Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Xbox Game Pass

Το Xbox Game Pass είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παίξετε περισσότερα από 100 παιχνίδια με μηνιαία χρέωση. Εάν η βιβλιοθήκη γίνεται βαρετή και/ή θέλετε να απορρίψετε την υπηρεσία, αυτός ο οδηγός σάς δείχνει πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή Xbox Game Pass.

Η Microsoft παρουσίασε το Xbox Game Pass τον Ιούνιο του 2017. Για 9,99 $ το μήνα, οι κάτοχοι Xbox είχαν πρόσβαση σε μια περιστρεφόμενη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 100 παιχνίδια. Η υπηρεσία παρέχει επίσης εκπτώσεις σε αυτά τα παιχνίδια εάν θέλετε να τα διατηρήσετε στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη. Επιπλέον, οι χρήστες είχαν πρόσβαση στα παιχνίδια Xbox Play Anywhere σε υπολογιστή με Windows.

Δύο χρόνια αργότερα, η Microsoft παρουσίασε μια παρόμοια, αυτόνομη, all-you-can-at υπηρεσία για τα Windows 10, με κόστος 9,99 $ το μήνα. Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης το Xbox Game Pass Ultimate, το οποίο συνδυάζει και τα δύο μαζί με το Xbox Live Gold για 14,99 $ το μήνα.

  Πώς να προσθέσετε έναν ιστότοπο στην αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad σας

Τούτου λεχθέντος, αυτός ο οδηγός σάς δείχνει πώς να ακυρώσετε αυτές τις συνδρομές. Τελικά, όλα γίνονται μέσω του ιστότοπου της Microsoft, αλλά μπορείτε να ακυρώσετε το Xbox Game Pass, το Xbox Game Pass Ultimate και το Xbox Live Gold στην κονσόλα χωρίς πρόσβαση σε υπολογιστή. Η ακύρωση του Xbox Game Pass για υπολογιστή απαιτεί υπολογιστή.

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Xbox Game Pass χρησιμοποιώντας υπολογιστή

Πρώτα, ανοίξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και πλοηγηθείτε στο δικό σας Σελίδα Υπηρεσίες & Συνδρομές του λογαριασμού Microsoft. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εάν χρειάζεται.

Στη συνέχεια, εντοπίστε τη συνδρομή σας στο Xbox Game Pass και κάντε κλικ στον σύνδεσμο «Διαχείριση» κάτω από το λογότυπο του Xbox.

  Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε τον λογαριασμό σας σε ανεπιθύμητες συσκευές στο Netlifx

Στο παράδειγμά μας, ακυρώνουμε το Xbox Game Pass Ultimate. Και πάλι, εάν δεν έχετε αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο, θα δείτε το Xbox Game Pass ή/και το Xbox Game Pass για υπολογιστή στη λίστα. Θα δείτε επίσης τη συνδρομή Xbox Live Gold.

Στην επόμενη σελίδα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Ακύρωση».

Ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Xbox Game Pass χρησιμοποιώντας ένα Xbox

Στην αρχική οθόνη του Xbox, ανοίξτε τον οδηγό χρησιμοποιώντας το χειριστήριό σας για να επισημάνετε το εικονίδιο του προφίλ σας και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “A”. Στη συνέχεια, περιηγηθείτε στις καρτέλες του μενού και επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι. Αυτό φορτώνει την καρτέλα “Σύστημα”.

Πλοηγηθείτε προς τα κάτω, επισημάνετε “Ρυθμίσεις” και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “A”.

  Πώς να ενημερώσετε ένα αρχείο Dropbox χωρίς να σπάσει ο σύνδεσμος

Στην επόμενη οθόνη, επισημάνετε το “Λογαριασμός” και, στη συνέχεια, πλοηγηθείτε προς τα δεξιά για να επιλέξετε “Συνδρομές”. Πατήστε το κουμπί «A» για να προχωρήσετε.

Επισημάνετε τη συνδρομή σας και πατήστε το κουμπί “A” για να συνεχίσετε.

Στην ενότητα “Πληρωμή και χρέωση”, επισημάνετε την επιλογή “Προβολή και διαχείριση συνδρομής” και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Α”.

Ο Microsoft Edge φορτώνει τον λογαριασμό σας στο Microsoft.com. Χρησιμοποιήστε το χειριστήριό σας για να βρείτε τη συνδρομή που θέλετε να ακυρώσετε. Επισημάνετε τον σύνδεσμο “Διαχείριση” κάτω από το λογότυπο του Xbox και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “A” στο χειριστήριό σας.

Χρησιμοποιήστε το χειριστήριο για να μετακινήσετε τον κέρσορα στην οθόνη και να επισημάνετε “Ακύρωση”. Πατήστε το κουμπί “A” για να τελειώσετε.