Πώς να αγοράσετε γη στο The Metaverse [2022] + 7 Πλατφόρμες αγορών

Με τις τιμές γης Metaverse να φουσκώνουν μέρα με τη μέρα, οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να αγοράσουν γη στο metaverse. Μείνετε συντονισμένοι για τον ακριβή οδηγό για να το κάνετε αυτό.

Το Metaverse είναι μια ψηφιακή πραγματικότητα για να ψωνίσουμε, να παίξουμε, να παρακολουθήσουμε, να αγοράσουμε, να πουλήσουμε και να κάνουμε σχεδόν ό,τι κάνουμε σε αυτόν τον θνητό φυσικό κόσμο.

Αυτό ακριβώς το μετασύμπαν συμβαίνει στους διακομιστές υπολογιστών, όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιορίζονται στην κοινή χρήση κειμένου, εικόνων και βίντεο, το μετασύμπαν είναι η πλήρης εικονική ζωή.

Ζείτε ως avatar μέσα στο μετασύμπαν, κάνοντας μια εικονική ζωή, κάνετε παρέα με άλλους εικονικούς ανθρώπους, απολαμβάνοντας ζωντανές παραστάσεις, κάνοντας επιχειρήσεις και οτιδήποτε άλλο.

Οι επωνυμίες έχουν αρχίσει να το παίρνουν σοβαρά. Κάποιοι όπως η Samsung ανοίγουν εκθεσιακά κέντρα metaverse, ενώ άλλοι όπως η Mcdonald’s καταθέτουν εμπορικά σήματα για εικονικά εστιατόρια που θα προσφέρουν φαγητό σε αυτόν τον πραγματικό κόσμο.

Και υπάρχουν πολλά στο πιάτο με τις κορυφαίες εταιρείες metaverse και τα κρυπτονομίσματα metaverse.

Αλλά θα παραμείνουμε επικεντρωμένοι σε μία μόνο πτυχή:

Επενδύσεις Metaverse

Ας ξεκινήσουμε με μια επίσημη προειδοποίηση: (Metaverse) Οι επενδύσεις είναι επικίνδυνες.

Αλλά τότε, κάθε επένδυση είναι.

Είναι το ίδιο με το Bitcoin πριν από δέκα χρόνια. Ο κόσμος γελούσε με τα νομίσματα των υπολογιστών, ειρωνεύοντάς τα ως επενδυτικές ευκαιρίες.

Τώρα με την αξία του Bitcoin να εκτινάσσεται στα ύψη, δεν είναι λάθος να πούμε ότι τα αστεία.

Τα αγροτεμάχια Metaverse μπορεί να επαναλαμβάνουν αυτή την ιστορία. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια το μαρτυρούν.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα ιστορικό συναλλαγών αγροτεμαχίου Decentraland που είναι καταχωρισμένο στο Opensea:

Λεπτομέρειες κουπονιού: 187155…First SaleSecond SaleThird SaleΠοσό συναλλαγής: 4,684,46$9,687,84$11,272,12 Ημερομηνία: 20 Ιουνίου 2021, 7 Απριλίου 2022, 10 Απριλίου 2022

Όπως είναι προφανές, η πρώτη συναλλαγή απέφερε πάνω από 100% κέρδη στον ιδιοκτήτη σε λιγότερο από ένα χρόνο. Και το δεύτερο σκαλισμένο σε πάνω από 16% επιστρέφει μέσα σε τρεις μέρες.

Μπορεί όμως να είναι εξαίρεση. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε ένα άλλο:

Λεπτομέρειες κουπονιού: 51042…Πρώτη ΈκπτωσηΔεύτερη ΈκπτωσηΤέταρτη Έκπτωση Ποσό συναλλαγής: 832,46$14,184,93$12,320,53$12,669,77Ημερομηνία: 12 Απριλίου 2019, 10 Ιανουαρίου 2022, 29 Απριλίου 202024 Απριλίου

Μην με παρεξηγείτε.

Ο σκοπός δεν είναι να σας ωθήσει σε ένα ξέφρενο ξεφάντωμα αγορών αγροτεμαχίων στο metaverse. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε την απώλεια κατά την τρίτη πώληση και μόνο οριακό κέρδος στην τέταρτη. Αλλά και πάλι, το δέμα έδωσε επίσης μια τερατώδη απόδοση 1600% στον πρώτο ιδιοκτήτη κατά τη διάρκεια τριών ετών.

  Πώς να κατεβάσετε αρχεία από ένα Torrent: Επεξήγηση λήψης torrent

Ομοίως, πολλές περισσότερες συναλλαγές φέρνουν τους επενδυτές τους σε επικερδή κέρδη, με σχεδόν ίσο αριθμό ζημιογόνων εγγραφών επίσης.

Και θα βοηθούσε να γνωρίζουμε ότι οι επενδύσεις μετατροπών λειτουργούν με τις ίδιες αρχές προσφοράς και ζήτησης. Για παράδειγμα, το έργο metaverse στο οποίο αγοράζετε γη μπορεί να αποτύχει να προσελκύσει επισκέπτες, με αποτέλεσμα η επένδυσή σας να δαγκώνει τη σκόνη. Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε καλές περιουσίες σε σύντομα χρονικά διαστήματα.

Αλλά δεν είμαστε οικονομικοί σύμβουλοι. Αντίθετα, αυτό το άρθρο επικεντρώνεται στον τρόπο επένδυσης (αγοράς γης) στο metaverse, μόνο εάν θέλετε να το κάνετε αυτό εξαρχής.

Πώς λειτουργούν οι επενδύσεις Metaverse

Από τεχνικής άποψης, τα αγροτεμάχια του μεταβερικού είναι μη ανταλλάξιμα μάρκες.

Όταν αγοράζετε ένα NFT που υποδηλώνει μια συγκεκριμένη πλοκή σε ένα συγκεκριμένο μετασύμπαν, παραμένει στην αντίστοιχη αλυσίδα μπλοκ. Μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό που σχετίζεται με κάθε ένα από την αρχή.

Έτσι, η αγορά γης σε οποιοδήποτε μετασύμπαντο έχει βασικά αυτά τα πέντε βήματα:

  • Επιλέγοντας το Metaverse
  • Επιλογή Γης-Οικόπεδο
  • Δημιουργία σχετικού Crypto Wallet
  • Κάνοντας την Αγορά
  • Επαλήθευση συναλλαγών στο Blockchain

Ας αναλύσουμε την αναφερόμενη διαδικασία για ένα συγκεκριμένο οικόπεδο στην Decentraland:

Αυτό είναι καταχωρημένο σε μια γνωστή αγορά NFT, το Opensea.

Δεδομένου ότι η τιμή είναι σε Ethereum (2,99 ETH), θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα συμβατό πορτοφόλι.

Μια καλή επιλογή είναι το Metamask, εάν είστε εντάξει με τα καυτά πορτοφόλια.

Τα Hot Wallets είναι γενικά δωρεάν, αλλά είναι ένα κομμάτι λογισμικού που βρίσκεται στον τοπικό σας υπολογιστή. Είναι πιο ευαίσθητα σε κυβερνοεπιθέσεις από τα πορτοφόλια υλικού που συνδέονται μόνο κατά τη συναλλαγή.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να φορτώσετε το πορτοφόλι με το απαιτούμενο ποσό συναλλαγής συν ένα επιπλέον ποσό για να καλύψετε τις χρεώσεις συναλλαγής.

Ανάλογα με το πορτοφόλι, μπορεί να υπάρξει μια ενσωματωμένη ανταλλαγή, όπως είναι με το πορτοφόλι Trust ή το Πορτοφόλι Coinbase. Ή, μπορείτε να το αγοράσετε σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο και να το μεταφέρετε στη διεύθυνση του πορτοφολιού σας στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, θα κάνετε κλικ στην Αγορά τώρα και θα σας ζητηθεί να συνδέσετε το πορτοφόλι σας στην αγορά:

Από εδώ και πέρα, η διαδικασία εξαρτάται από το πορτοφόλι στο χέρι. Αλλά θα είστε εντάξει εάν μπορείτε να ακολουθήσετε τις προτροπές στην οθόνη.

Με βάση την προμήθεια συναλλαγής και τις συνθήκες δικτύου, η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί σε εύθετο χρόνο. Τέλος, μπορείτε να επικυρώσετε τη συναλλαγή και την ιδιοκτησία στο αντίστοιχο blockchain.

  Πώς να βελτιστοποιήσετε τα PDF που εξάγονται από το MS Word

Τώρα που ξέρετε τη γενική διαδικασία, ας προχωρήσουμε σε ορισμένες πλατφόρμες για την αγορά γης metaverse.

Ανοιχτή θάλασσα

Ανοιχτή θάλασσα είναι μια ενιαία λύση για την εμπορία περιουσιακών στοιχείων σε πολλαπλές μεταστροφές.

Απλώς επιλέξτε τον εικονικό κόσμο της επιλογής σας, επιλέξτε το δέμα και προχωρήστε στην αγορά. Θα πρέπει επίσης να κάνετε κλικ σε αυτό το σύμβολο ανακατεύθυνσης για να επαληθεύσετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πραγματική αγορά metaverse πριν αγοράσετε:

Συμπερασματικά, το Opensea το κάνει εύκολο βάζοντας τα πάντα σε έναν μόνο ιστότοπο.

Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε απευθείας για συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα στο Opensea με την πιστωτική σας κάρτα χωρίς να χρειάζεται να το αγοράσετε σε οποιοδήποτε ανταλλακτήριο και στη συνέχεια να το μεταφέρετε.

Decentraland

Decentraland είναι ένα έργο metaverse με κορυφαία βαθμολογία. Το εγγενές κρυπτονόμισμά του ΜΑΝΑ βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της λίστας των νομισμάτων metaverse.

Η Decentraland υποστηρίζει την εγγραφή μέσω του πορτοφολιού Metamask και τις αγορές με το MANA.

Το MANA είναι διαθέσιμο σε μεγάλες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Coinbase, Binance, Huobi, κ.λπ. Επομένως, πρέπει να αγοράσετε το MANA σε οποιαδήποτε από αυτές τις διαθέσιμες πλατφόρμες και να το στείλετε στο Metamask. Επιπλέον, θα χρειαστείτε κάποιο ETH για να πληρώσετε για τα τέλη συναλλαγής.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε το δέμα και να κάνετε κλικ στην αγορά ή να κάνετε μια προσφορά. Η υποβολή προσφορών σάς επιτρέπει να προσφέρετε οποιαδήποτε τιμή θεωρείτε κατάλληλη με ημερομηνία λήξης, αφήνοντάς την στον ιδιοκτήτη να την αποδεχτεί ή να την αφήσει να περάσει.

Το Sandbox

Το Sandbox βρίσκεται στη δεύτερη σειρά μετά την Decentraland για τα καλύτερα έργα μετατροπής για αγορά γης.

Το Sandbox επιτρέπει την εγγραφή με μια ποικιλία επιλογών όπως το Metamask, το Coinbase και το Bitski. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω Facebook, Google και Twitter για να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Vinyl για την εγγραφή.

Η μέθοδος αγοράς ακινήτων στο The Sandbox είναι παρόμοια με την Decentraland. Και παρομοίως, θα πρέπει να έχετε την εγγενή του κρυπτογράφηση, SAND, και κάποιο ETH, για να κάνετε την αγορά.

Αφού φορτώσετε το κρυπτοπορτοφόλι σας με SAND, μπορείτε να περιηγηθείτε στις ενότητες LANDS στην καρτέλα MARKET για να επιλέξετε την επιλογή σας.

Στη συνέχεια, είναι μερικά κλικ, συμπεριλαμβανομένου του κουμπιού Αγορά τώρα και της υπογραφής της συναλλαγής στο πορτοφόλι σας.

Somnium Space

Somnium Space είναι ένα σχετικά νέο metaverse που χειρίζεται την αγορά του μέσω του Opensea. Αυτό που το κάνει διαφορετικό είναι ότι είναι συμβατό με εικονική πραγματικότητα, ενώ οι περισσότεροι από τους καθιερωμένους αντιπάλους του δεν είναι.

  3 τρόποι πολλαπλασιασμού πινάκων στην Python

Πρέπει να το συνδέσετε στο Metamask και να αγοράσετε το δέμα της επιλογής σας με ETH.

CryptoVoxels

CryptoVoxels είναι ένα άλλο μετασύμπαν που βασίζεται στο Ethereum στη λίστα των εικονικών κόσμων. Υποστηρίζει εγγραφή με Metamask, Coinbase, Torus Wallet και Wallet Connect.

Μπορεί κανείς είτε να αγοράσει στον επίσημο ιστότοπο είτε να ελέγξει το ίδιο στο Opensea με τους συγκεκριμένους συνδέσμους σε κάθε δέμα.

Υψίπεδο

Υψίπεδο εξακολουθεί να είναι ένα νέο metaverse με προσιτές τιμές γης που δεν θα σας κάνουν πίσω χιλιάδες δολάρια. Αυτό είναι διαφορετικό καθώς κάθε ιδιοκτησία σχετίζεται με μια πραγματική διεύθυνση.

Μια άλλη διαφορά είναι η διαδικασία εγγραφής που δεν ζητά κανένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Αντίθετα, εισέρχεστε δημιουργώντας έναν λογαριασμό με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Η εγγραφή Upland σάς δίνει 4.550 σε UPX, το μητρικό τους νόμισμα. Επιπλέον, παίρνετε την ετικέτα του Επισκέπτη με βίζα επτά ημερών. Μπορείτε να ανανεώσετε τη βίζα απλά κάνοντας είσοδο όταν λήξει με περίοδο χάριτος μίας ημέρας. Εάν δεν το κάνετε, το UPX σας θα σταλεί πίσω και θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή.

Για να αγοράσετε ακίνητα στο Upland, χρειάζεστε υψηλότερο καθεστώς Uplander. Αυτό σημαίνει κατοχή 10.000 UPX, τα οποία μπορούν να αγοραστούν εντός της πλατφόρμας με Paypal ή crypto.

Μόλις φτάσετε σε αυτό το ορόσημο, περιηγηθείτε στους χάρτες, επιλέξτε την ιδιοκτησία και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Εξάλλου, όλα τα Uplanders έχουν τα πλεονεκτήματά τους στο blockchain, εξασφαλίζοντας αμετάβλητο.

ΕΡΘΑ

ΕΡΘΑ είναι ένα μετασύμπαντο προσομοίωσης ζωής που έχει χωρίσει τον πλανήτη σε εξάγωνα αγροτεμάχια διαθέσιμα προς αγορά. Φιλοξενείται στην Binance Smart Chain, κάθε αγροτεμάχιο ERTHA είναι μοναδικό με τους πόρους και την τοποθεσία του.

Η αγορά γης σε αυτό το μετασύμπαντο μοιάζει πολύ με αυτό που έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα. Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το συγκεκριμένο εξάγωνο και να πατήσετε ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις διαθέσιμες επιλογές (BNB, USDT κ.λπ.) για να ανοίξετε το Metamask για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αντιγράψετε τη διεύθυνση πληρωμής, να μεταφέρετε το ποσό και να περιμένετε για επιβεβαίωση.

συμπέρασμα

Αυτή ήταν μια πολύ συνοπτική λίστα, και υπάρχουν πολλά περισσότερα έργα μεταστρεφόμενης γης για επένδυση. Όπως αναφέρθηκε ήδη, οι επενδύσεις μεταστρεφών είναι πιο επικίνδυνες λόγω της αστάθειας των κρυπτονομισμάτων και εξαρτώνται επίσης από το ποσοστό επιτυχίας του έργου.

Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις πλατφόρμες για να πουλήσετε τα NFT σας.