Πώς να αγοράσετε το πρώτο σας σπίτι στο Skyrim

Ας δούμε τον ευκολότερο τρόπο για να αγοράσετε το δικό σας ακίνητο στο Skyrim Elders Scroll V.

Ακόμη και μετά από μια δεκαετία, πολλοί παίκτες εξακολουθούν να δοκιμάζουν τα χέρια τους στην τεράστια ανοιχτή περιπέτεια του Skyrim. Αυτό είναι ένα τεράστιο παιχνίδι με αμέτρητες ιστορίες έτοιμες να ξεδιπλώσουν τη μαγεία τους πάνω σου.

Αν και αυτή είναι μια ανοιχτή περιπέτεια με μεγάλη ευελιξία και ελευθερία, μετά τις πρώτες ώρες, διαπίστωσα ότι η αγορά ενός σπιτιού είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη διαδικασία Skyrim.

Ωστόσο, χρειάζεται εκθετικά περισσότερο χρόνο για να μπει στις άγριες περιοχές του Skyrim για να ξετυλίξει αυτό το μυστήριο.

Πρώτον, μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους και σε περισσότερες από μία τοποθεσίες.

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε πολλά ακίνητα στο Skyrim και να τα χρησιμοποιήσετε ως ιδιωτικό εργαστήριο αλχημείας, αποθήκευση όπλων και λάφυρα,…..και να ζήσετε με τον σύζυγο και τα παιδιά σας Skyrim (χωρίς λογοπαίγνιο).

Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα οφέλη από την αγορά ενός σπιτιού Skyrim, όπως η απόκτηση του μπόνους Well Rested που προσφέρει 10% περισσότερους πόντους εμπειρίας για οκτώ ώρες εντός παιχνιδιού.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που παρατηρείται από τους περισσότερους παίκτες είναι ότι βάζει την αλχημεία, τη μαγευτική και τα όπλα όλα σε ένα μέρος.

Αν και το πιο προσιτό σπίτι (Breezehome) δεν έχει μαγεμένα τραπέζια, είναι το δικό του πρώτου gamers γιατί μπορείτε να ολοκληρώσετε τη σχετική αποστολή νωρίς στο παιχνίδι.

  Πώς να προσθέσετε καθυστερήσεις στον κώδικα

Συνεπώς, θα σας καθοδηγήσω πώς το έκανα και αγόρασα το πρώτο μου ακίνητο Skyrim για 5000 δολάρια (συν μερικές ακόμη σε αναβαθμίσεις).

Αγορά σπιτιού στο Skyrim

Για να ξεκινήσετε, πρέπει να μιλήσετε με το Jarl (Balgruuf) του Whiterun. Αυτή είναι η τρίτη αποστολή στο Skyrim αφού αποδράσετε από το Helgen Keep και ολοκληρώσετε το “Before the Storm” στο Riverwood.

Στη συνέχεια, ταξιδεύετε στο Whiterun και βρίσκετε τον Jarl Balgruuf μέσα στο «Dragonsreach».

Αυτή η συνομιλία θα σας οδηγήσει στον μάγο της αυλής του (Farengar), ο οποίος θα σας ζητήσει να ανακτήσετε το Dragonstone από το Bleak Falls Barrow (η τρίτη αποστολή).

Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτής της αποστολής κάνει τον Jarl χαρούμενο και σας επιτρέπει να αγοράσετε ένα σπίτι στο Whiterun.

Στη συνέχεια, μιλάτε με τον Proventus Avenicci, τον άνθρωπο στα δεξιά του Jarl στην προηγούμενη εικόνα.

Αφού πληρώσετε τον άντρα για το σπίτι και τις προαιρετικές αναβαθμίσεις, σας δίνει το κλειδί και είστε ελεύθεροι να μπείτε στο Breezehome.

Ως προς αυτό, η εύρεση της τοποθεσίας του Breezehome μου φάνηκε σαν μια μίνι αναζήτηση, αλλά το έκανα ανεξάρτητα.

  Πώς να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό Nintendo από το Switch

Ορίστε λοιπόν (✌️):

Τώρα, είτε μπορείτε να αναπηδήσετε στο Skyrim και να δείτε πώς να κάνετε DIY είτε να μεταβείτε στις περαιτέρω ενότητες που εξηγούν την ολοκλήρωση του Bleak Falls Barrow.

Αποκωδικοποίηση Bleak Falls Barrow

**Μπροστά τα spoilers.

Προτού συνεχίσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμα μερικά φίλτρα υγείας και ότι έχετε τον καλύτερο εξοπλισμό επισημασμένο ως το αγαπημένο σας για μια γρήγορη κλήρωση.

Το Bleak Falls Barrow βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Whiterun ή στα δυτικά του Riverwood.

Ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε το ταξίδι με τα πόδια, καλό είναι να πάρετε (ή να κλέψετε) ένα άλογο από τους στάβλους του Whiterun.

Η συντομότερη διαδρομή προς το Bleak Falls θα σας κάνει να πολεμήσετε με τους γίγαντες, ειδικά αν δεν τους ξεπεράσετε.

Εξάλλου, θα αντιμετωπίσετε ληστές να σας ρίχνουν βέλη αφού φτάσετε στο Bleak Falls. Κατά συνέπεια, είναι καλύτερο να έχετε έτοιμο ένα καλό τόξο και μερικά βέλη. Και μην ξεχάσετε να λεηλατήσετε τους ληστές, καθώς θα βρείτε πολύτιμα όπλα όπως το χρυσό τόξο.

#1. Ναός Bleak Falls

Αυτό είναι το πρωταρχικό σημείο ενδιαφέροντος. Μπορείτε να το εισάγετε αφού το ολοκληρώσετε με τους ληστές της πύλης.

Το εσωτερικό είναι αρκετά προφανές, με περισσότερους ληστές και ντράγκερ που ξυπνούν μόλις μπείτε κοντά τους.

  Πώς να κάνετε το Email Blast σωστά; [+5 Tools]

Λίγα λεπτά παιχνιδιού θα σας προσγειώσουν σε μια αίθουσα με ένα μοχλό και τρεις κολόνες στο πλάι. Θυμηθείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους και να τακτοποιήσετε τον σχηματισμό φιδιού-φιδιού-δελφινιού πριν τραβήξετε το μοχλό για να ξεκλειδώσετε περαιτέρω.

#2. Το Χρυσό Νύχι

Στη συνέχεια, θα ακούσετε έναν άνδρα να ζητά βοήθεια σε μια αίθουσα αποκλεισμένη από πυκνούς ιστούς αράχνης.

Εδώ, θα σκοτώσετε τη γιγάντια αράχνη και θα μιλήσετε με τον επιζώντα, Arvel the Swift. Παρ’ όλη τη συμπάθειά σας για αυτόν τον άνθρωπο, πρέπει να τον αφήσετε να ξεκουραστεί για να ανακτήσετε το χρυσό νύχι.

Αυτό θα χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώσει μια αίθουσα περαιτέρω στο παιχνίδι, που ανοίγει το δρόμο για το boss fight για να κερδίσει το Dragonstone, ολοκληρώνοντας την αποστολή.

Εκτός αυτού, αυτό σας βοηθά επίσης με τον στόχο να επιστρέψετε αυτό το νύχι σε κάποιο Lucan στο Riverwood και να πάρετε την ανταμοιβή.

Τέλος, μπορείτε να μπείτε στο boss fight και να ανακτήσετε το Drangonstone.

Συνολικά, αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αποστολή Skyrim και πολύ ενδιαφέρουσα. Το κάλυψα εν συντομία χωρίς να βγάζω τη διασκέδαση όταν το δοκιμάζετε μόνοι σας.

Αυτό λοιπόν ήταν.

Ωστόσο, όπως πολλά άλλα παιχνίδια, το Skyrim έχει mods για να βελτιώσει το gameplay. Επιπλέον, υπάρχει μια άλλη ενδιαφέρουσα παράπλευρη αναζήτηση για να ελέγξετε τη θεραπεία του βαμπιρισμού Skyrim.