνδρομή σας στο Match. Σύμφωνα με την Συμφωνητικό Όρων Χρήσης Match.com, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να είναι στην αρχή, κάπου στη μέση ή στο τέλος. Εάν είστε νέος εγγεγραμμένος χρήστης του Match.com και θέλετε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων για την ακύρωσή σας, πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας εντός 14 ημερών. Για άλλους, το Match.com δεν προσφέρει επιστροφές χρημάτων για ανανεώσεις, ενισχύσεις, ερωτικές σημειώσεις και αγορές ανώνυμης περιήγησης.

  Πώς να αλλάξετε τους στόχους κίνησης, στάσης και άσκησης του Apple Watch

Τι είναι η πολιτική ακύρωσης 14 ημερών του Match.com;

Η πολιτική ακύρωσης 14 ημερών του Match.com είναι μόνο για νέους πελάτες και ισχύει για την ακύρωση οποιωνδήποτε προγραμμάτων συνδρομής επί πληρωμή. Όταν ένας νέος χρήστης του Match.com ακυρώσει το πρόγραμμα συνδρομής επί πληρωμή εντός 14 ημερών από τη δημιουργία του λογαριασμού, είναι υπεύθυνος να λάβει την επιστροφή χρημάτων που υπολογίζεται από το Match.com σε αναλογική βάση. Για να λάβετε αυτές τις επιστροφές χρημάτων, πρέπει να επικοινωνήσετε Εξυπηρέτηση πελατών Match.com. Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας μετά από 14 ημέρες, δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων κατά την ακύρωση.

Τι θα συμβεί αν ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Match;

Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή αντιστοίχισης, πρώτα απ ‘όλα, θα καταργηθεί το πρόγραμμα συνδρομής που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Match και θα καταργηθούν όλες οι δυνατότητες και τα οφέλη που έχετε σε αυτήν τη συνδρομή. Επίσης, το προφίλ σας θα αφαιρεθεί από το Match.com και δεν θα είναι πλέον ορατό σε άλλους χρήστες.

Γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Match;

Ακολουθούν οι ακόλουθοι λόγοι που μπορεί να σας εμποδίσουν να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Match:

  • Μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα διακομιστή ή δικτύου στη συσκευή σας.
  • Μπορεί να υπάρχει σφάλμα στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο που δεν θα σας επιτρέψει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας.
  • Μπορεί να έχετε εισάγει λάθος κωδικό πρόσβασης.
  Διορθώστε τον ήχο εκτός συγχρονισμού του Netflix στην τηλεόραση

Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή στο Match.com;

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή Match.com, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα αγώνα στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Sign In από πάνω δεξιά στην οθόνη.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Είσοδος.

4. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση συνδρομής.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας και κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

7. Κάντε κλικ στο Cancel Membership and Remove profile για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Match.com.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Match.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο Match και να λάβω επιστροφή χρημάτων;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Match και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Μόλις ακυρωθεί η συνδρομή σας, η επιστροφή χρημάτων θα ξεκινήσει εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών στον εγγεγραμμένο λογαριασμό σας.

Σημείωση: Η επιστροφή χρημάτων θα ξεκινήσει μόνο σε νέους πελάτες, εκείνους που ακυρώσουν τη συνδρομή τους εντός 14 ημερών από τη δημιουργία του λογαριασμού.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Match στο Android;

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή Match στο Android, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Αυτά τα βήματα είναι μόνο για όσους έχουν εγγραφεί στο Match.com χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους Google.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Play Store στη συσκευή σας Android.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε Πληρωμές και συνδρομές.

4. Πατήστε Συνδρομές.

5. Επιλέξτε την εφαρμογή Αντιστοίχιση και πατήστε Διαχείριση.

6. Πατήστε στο Cancel για να ακυρώσετε τη συνδρομή.

Αυτός είναι ο τρόπος ακύρωσης της συνδρομής Match.com στο Android.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Match.com. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.