Πώς να αγοράσετε με ασφάλεια φωτογραφικό εξοπλισμό στο διαδίκτυο


Η αγορά μέσω Διαδικτύου είναι πάντα ένας κίνδυνος. Οποιοσδήποτε οπουδήποτε μπορεί να παραθέσει κάτι προς πώληση και συχνά δεν υπάρχει λύση σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα. Ακόμη και μεγάλες αγορές όπως η Amazon —με δεκάδες χιλιάδες πωλητές— δεν έχουν ανοσία σε απομιμήσεις και απάτες. Οι φωτογράφοι ξοδεύουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο, επομένως αποτελούν προφανή στόχο. Ας δούμε πώς μπορείτε να αγοράσετε με ασφάλεια εξοπλισμό κάμερας στο διαδίκτυο—ή τουλάχιστον, να τον αγοράσετε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή.

  Το Wi-Fi 5 GHz δεν είναι πάντα καλύτερο από το Wi-Fi 2,4 GHz

Πόσο συνηθισμένο είναι το πλαστό εξοπλισμό κάμερας;

Τα πλαστά εργαλεία κάμερας είναι, αν όχι συνηθισμένα, σίγουρα εκεί έξω. Ο τρόπος με τον οποίο είναι πλαστό εξαρτάται από το τι ακριβώς είναι.

Τα αξεσουάρ κάμερας είναι το πιο πιθανό πράγμα να παραποιηθούν. Υπολογίζεται ότι έως και το ένα τρίτο των καρτών μνήμης SanDisk που πωλούνται είναι πλαστές. Είναι μια κόλαση πολλές πλαστές κάρτες. Ο λόγος που είναι τόσο συνηθισμένοι είναι ότι το SanDisk είναι ένας μαλακός στόχος: οι κάρτες τους είναι εξαιρετικά δημοφιλείς (τις προτείνουμε εδώ στο How-To Geek) και οι άνθρωποι μπορούν να τις παραποιήσουν απλά χτυπώντας ένα αυτοκόλλητο σε μια φθηνή κάρτα γενικής χρήσης. Τα ψεύτικα έχουν πωλήθηκε ακόμη και στο Amazon.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Unreal Engine 4 στο Ubuntu

Ομοίως, Η Canon αντιμετώπισε προβλήματα με τους παραχαράκτες που κατασκεύαζαν τα knockoffs των μονάδων flash τους, και εκεί ήταν ψεύτικες λαβές μπαταρίας Nikon. Αυτού του είδους τα αξεσουάρ είναι ένα χρυσωρυχείο για τους παραποιητές, επειδή τα προϊόντα λειτουργούν και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά. Εάν οι φωτογραφίες γράφουν στην κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής σας, γιατί αμφισβητείτε την αυθεντικότητά της; Μόνο όταν αποτύχει το φτηνό τσιπ που υπάρχει στο εσωτερικό, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι σας είχαν πάρει.

Για μεγαλύτερα αντικείμενα όπως κάμερες και φακούς, τα προβλήματα είναι λίγο πιο λεπτά. Οι κάμερες είναι ακριβές και τεχνικά δύσκολο να κατασκευαστούν, επομένως είναι πολύ πιο δύσκολο να κλωνοποιηθούν. Αντι αυτου, Οι απατεώνες θα αγοράσουν μια φθηνότερη κάμερα και θα αλλάξουν τα σήματα, οπότε μοιάζει με το πιο ακριβό μοντέλο. Για παράδειγμα, η Nikon D7100 είναι αρκετά παρόμοια με τη σημαντικά πιο ακριβή D610 που οι απατεώνες μπορούν να αλλάξουν φτηνά

  Εγγράψτε βίντεο χωρισμένης οθόνης σε προσαρμοσμένη διάταξη και συνδυάστε τα [Paid]