Πώς να αγοράσετε και να διαβάσετε ηλεκτρονικά βιβλία στα Windows 10

Το Windows Store θα φιλοξενήσει σύντομα ηλεκτρονικά βιβλία που μπορείτε να αγοράσετε και να διαβάσετε σε υπολογιστή με Windows 10. Η δυνατότητα έχει ήδη εμφανιστεί στο Windows 10 Insider Build 15014. Το Windows Store διαθέτει μια πολύ μικρή συλλογή ηλεκτρονικών βιβλίων που είναι ήδη διαθέσιμη για αγορά, αν και μπορεί να είναι ορατή μόνο στους χρήστες του προγράμματος Insider. Τα eBook αγοράζονται από το Windows Store αλλά θα διαβαστούν στο Microsoft Edge. Δεν υπάρχει, προς το παρόν, μια αποκλειστική εφαρμογή eBook και η Edge τη συμπληρώνει. Δείτε πώς μπορείτε να αγοράσετε και να διαβάσετε eBook στα Windows 10.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τη διάταξη του μενού "Έναρξη" στα Windows 10

Ανοίξτε τον Microsoft Edge και κάντε κλικ στο κουμπί hub. είναι η σειρά γραμμών στη γραμμή εργαλείων δίπλα στο κουμπί σημειώσεων. Μέσα στο κέντρο βρίσκονται τα αγαπημένα σας, το ιστορικό περιήγησής σας, οι λήψεις και τα βιβλία που έχετε αγοράσει.

Υπάρχει μια νέα καρτέλα μέσα στο κέντρο για βιβλία. επιλέξτε το. Στο κάτω μέρος υπάρχει ένα κουμπί «Λήψη βιβλίων». Κάντε κλικ σε αυτό και θα ανοίξει η εφαρμογή Windows Store με επιλεγμένη την κατηγορία βιβλίων. Εναλλακτικά, μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα, θα μπορείτε να αναζητήσετε βιβλία στο Windows Store χωρίς να χρειάζεται να περάσετε από τον Microsoft Edge.

  Πώς να διορθώσετε το C:windowssystem32configsystemprofiledesktop Δεν είναι διαθέσιμο στα Windows 10 1803 Είσοδος

Τα ηλεκτρονικά βιβλία στο Windows Store δεν έχουν ακόμη ταξινομηθεί ανά είδος. Ας ελπίσουμε ότι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό στα σκαριά για τη Microsoft και θα γίνει ζωντανά σε μελλοντικές εκδόσεις. Περιηγηθείτε στα ηλεκτρονικά βιβλία και κάντε κλικ σε αυτό που φαίνεται ενδιαφέρον. Θα λάβετε μια σύντομη περίληψη του βιβλίου και ένα κουμπί αγοράς.

Θα μπορείτε να αγοράσετε βιβλία μέσω του λογαριασμού Microsoft που είναι συνδεδεμένος στο Windows Store. Τα βιβλία, μετά τη λήψη, θα εμφανιστούν στην καρτέλα Βιβλία στο κέντρο του Microsoft Edge.

Τα eBook είναι καταπληκτικά, αλλά η σύνδεσή τους με τον Microsoft Edge είναι ένας κίνδυνος. Η Microsoft προσπαθεί να κάνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν το Edge και αυτό φαίνεται να είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να τους ωθήσει προς αυτό. Μια αποκλειστική εφαρμογή ανάγνωσης είναι πιθανό να είναι πιο δημοφιλής, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος θόρυβος στο κέντρο σχολίων για να αποκτήσετε πραγματικά μια.

  Πώς να εκκινήσετε δύο φορές το Linux και τα Windows 10

Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες στο σταθερό κανάλι με την κυκλοφορία του Creators Update φέτος.