Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο YouTube TV

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε το YouTube TV, πολλοί το επαίνεσαν ως μια από τις καλύτερες αξίες στον κόσμο των συνδρομών ζωντανής τηλεοπτικής ροής. Τώρα, είτε δεν χρησιμοποιείτε πλέον την υπηρεσία είτε είστε κουρασμένοι αυξήσεις τιμών, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο YouTube TV.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας από τον Ιστό

Ο ευκολότερος τρόπος για να διαγραφείτε από το YouTube TV είναι από την υπηρεσία ροής ιστοσελίδα για υπολογιστές χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή Windows 10, Mac ή Linux. Μόλις φορτώσει η σελίδα, κάντε κλικ στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου.

Επιλέξτε το κουμπί “Ρυθμίσεις” από το αναπτυσσόμενο μενού.

Επίλεξε το

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Παύση ή Ακύρωση συνδρομής» που βρίσκεται στην καταχώριση «YouTube TV».

  Πώς να ακούσετε YouTube Music σε Linux με το Ytmdesktop

Κάντε κλικ στο

Το YouTube TV θα αρχίσει τώρα να παλεύει για να σας κρατήσει ως πελάτη. Σε αυτήν τη σελίδα, θα προσφέρει την επιλογή να διακόψετε τη συνδρομή σας για αρκετές εβδομάδες αντί να σας χάσει εντελώς.

Εάν έχετε ορίσει να διαγραφείτε, επιλέξτε το σύνδεσμο “Ακύρωση συνδρομής”.

Επίλεξε το

Επιλέξτε έναν από τους παρεχόμενους λόγους για τους οποίους αποχωρείτε από την υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί “Συνέχεια ακύρωσης” για να συνεχίσετε.

Επιλέξτε μια επιλογή για ακύρωση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο

Λάβετε υπόψη ότι εάν επιλέξετε “Άλλο”, θα σας ζητηθεί να γράψετε μια αναλυτική αιτία για την αναχώρησή σας.

Τέλος, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “Ακύρωση συνδρομής” για να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο YouTube TV.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το Dark Theme στο YouTube

Ακυρώστε τη συνδρομή σας από την εφαρμογή για κινητά

Εάν δεν έχετε τον υπολογιστή σας κοντά, μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Εφαρμογή YouTube TV για Android. Δυστυχώς, η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη στο iPhone ή iPad εφαρμογή, αλλά μπορεί να γίνει από το ιστοσελίδα για κινητά.

Με ανοιχτή την εφαρμογή YouTube TV, πατήστε στο avatar σας στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής.

Από το μενού, επιλέξτε την επιλογή «Ρυθμίσεις».

Επίλεξε το

Πατήστε την επιλογή «Μέλος».

Πατήστε το

Επιλέξτε το σύνδεσμο “Παύση ή Ακύρωση συνδρομής” που βρίσκεται στην καταχώριση “YouTube TV”.

Επίλεξε το

Εάν έχετε δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη λήξη της συνδρομής σας, μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε τη συνδρομή σας για έναν καθορισμένο αριθμό εβδομάδων. Εάν όχι, πατήστε το σύνδεσμο “Ακύρωση” για να συνεχίσετε.

  Εισαγωγή και ενσωμάτωση βίντεο YouTube στο MS Office 2013

Πατήστε το

Επιλέξτε έναν από τους προκαθορισμένους λόγους για να μοιραστείτε τους λόγους για τους οποίους ακυρώνετε τη συνδρομή σας στο YouTube TV.

Εάν διαλέξετε την επιλογή «Άλλο», θα σας ζητηθεί να γράψετε έναν σε βάθος λόγο.

Η υπηρεσία ροής θα προσφερθεί και πάλι να διακόψει τη συνδρομή σας. Επιλέξτε το κουμπί «Συνέχεια ακύρωσης» για να προχωρήσετε.

Το YouTube TV θα προσφέρει παύση της συνδρομής σας.  Επίλεξε το

Θα εμφανιστεί η τελική οθόνη ακύρωσης. Το YouTube TV θα εμφανίσει όλα όσα θα χάσετε εάν καταργήσετε την εγγραφή σας από την υπηρεσία. Πατήστε το κουμπί «Ακύρωση συνδρομής» για τελευταία φορά για να τερματίσετε τη μηνιαία συνδρομή σας.

Το YouTube TV θα εμφανίσει τι θα χάσετε με την ακύρωση.  Επίλεξε το