Πώς μπορώ να συνδεθώ στο Hulu με τον λογαριασμό μου στο Spotify

Το Hulu είναι μια συνδρομητική εφαρμογή ροής web που ανήκει στη Walt Disney. Προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών σειρών από εκτεταμένα δίκτυα, όπως το ABC και το NBC. Εξάλλου, η Hulu παράγει επίσης τις πρωτότυπες τηλεοπτικές σειρές και τις ταινίες της για τους συνδρομητές της. Και σίγουρα γνωρίζετε για το Spotify, καθώς είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ακρόασης και κοινής χρήσης μουσικής που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Και οι δύο αυτές πλατφόρμες ψυχαγωγίας είναι τεράστιες, με τεράστιο αριθμό συνδρομητών. Λοιπόν, πρέπει να έχετε ακούσει για τη σύνδεση στο Hulu Spotify και πρέπει να αναρωτιέστε πώς μπορώ να συνδεθώ στο Hulu με τον λογαριασμό μου στο Spotify; Εδώ είσαι. Σε αυτό το άρθρο, θα λάβετε την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση με λεπτομερή βήματα για να την κατανοήσετε καλύτερα.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο Hulu με τον λογαριασμό μου στο Spotify

Εάν έχετε πρόγραμμα σπουδών στο Spotify Premium, μπορείτε να συνδεθείτε στο Hulu με τον λογαριασμό σας στο Spotify. Πριν φτάσουμε στα βήματα για αυτό, ας καταλάβουμε περισσότερα σχετικά με τη σύνδεση Hulu και Spotify.

  Πώς να διαγράψετε αντίγραφα ασφαλείας iPhone και iPad σε Mac

Είναι η σύνδεσή μου στο Hulu το ίδιο με το Spotify;

Όχι, το Hulu και το Spotify είναι δύο διαφορετικές υπηρεσίες. Έχετε την επιλογή να συνδεθείτε στο Hulu χρησιμοποιώντας το Spotify. Αλλά αν δεν έχετε λογαριασμό Spotify, μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε για μια συνδρομή στο Hulu.

Το Spotify Premium συνοδεύεται από το Hulu;

Όχι, μόνο το πρόγραμμα Spotify Premium Student περιλαμβάνει το Hulu (υποστηρίζεται από διαφημίσεις) και το SHOWTIME. Επίσης, πρέπει να σπουδάζετε σε διαπιστευμένο κολέγιο με τίτλο IV. Επιπλέον, πρέπει να είστε φοιτητής πανεπιστημίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση στο Hulu Spotify.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν το Hulu με το Spotify Premium;

Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν το Hulu (υποστηριζόμενο από διαφημίσεις) και το SHOWTIME με έναν λογαριασμό Spotify Premium είναι ότι πρέπει να έχετε ένα φοιτητικό πρόγραμμα Spotify Premium. Πρέπει να σπουδάζετε σε ένα διαπιστευμένο κολέγιο με τίτλο IV ή να είστε φοιτητής πανεπιστημίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η συνδρομή Hulu δεν είναι διαθέσιμη με άλλα προγράμματα Spotify.

Πόσο διαρκεί η συμφωνία Spotify Hulu;

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλατφορμών ΜΜΕ έχει διάρκεια 4 ετών. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να επικυρώνουν εκ νέου την κατάσταση εγγραφής τους στο Spotify κάθε χρόνο χρησιμοποιώντας το SheerID, καθώς το ίδιο το Spotify το ζητά για τα μέλη του. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να γνωρίζουν τη διάρκεια σύνδεσής τους στο Hulu Spotify.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το δωρεάν Hulu μου με το Spotify;

Εάν διαθέτετε πρόγραμμα Spotify Premium Student και θέλετε να πραγματοποιήσετε σύνδεση στο Hulu Spotify, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς μπορώ να συνδεθώ στο Hulu με τον λογαριασμό μου στο Spotify:

  Τι είναι η CPU και τι κάνει;

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα εγγραφής Hulu.

Σημείωση: Κάντε κλικ στις Απαιτήσεις Επιλεξιμότητας στο κάτω μέρος της οθόνης για να ελέγξετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις ή όχι.

2Α. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Hulu, κάντε κλικ στο ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ HULU.

2Β. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, κάντε κλικ στο ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ HULU.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον προτιμώμενο τρόπο σύνδεσης, όπως φαίνεται.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε μόνο με το πρόγραμμα Student Premium.

Πώς μπορώ να συνδεθώ στο Hulu με τον λογαριασμό μου στο Spotify;

Πρέπει να έχετε ένα πρόγραμμα Spotify Premium Student για να συνδεθείτε στο Hulu χρησιμοποιώντας το Spotify. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα εάν έχετε αυτό το σχέδιο και θέλετε μια σύνδεση στο Hulu Spotify:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα εγγραφής Hulu.

Σημείωση: Κάντε κλικ στις Απαιτήσεις Επιλεξιμότητας στο κάτω μέρος της οθόνης για να ελέγξετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις ή όχι.

2. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Hulu, κάντε κλικ στο ΕΧΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ HULU. Διαφορετικά, κάντε κλικ στο I’m NEW TO HULU.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον προτιμώμενο τρόπο σύνδεσης, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε μόνο με το πρόγραμμα Student Premium.

Πώς να συνδεθείτε στο Hulu με το Spotify Student;

Εάν διαθέτετε πρόγραμμα premium για φοιτητές, τότε μπορείτε να αποκτήσετε το Hulu ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα στη σύνδεση στο Hulu Spotify:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα εγγραφής Hulu.

2. Κάντε κλικ στο I HAVE A HULU Account.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε λογαριασμό, κάντε κλικ στο ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ HULU.

3. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email ή το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας με το πρόγραμμα Student Premium και κάντε κλικ στην επιλογή ΕΙΣΟΔΟΣ.

Πρέπει να πληρώσετε για να ακυρώσετε το Spotify;

Όχι, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στο Spotify. Εάν ακυρώσετε το πρόγραμμα premium σας, η συνδρομή premium στο Spotify θα λήξει στον επερχόμενο κύκλο ημερομηνίας χρέωσης, ο οποίος ισχύει επίσης για τη σύνδεση στο Hulu Spotify. Αλλά αν σήμερα είναι η ημερομηνία χρέωσής σας και την ακυρώσετε σήμερα, ο λογαριασμός σας θα μετατραπεί σε δωρεάν την ίδια ημέρα.

  5 καλύτερα λογισμικό και εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δικτύου για το 2020

Τι θα συμβεί αν ακυρώσω νωρίς τη συνδρομή μου στο Spotify Premium;

Ακόμα κι αν ακυρώσετε νωρίς τη premium συνδρομή σας στο Spotify, θα παραμείνει ενεργή μέχρι την επόμενη ημερομηνία χρέωσης. Μόλις παρέλθει η ημερομηνία, θα επιστρέψει στον δωρεάν λογαριασμό. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η αποθηκευμένη μουσική και οι λίστες αναπαραγωγής σας θα παραμείνουν ως έχουν. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική ακύρωσης.

Μπορώ να ακυρώσω το Spotify μετά από 3 μήνες;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε το Spotify όποτε θέλετε. Αλλά ο λογαριασμός σας premium θα μετατραπεί σε δωρεάν μόνο μετά τη λήξη της ημερομηνίας χρέωσης.

Μπορώ να ακυρώσω το Spotify Premium μετά από δωρεάν δοκιμή;

Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε το Spotify premium μετά από μια δωρεάν δοκιμή. Αλλά σημειώστε ότι εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας την τελευταία ημέρα της δωρεάν δοκιμής σας, δεν θα χρεωθείτε. Αλλά ακόμα κι αν περιμένετε μια μέρα ακόμη μετά τη λήξη της δωρεάν δοκιμής, θα χρεωθείτε αυτόματα για τον επόμενο μήνα. Και ο λογαριασμός σας θα ακυρωθεί μόνο στον επόμενο κύκλο χρέωσης.

Το Spotify χρεώνει στο τέλος του μήνα;

Το Spotify θα σας χρεώνει κάθε 30 ημέρες από την ημέρα της συνδρομής. Μπορεί να είναι η αρχή του μήνα, τα μέσα του μήνα ή ακόμα και το τέλος του μήνα.

Πώς μπορώ να ξέρω πότε λήγει το Spotify Premium μου;

Για να μάθετε πότε λήγει η συνδρομή σας, πρέπει να πραγματοποιήσετε σύνδεση στο Hulu Spotify και να μεταβείτε στη σελίδα επισκόπησης λογαριασμού, όπως φαίνεται παρακάτω:

1. Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης του Spotify.

2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας και κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος.

3. Κάντε κλικ στο όνομα προφίλ σας > Λογαριασμός από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Η καρτέλα Επισκόπηση λογαριασμού θα ανοίξει στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να δείτε το σχέδιό σας. Εδώ, μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες του τρέχοντος σχεδίου σας, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας λήξης.

***

Ελπίζουμε να έχετε κατανοήσει τα βήματα για τη σύνδεση στο Hulu Spotify και να μπορέσετε να την εκτελέσετε με επιτυχία. Μπορείτε να υποβάλετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το άρθρο και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.