Πώς να ακυρώσετε μια εκδήλωση Ημερολογίου Google

Το Ημερολόγιο Google προσφέρει προσκλήσεις για έξυπνες εκδηλώσεις. Μπορείτε να επισυνάψετε συνδέσμους Zoom ή Google Meet σε μια πρόσκληση, να ζητήσετε προσκεκλημένους να απαντήσουν σε μια εκδήλωση και μπορείτε να ενημερώσετε την εκδήλωση για όλους και να στείλετε αυτόματα την ενημερωμένη πρόσκληση.

Εκδήλωση Ημερολογίου Google

Ένα συμβάν του Ημερολογίου Google μπορεί να δημιουργηθεί από οποιονδήποτε, ωστόσο, ο δημιουργός θα ελέγχει τη λίστα των ατόμων που έχουν προσκληθεί στην εκδήλωση. Η εκδήλωση μπορεί να δημοσιευτεί και μέσω της λειτουργίας δημοσίευσης. Το θέμα με τα γεγονότα είναι ότι μπορούν να αλλάξουν. Η ώρα μπορεί να αλλάξει, ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αυτήν ή μπορεί να χρειαστεί να την ακυρώσετε.

  10 καλύτεροι σαρωτές θυρών και πούλια που είναι δωρεάν

Ακύρωση εκδήλωσης Ημερολογίου Google

Μπορείτε να ακυρώσετε ένα συμβάν του Ημερολογίου Google όσο εύκολα μπορείτε να το δημιουργήσετε. Όταν ακυρώνετε μια εκδήλωση του Ημερολογίου Google, έχετε την επιλογή να ενημερώσετε τους πάντες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ακυρώνεται.

Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google.
Μεταβείτε στην ημερομηνία του ημερολογίου στην οποία είναι η εκδήλωση που θέλετε να ακυρώσετε.
Κάντε κλικ στο συμβάν.
Στο αναδυόμενο παράθυρο που ανοίγει, κάντε κλικ στο εικονίδιο διαγραφής/κάδου.
Εισαγάγετε έναν λόγο ακύρωσης της εκδήλωσης.
Κάντε κλικ στην Αποστολή.
Η εκδήλωση θα ματαιωθεί και θα ενημερωθούν όλοι.

Η αποστολή ενός email σχετικά με την ακύρωση μιας εκδήλωσης είναι επιλογή. Μπορείτε να παραλείψετε την αποστολή αυτού του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά οι προσκεκλημένοι σας δεν θα γνωρίζουν ότι έχει ακυρωθεί. Εάν έχετε άλλη μέθοδο για να τους ειδοποιήσετε, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Τυχόν υπενθυμίσεις που έχουν ρυθμιστεί να αποστέλλονται πριν από την έναρξη της εκδήλωσης δεν θα σταλούν. Ένα συμβάν αφαιρείται από τον “Κάδο” μετά από τριάντα ημέρες. Αν θέλετε, έχετε όσο χρόνο για να επαναφέρετε ένα διαγραμμένο συμβάν.

  Πώς να διατηρήσετε τις φωτογραφίες σας ασφαλείς ενώ είστε εκτός λήψης

Συμβάν του Ημερολογίου Google – Αναίρεση διαγραφής

Εάν διαγράψατε κατά λάθος ένα συμβάν του Ημερολογίου Google, μπορείτε εύκολα να το ανακτήσετε. Για να το ανακτήσετε, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Ανοίξτε το Ημερολόγιο Google.
Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων/γρανάζι.
Επιλέξτε Bin από το μενού.
Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το συμβάν που θέλετε να επαναφέρετε.
Κάντε κλικ στο κουμπί επαναφοράς/βέλους για να επαναφέρετε το συμβάν.

συμπέρασμα

Οι προσκλήσεις στο Ημερολόγιο Google προτιμώνται συχνά από τις προσκλήσεις του Outlook απλώς και μόνο επειδή δεν χρησιμοποιούν όλοι το Outlook. Αντίθετα, όλοι όσοι έχουν λογαριασμό Gmail ή Google χρησιμοποιούν αυτόματα το Ημερολόγιο Google. Έτσι, οι προσκλήσεις για συμβάντα στο Ημερολόγιο Google γίνονται δεκτές πιο εύκολα. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε ότι αυτά τα συμβάντα συγχρονίζονται με προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιτραπέζιους υπολογιστές, όπως το Outlook και το Mail, και με εφαρμογές για κινητά όπως το Ημερολόγιο στο iOS, εάν ένας χρήστης έχει προσθέσει τον λογαριασμό του Google στην εφαρμογή/συσκευή. Το Ημερολόγιο Google λειτουργεί με σχεδόν κάθε εργαλείο ημερολογίου, γι’ αυτό είναι η ασφαλέστερη επιλογή.

  3 εύκολες εφαρμογές για να κάνετε Deepfake τον εαυτό σας σε βίντεο και GIF