Πώς μπορώ να κρύψω τις παραγγελίες του Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας

Η Amazon έχει γίνει οικιακή επωνυμία. Πολλές γενιές έχουν συνηθίσει τις υπηρεσίες του, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους. Ως αποτέλεσμα της δημοτικότητάς του, οι περισσότεροι χρήστες γνωρίζουν πώς να πλοηγούνται στον ιστότοπο ή την εφαρμογή του Amazon στις μέρες μας. Όλοι λαχταρούν λίγη ιδιωτικότητα, είτε περνούν χρόνο με τον εαυτό τους είτε όχι αναπάντητες κλήσεις από γονείς κατά τη διάρκεια του πάρτι. Ομοίως, μπορεί να θέλετε να αποκρύψετε τις παραγγελίες της Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας. Θέλετε να κρύψετε το ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού σας στο Amazon Prime και να τους εκπλήξετε με το δώρο σας; Έχουμε ετοιμάσει έναν χρήσιμο και αποτελεσματικό οδηγό για το πώς μπορείτε να αποκρύψετε παραγγελίες στο Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας.

Πώς μπορώ να κρύψω τις παραγγελίες του Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας

Μπορείτε να αποκρύψετε τις επιθυμητές παραγγελίες Amazon από το μέλος της οικογένειάς σας αρχειοθετώντας τις. Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε πώς να το κάνετε.

  Πώς να αποκτήσετε δωρεάν Internet (στο σπίτι και στο κοινό)

Μπορούν τα μέλη της Amazon να δουν το ιστορικό παραγγελιών; Μπορεί η οικογένειά μου να δει τι παραγγέλνω στο Amazon;

Όχι, τα μέλη του νοικοκυριού της Amazon δεν μπορούν να δουν το ιστορικό παραγγελιών του άλλου. Ένα μέλος επιτρέπεται να δει το δικό του ιστορικό παραγγελιών. Η οικογένειά σας μπορεί να παρακολουθεί το ιστορικό των παραγγελιών σας εάν έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon. Εάν όχι, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Μπορούν άλλοι να δουν τις αγορές μου από το Amazon;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους άλλοι θα μπορούσαν να εισέλθουν κρυφά στο ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού σας στο Amazon Prime, που αναφέρονται παρακάτω:

  • Οι αγορές σας από το Amazon, συμπεριλαμβανομένων των δωροκαρτών, είναι ορατές σε κάποιον που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon.
  • Εάν οι αγορές γίνονται μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, οι γονείς σας μπορούν να δημιουργήσουν μια κατάσταση όλων των δαπανών σας, εάν κρατήσουν έλεγχο στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αλλά θυμηθείτε, μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε τις παραγγελίες της Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας.

Μπορείτε να αποκρύψετε τις παραγγελίες του Amazon από την οικογένεια;

Ναι, είναι δυνατή η απόκρυψη παραγγελιών στο Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας. Μπορείτε να λάβετε προσεκτικά μέτρα για να διασφαλίσετε ότι κανείς δεν διαταράσσει το απόρρητό σας.

  Τα καλύτερα ανέκδοτα, παιχνίδια και πασχαλινά αυγά για το Google Assistant

Το Amazon Household κρύβει παραγγελίες;

Ναι, το Amazon house είναι το πακέτο χρήσεως για να επωφεληθείτε από τα προνόμια του Amazon Prime και την κοινή χρήση ψηφιακού περιεχομένου χωρίς να αποκαλύψετε το ιστορικό παραγγελιών του λογαριασμού σας στο Amazon Prime, τις συστάσεις ή οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με τον προσωπικό σας λογαριασμό Amazon.

Πώς μπορώ να κρύψω τις παραγγελίες μου στο Amazon από τον σύζυγό μου; Πώς μπορώ να κρύψω τις παραγγελίες του Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας;

Η Amazon προσφέρει τη δυνατότητα αρχειοθέτησης των παραγγελιών σας, με αποτέλεσμα οι αρχειοθετημένες παραγγελίες να μετακινούνται σε ξεχωριστή λίστα. Αυτό αποκρύπτει την παραγγελία από όσους προσπαθούν να δουν το ιστορικό σας ενώ λείπετε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αρχειοθετήσετε μια παραγγελία:

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται στη λειτουργία επιφάνειας εργασίας του ιστότοπου της Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης.

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα Είσοδος Amazon στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας.

3. Κάντε κλικ στο Λογαριασμός & Λίστες > Ο λογαριασμός σας, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στις Παραγγελίες σας.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Παραγγελία αρχειοθέτησης για την παραγγελία που θέλετε να αρχειοθετήσετε.

6. Κάντε κλικ στην εντολή Αρχειοθέτηση στο αναδυόμενο παράθυρο.

Πώς να αποκρύψετε παραγγελίες στην εφαρμογή Amazon;

Δυστυχώς, η εφαρμογή Amazon σε smartphone δεν διαθέτει καμία δυνατότητα που σας επιτρέπει να αποκρύψετε μια παραγγελία. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να αποκρύψετε τις παραγγελίες του Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο αρχειοθέτησης. Για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  Τρόπος εισαγωγής/εξαγωγής λιστών αναπαραγωγής και κομματιών από έναν λογαριασμό Spotify σε έναν άλλο

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης που θέλετε στη συσκευή σας Android.

2. Επισκεφτείτε τη σελίδα του Amazon σε μία από τις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησής σας.

4. Επιλέξτε το Desktop site από το μενού, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σημείωση: Για χρήστες iPhone, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες από την κάτω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησής σας και επιλέξτε Αίτημα τοποθεσίας επιφάνειας εργασίας.

5. Πατήστε Επιστροφές & Παραγγελίες από την επάνω δεξιά γωνία.

6. Αναζητήστε το επιθυμητό αντικείμενο και πατήστε Archiver order για τη συγκεκριμένη παραγγελία.

7. Πατήστε στην εντολή Αρχειοθέτησης στο αναδυόμενο παράθυρο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης του Amazon;

Η Amazon δεν διαθέτει επί του παρόντος λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, αλλά μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησής σας και να δημοσιεύσετε την οποία η Amazon αντιμετωπίζει το προϊόν σαν να μην ήταν ποτέ μέρος των αναζητήσεών σας. Καμία πρόταση δεν θα σχετίζεται με το προϊόν που εξαφανίστηκε από το ιστορικό περιήγησής σας. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να διαγράψετε το ιστορικό σας και να αποκρύψετε τις παραγγελίες της Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας, ανατρέξτε στα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon στην κινητή συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Προφίλ από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο Ιστορικό περιήγησης.

4. Τώρα, πατήστε Αφαίρεση από την προβολή.

Σημείωση: Πατήστε στην επιλογή Κατάργηση όλων των στοιχείων από την προβολή για να διαγράψετε πλήρως το ιστορικό περιήγησης, όπως φαίνεται παρακάτω.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να αποκρύψετε τις παραγγελίες της Amazon από άλλα μέλη της οικογένειας με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να μάθουμε.