Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium

Το YouTube διαθέτει μια δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση για άτομα που ενδιαφέρονται για τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του. Το YouTube Premium, που παρουσιάστηκε το 2014 ως Music Key και αργότερα μετονομάστηκε σε YouTube Red προτού επανακυκλοφορήσει το 2018, βελτιώνει την πλατφόρμα βίντεο που ανήκει στην Google με πολλές φανταστικές δυνατότητες. Το YouTube σάς προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα της Premium συνδρομής του, εάν θέλετε να το αποκτήσετε. Είστε ήδη χρήστης του YouTube που έχετε εγγραφεί στη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium και αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium; Και πώς μπορώ να τερματίσω τη συνδρομή μου στο YouTube; Πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε νωρίς το YouTube Premium και να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Music Premium.

Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Χρεώνει το YouTube Premium μετά τη δωρεάν δοκιμή;

Ναί. Το YouTube σάς προσφέρει τη δοκιμή ενός μήνα της Premium συνδρομής του, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες, όπως ροή βίντεο χωρίς πρόσθετα, απεριόριστες λήψεις και ακρόαση μουσικής χωρίς πρόσθετα εκτός σύνδεσης για ένα μήνα. Αφού ολοκληρωθεί η δωρεάν δοκιμή σας, το YouTube θα μετατρέψει αυτόματα τη δωρεάν δοκιμή σας στη συνδρομή Premium και θα σας χρεώσει με τον τρόπο πληρωμής που έχετε συμπληρώσει στο YouTube. Αλλά έχετε την επιλογή να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή σας για να αποφύγετε τυχόν χρεώσεις.

  Πώς να κάνετε βρόχο βίντεο και λίστες αναπαραγωγής YouTube στο Chromecast

Γιατί με χρέωσε το YouTube για μια δωρεάν δοκιμή;

Εάν δεν ακυρώσατε τη δωρεάν δοκιμή YouTube πριν από έναν μήνα, η δωρεάν δοκιμή της συνδρομής Premium του YouTube θα μετατραπεί αμέσως σε πρόγραμμα Premium και θα χρεωθείτε από το τρόπο πληρωμής που έχετε δώσει. Ωστόσο, έχετε την επιλογή να τερματίσετε τη δωρεάν δοκιμή σας για να αποφύγετε να πληρώσετε οτιδήποτε.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium όποτε θέλετε. Εάν ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium, η δοκιμαστική συνδρομή σας δεν θα μετατραπεί σε συνδρομή επί πληρωμή στο τέλος της δοκιμής. Η πρόσβαση σε premium λειτουργίες, όπως ροή βίντεο χωρίς πρόσθετα, απεριόριστες λήψεις και ακρόαση μουσικής χωρίς πρόσθετα εκτός σύνδεσης, θα διατηρηθεί μέχρι τη λήξη του δοκιμαστικού χρόνου.

Τι θα συμβεί αν ακυρώσω νωρίς το YouTube Premium;

Εάν η συνδρομή σας στο YouTube Premium τερματιστεί πρόωρα, δεν θα συμπεριλαμβάνεστε πλέον στη λίστα συνδρομητών του YouTube και δεν θα χρεώνεστε για τον επόμενο κύκλο χρέωσης. Ωστόσο, οι λειτουργίες Premium σας, όπως ροή βίντεο χωρίς πρόσθετα, απεριόριστες λήψεις και ακρόαση μουσικής χωρίς πρόσθετα εκτός σύνδεσης, πρέπει να διαρκέσουν μέχρι τον επόμενο κύκλο χρέωσης, επειδή έχετε ήδη πληρώσει για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου στο YouTube;

Αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την ακύρωση της συνδρομής τους στο YouTube. Ο κύριος λόγος που προκαλεί αυτό το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε:

  • Σφάλματα ή δυσλειτουργίες στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο
  • Κακή/καμία σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Διακομιστές YouTube εκτός λειτουργίας
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή YouTube
  • Κατεστραμμένη κρυφή μνήμη και δεδομένα εφαρμογών YouTube

Γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω το YouTube Premium;

Ενδέχεται να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή ή τον ιστότοπο YouTube για να ακυρώσετε το Premium με ασταθή σύνδεση στο διαδίκτυο. Επίσης, η παλιά εφαρμογή YouTube μπορεί να προκαλέσει σφάλματα και δυσλειτουργίες και να αποθηκεύσει την κατεστραμμένη κρυφή μνήμη ή δεδομένα για να προκαλέσει ανεπιτυχείς προσπάθειες ακύρωσης του Premium.

  Παρακολουθήστε ένα βίντεο YouTube με περιορισμούς ηλικίας χωρίς σύνδεση, τροποποιώντας τη διεύθυνση URL

Πώς ακυρώνετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube; Πώς μπορώ να ακυρώσω τη δωρεάν δοκιμή μου στο YouTube; Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium;

Με το YouTube Premium, οι χρήστες έχουν απεριόριστη πρόσβαση λήψεις βίντεο, YouTube Premium Music και περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις. Ωστόσο, αυτές οι δυνατότητες δεν είναι δωρεάν, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες συνδρομητικές υπηρεσίες. Αλλά το καλό είναι ότι το YouTube σάς προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή ενός μήνα του YouTube Premium. Όμως, αυτή η συνδρομή θα επαναλαμβάνεται μετά από κάθε κύκλο χρέωσης. Επομένως, εάν θέλετε να ακυρώσετε το Premium νωρίτερα μετά τη δωρεάν δοκιμή ή θέλετε να αποφύγετε να το κάνετε στο μέλλον, ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube ή τη συνδρομή YouTube Premium με λίγα μόνο εύκολα βήματα.

Σημείωση: Μόλις ακυρωθεί με επιτυχία η συνδρομή σας, δεν θα χρεωθείτε για τον ακόλουθο κύκλο χρέωσης. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματά σας Premium πρέπει να διαρκέσουν μέχρι τον επόμενο κύκλο χρέωσης.

Επιλογή I: Χρήση προγράμματος περιήγησης Ιστού

1. Επισκεφθείτε το Ιστότοπος YouTube στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αγορές και συνδρομές.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση ιδιότητας μέλους στην ενότητα Συνδρομές.

5. Κάντε κλικ στο ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ δίπλα στην προθεσμία της δωρεάν δοκιμής.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ από το αναδυόμενο παράθυρο.

7. Επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή σας και κάντε κλικ στο ΕΠΟΜΕΝΟ.

8. Τέλος, κάντε κλικ στο YES, CANCEL από το αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης.

Επιλογή II: Χρήση της εφαρμογής YouTube

1. Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Αγορές και συνδρομές.

  Πώς να ενσωματώσετε τον ήχο από ένα βίντεο YouTube

4. Πατήστε στην Premium συνδρομή στην ενότητα Συνδρομές.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Ακύρωση συνδρομής δίπλα στην ημερομηνία λήξης της δωρεάν δοκιμής.

6. Πατήστε Επόμενο για να προχωρήσετε στην ακύρωση.

7. Τέλος, επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή σας και πατήστε στο CANCEL PREMIUM για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτόν τον απλό αλλά εκτενή οδηγό, μάθατε τα βήματα για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium iOS; Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή iPhone του YouTube Premium;

Εάν είστε χρήστης iOS και αναρωτιέστε πώς να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο YouTube, η διαδικασία για αυτό θα είναι ελαφρώς διαφορετική. Αυτό συμβαίνει επειδή, όταν χρησιμοποιείτε ένα iPhone, δεν εγγράφεστε απευθείας στο YouTube. Αντίθετα, πρέπει να ακυρώσετε μέσω του Εφαρμογή App Store στο iPhone σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή iOS. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube premium από το iOS App Store με λίγα μόνο εύκολα βήματα.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο δικό σας Apple ID Απο πάνω.

3. Πατήστε στην επιλογή Συνδρομές.

4. Εντοπίστε και πατήστε τη συνδρομή YouTube Premium.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Ακύρωση συνδρομής.

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτόν τον απλό οδηγό, ακυρώσατε με επιτυχία τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium σε μια συσκευή iOS.

Πώς να ακυρώσετε το YouTube Premium στο τηλέφωνο;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις μεθόδους που αναφέρονται στις προηγούμενες επικεφαλίδες για να μάθετε πώς να ακυρώσετε με επιτυχία το YouTube Premium στο τηλέφωνό σας.

Πώς μπορώ να τερματίσω τη συνδρομή μου στο YouTube;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή YouTube με λίγα μόνο εύκολα βήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας και ta στο εικονίδιο προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Αγορές και συνδρομές.

3. Πατήστε στο Premium συνδρομή > Ακύρωση συνδρομής.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο για να συνεχίσετε με την ακύρωση.

5. Τέλος, επιλέξτε τον επιθυμητό λόγο για να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο και πατήστε ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΟΥ για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια.

Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Music Premium στο Android;

Γίνεστε συνδρομητής στη δωρεάν δοκιμή YouTube Music αγοράζοντας τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή YouTube. Και αν τώρα θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας για να αποφύγετε τυχόν χρεώσεις, μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παραπάνω.

***

Με αυτόν τον οδηγό, ελπίζουμε να γνωρίζετε τα πάντα για την πλατφόρμα διαδικτυακών υπηρεσιών ροής βίντεο, γνωστή ως YouTube. Ελπίζουμε να απαντήσαμε επιτυχώς σε όλες τις ερωτήσεις σας, όπως πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή YouTube Premium. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε σχόλια, απορίες και σχόλια από την πλευρά σας σχετικά με οποιοδήποτε θέμα. Επίσης, μη διστάσετε να προτείνετε ποιο θέμα θα πρέπει να είναι το επόμενο ιστολόγιο μας.