Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή μου από το Quora Digest

Με έδρα το Mountain View, Καλιφόρνια, το Quora είναι ένας κοινωνικός ιστότοπος ερωτήσεων και απαντήσεων. Είναι μια πλατφόρμα εκμάθησης και ανταλλαγής πληροφοριών καθώς χρησιμεύει ως φόρουμ για ερωτήματα και συνδέσεις με ειδικούς που προσφέρουν διορατικές παρατηρήσεις και εμπεριστατωμένες απαντήσεις. Οι κορυφαίες ερωτήσεις και απαντήσεις του Quora συγκεντρώνονται σε ένα εβδομαδιαίο email που ονομάζεται Quora Digest. Ωστόσο, οι χρήστες του Quora θέλουν να μάθουν πώς να καταργούν την εγγραφή τους ή να ακυρώνουν τη συνδρομή τους στο Quora Digest. Αν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, διαβάστε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό που θα σας δείξει τα βήματα για να καταργήσετε την εγγραφή σας στο Quora Digest βήμα προς βήμα.

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή μου από το Quora Digest

Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας στο τακτικό και περιττό Quora Digest από το ίδιο το email που λάβατε Quora Digest. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για αυτό λεπτομερώς. Επίσης, τα βήματα για την απενεργοποίηση και τη διαγραφή του λογαριασμού σας Quora αναφέρονται επίσης παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

  Πώς να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη του Nintendo Switch

Σημείωση: Δεδομένου ότι τα smartphone δεν έχουν τις ίδιες επιλογές ρυθμίσεων, διαφέρουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις πριν αλλάξετε κάποια στη συσκευή σας. Αυτά τα βήματα πραγματοποιήθηκαν στο Samsung Galaxy M31s (Έκδοση Android 12), όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω σε αυτό το άρθρο.

Από πού προέρχεται το Quora Digest;

Το Quora Digest επιλέγει θέματα για να διαβάσετε ανάλογα με τις προηγούμενες δραστηριότητές σας στην πλατφόρμα, όπως θετικές ψηφοφορίες, απαντήσεις σε ερωτήσεις σε διαφορετικούς τομείς και παρακολούθηση ατόμων ή θεμάτων. Όλοι οι χρήστες με λογαριασμούς Quora λαμβάνουν τακτικά το Quora Digest. Θα λάβετε αυτόματα το Quora Digest εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να διαβάσετε μία ανάρτηση.

Πώς μπορώ να καταργήσω την εγγραφή μου από το Quora Digest;

Μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Quora Digest ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε τον λογαριασμό email σας όπου λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Quora Digest και πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Quora Digest.

2. Ανοίξτε οποιοδήποτε από τα email που έχετε λάβει από το Quora Digest και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση εγγραφής, ακριβώς δίπλα στη διεύθυνση email του αποστολέα.

3. Κάντε κλικ στο Unsubscribe από το αναδυόμενο παράθυρο για να επιβεβαιώσετε την ακύρωση της συνδρομής σας.

4. Τώρα, επιλέξτε το κουμπί επιλογής Ποτέ και κάντε κλικ στο Αποθήκευση προτιμήσεων.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το Quora Digest στο τηλέφωνό μου;

Για να απαλλαγείτε από τη λήψη email και ειδοποιήσεων στο τηλέφωνό σας από το Quora Digest, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα σχετικά με τη διαδικασία κατάργησης εγγραφής στο Quora Digest:

  Πώς να σταματήσετε τη μετατροπή αριθμών σε ημερομηνία στο MS Excel

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Quora στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του Προφίλ σας από την επάνω αριστερή γωνία.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε στην επιλογή Email & Notifications, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Πατήστε στο Push notifications.

6. Πατήστε στο Quora Digest κάτω από την από Quorasection.

7. Απενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Quora Digest για να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

8. Για να σταματήσετε να λαμβάνετε email, επιστρέψτε στο μενού Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και πατήστε Email.

9. Τώρα, απενεργοποιήστε το διακόπτη για το Quora Digest για να σταματήσει να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το Quora από το τηλέφωνό μου;

Αφού μάθετε για την κατάργηση της εγγραφής του Quora Digest, μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Quora χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω:

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Quora από το συρτάρι της εφαρμογής μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού.

2. Πατήστε στο Uninstall.

3. Πατήστε OK για να επιβεβαιώσετε την απεγκατάσταση της εφαρμογής Quora.

Πώς μπορώ να σταματήσω να λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Quora Digest;

Για να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Quora Digest, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Επισκεφτείτε τη σελίδα σύνδεσης Quora στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Σύνδεση, όπως φαίνεται παρακάτω.

  Ο απόλυτος οδηγός για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας παντού

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας.

4. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις από το μενού.

5. Κάντε κλικ στο Email & Notifications.

6. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μεταβείτε στην ενότητα Από το Quora. Απενεργοποιήστε την αριστερή εναλλαγή του Quora Digest για να καταργήσετε την εγγραφή σας στο Quora Digest, όπως επισημαίνεται.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το Quora;

Ας δούμε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Quora.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Quora προτού επιχειρήσετε να εκτελέσετε τα επόμενα βήματα.

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Quora στο πρόγραμμα περιήγησης.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ> Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κλικ στο Privacy.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και μεταβείτε στην ενότητα Διαγραφή ή Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση λογαριασμού.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Τέλος για να απενεργοποιήσετε και να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Quora Digest.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα τον λογαριασμό Quora;

Μπορεί να θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Quora ακόμα και μετά την απεγγραφή του Quora Digest. Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας Quora ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Μεταβείτε στον λογαριασμό σας Quora.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία

3. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις > Απόρρητο.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού στην ενότητα Διαγραφή ή Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

5. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο δεδομένο πεδίο.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Τέλος για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να μάθετε τα βήματα για την κατάργηση της εγγραφής του Quora Digest. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.