Πώς μπορώ να διορθώσω το σφάλμα Accelerated Renderer

Το Adobe Premier Pro είναι ένα εξελιγμένο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται τα βίντεό τους. Είναι ένα εντατικό πρόγραμμα που απαιτεί ακατέργαστη ισχύ CPU και GPU. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν το λογισμικό παραπονέθηκαν σχετικά με το Πώς μπορώ να διορθώσω το σφάλμα Accelerated Renderer. Ο λόγος για αυτό το σφάλμα οφείλεται σε υπερφόρτωση GPU. Μερικές φορές η CPU μπορεί επίσης να συμβάλει σε αυτό το σφάλμα. Η GPU είναι η πιο πιθανή αιτία. Αν ψάχνετε να διορθώσετε τη μη απόδοση της πρεμιέρας, τότε βρίσκεστε στο σωστό άρθρο. Εδώ θα μάθετε για τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για την επίλυση αυτού του σφάλματος. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!

Πώς μπορώ να διορθώσω το σφάλμα Accelerated Renderer στο Adobe Premiere Pro

Πριν φτάσουμε στην επιδιόρθωση του σφάλματος Premiere Pro 1609629690, ας δούμε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα.

  • Αδύναμος υπολογιστής
  • Ζητήματα απόδοσης υλικού
  • Θέματα διαχείρισης ενέργειας κάρτας γραφικών
  • Ξεπερασμένο Adobe premiere pro
  • Ξεπερασμένο πρόγραμμα οδήγησης κάρτας γραφικών
  • Κατεστραμμένα αρχεία πολυμέσων
  • Ζητήματα κωδικοποιητή μορφής βίντεο
  • Ζητήματα προσαρμοσμένης προεπιλογής
  • Ζητήματα αποκωδικοποιητή ήχου H.264 και HVEC

Απαιτήσεις συστήματος για το Adobe Premiere Pro

Πριν ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό, βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον τις Ελάχιστες απαιτήσεις για τρέξιμο Adobe Premiere Pro λογισμικό

Ελάχιστες απαιτήσεις

  • Επεξεργαστής: Intel® 6ης γενιάς ή νεότερη CPU/ AMD Ryzen

  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 (64 bit) έκδοση 1909 ή νεότερη έκδοση

  • RAM: 8 GB

  • GPU: Nvidia Geforce™ GTX 970/ AMD Radeon™ Pro 5500M

  • Αποθήκευση: 8 GB διαθέσιμου χώρου στον σκληρό δίσκο για εγκατάσταση. Απαιτείται επιπλέον ελεύθερος χώρος κατά την εγκατάσταση (δεν θα εγκατασταθεί σε αφαιρούμενο χώρο αποθήκευσης flash)

  • Πρόσθετος δίσκος(-ές) υψηλής ταχύτητας για μέσα
  • Οθόνη: 1920 x 1080

  • Σύνδεση αποθήκευσης δικτύου: 1 Gigabit Ethernet (μόνο HD)

Ακολουθούν οι μέθοδοι αντιμετώπισης προβλημάτων για τη διόρθωση του Σφάλματος 1609629690 στο Adobe Premiere Pro.

Μέθοδος 1: Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών

Οι κατασκευαστές καρτών γραφικών κυκλοφορούν λογισμικό προγραμμάτων οδήγησης γραφικών όλο το εικοσιτετράωρο για την αντιμετώπιση προβλημάτων παιχνιδιών, ζητημάτων λογισμικού, ζητημάτων απόδοσης κ.λπ. Συνιστάται να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης της κάρτας γραφικών σας εάν αντιμετωπίσετε το σφάλμα 1609629690. Αυτό θα λύσει το ερώτημά σας σχετικά με το Πώς μπορώ να διορθώσω Σφάλμα Accelerated Renderer. Ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με τους 4 τρόπους ενημέρωσης προγραμμάτων οδήγησης γραφικών Windows 10 και εφαρμόστε τα βήματα που αναφέρονται στο άρθρο για να ενημερώσετε με επιτυχία το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών.

Μέθοδος 2: Ενημερώστε το Adobe Premiere Pro

Το Adobe Premiere Pro κυκλοφορεί επίσης μια ενημέρωση όλο το εικοσιτετράωρο για τη διόρθωση τεχνικών ζητημάτων καθώς και ζητημάτων απόδοσης.

1. Κάντε διπλό κλικ στην εφαρμογή Adobe Premiere Pro στην επιφάνεια εργασίας για να την εκκινήσετε.

2. Τώρα, επιλέξτε το κουμπί Βοήθεια και κάντε κλικ στο Ενημερώσεις…

3. Αυτό θα ελέγξει για ενημερώσεις και θα τις κατεβάσει και θα τις εγκαταστήσει αυτόματα.

Μέθοδος 3: Δημιουργία νέου έργου

Οι χρήστες που αναζητούν Πώς μπορώ να διορθώσω το σφάλμα επιταχυνόμενης απόδοσης πρέπει να γνωρίζουν ότι το ζήτημα μπορεί να επιλυθεί δημιουργώντας ένα νέο έργο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Adobe Premiere Pro.

2. Κάντε κλικ στο Αρχείο στην επάνω αριστερή γωνία, μεταβείτε στο Νέο και κάντε κλικ στο Έργο…

3. Τέλος, ονομάστε το έργο με ό,τι θέλετε και κάντε κλικ στο OK.

4. Αφού δημιουργηθεί το νέο έργο, απλώς εισαγάγετε το προηγούμενο αρχείο χρησιμοποιώντας μεταφορά και απόθεση και δείτε εάν το σφάλμα επιλύθηκε.

Μέθοδος 4: Εξαγωγή αρχείου βίντεο

Μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε τη θέση του αρχείου επειδή πολλοί χρήστες έχουν προτείνει ότι η αλλαγή της τοποθεσίας τους βοήθησε να επιλύσουν το σφάλμα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε το Adobe Premiere Pro και κάντε κλικ στο Αρχείο και επιλέξτε την επιλογή Αποθήκευση ως… για να αποθηκεύσετε το επεξεργασμένο έργο.

2. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που θα σας ζητάει να γίνει Αποθήκευση έργου. Τώρα πληκτρολογήστε το όνομα αρχείου στο πλαίσιο κειμένου, επιλέξτε τον προορισμό αποθήκευσης στην επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ στο Αποθήκευση.

3. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις εξαγωγής, επιλέξτε την καρτέλα Έξοδος και κάντε κλικ στο Εξαγωγή.

Μέθοδος 5: Αλλάξτε την απόδοση σε λειτουργία λογισμικού

Από προεπιλογή, το Adobe Premiere Pro ρυθμίζει το λογισμικό σε απόδοση υλικού, δοκιμάστε να το αλλάξετε σε απόδοση λογισμικού και δείτε αν διορθώνει το πρόβλημα.

Σημείωση: Το υποκείμενο ζήτημα θα λυθεί ακολουθώντας τη μέθοδο, αλλά σημειώστε ότι η απόδοση λογισμικού διαρκεί πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί σε σύγκριση με την απόδοση υλικού.

1. Ανοίξτε το έργο που προκαλεί σφάλματα, επιλέξτε Αρχείο και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις έργου ακολουθούμενο από την επιλογή Γενικά….

2. Στην καρτέλα Γενικά, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Renderer και επιλέξτε Mercury Playback Engine Only Software. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε την εργασία.

3. Τέλος, ελέγξτε αν έχει επιλυθεί το πρόβλημα μη απόδοσης του Premiere Pro.

Μέθοδος 6: Αλλάξτε τη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας στο μέγιστο

Η διαχείριση ενέργειας είναι μια δυνατότητα που προσφέρεται στη GPU. Οι πιθανές επιλογές στη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας τόσο στον Πίνακα Ελέγχου Nvidia όσο και στο Λογισμικό AMD Radeon είναι η εξοικονόμηση μπαταρίας, η παροχή μέγιστης απόδοσης και η ισορροπημένη λειτουργία. Για το Adobe Premier Pro, η GPU πρέπει να ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιεί τη λειτουργία μέγιστης απόδοσης, καθώς η εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να υποβαθμίσει την ποιότητα εξόδου του αρχείου και να προκαλέσει σφάλματα. Οι χρήστες που αναρωτιούνται Πώς μπορώ να διορθώσω το σφάλμα επιταχυνόμενης απόδοσης μπορούν να δοκιμάσουν αυτήν τη μέθοδο. Για να αλλάξετε σε λειτουργία μέγιστης απόδοσης,

Επιλογή I: Στον Πίνακα Ελέγχου της Nvidia

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Nvidia Control Panel και μετά κάντε κλικ στο Open.

2. Κάντε κλικ στο Manage 3D Settings και αναζητήστε Λειτουργία διαχείρισης ενέργειας στις Ρυθμίσεις.

3. Ρυθμίστε τη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας σε Προτίμηση μέγιστης απόδοσης.

Επιλογή II: Στο λογισμικό AMD Radeon

1. Πατήστε Windows + Q για να εκκινήσετε τη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε AMD Radeon Software και κάντε κλικ στο Εκτέλεση ως διαχειριστής.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο γρανάζι που υπάρχει στην επάνω δεξιά πλευρά της διεπαφής. Τώρα, κάτω από την ενότητα Γραφικά κάντε κλικ στην επιλογή Gaming.

3. Αυτό θα ρυθμίσει τα Global Graphics στη μέγιστη απόδοση.

Μέθοδος 7: Δοκιμάστε διαφορετική μορφή αρχείου ή κωδικοποιητή

Το σφάλμα απόδοσης παρουσιάζεται εάν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει συγκεκριμένο κωδικοποιητή, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό κωδικοποιητή και να τον εξαγάγετε. Οι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι ο κωδικοποιητής ήχου H.264 και H.265 μπορεί να προκαλέσουν ιδιαίτερα σφάλματα. Αυτές οι μορφές θα παρέχουν μια καλή εμπειρία κατά την εξαγωγή, αλλά για λόγους επεξεργασίας, ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως το σφάλμα απόδοσης.

1. Ανοίξτε το Adobe Premiere Pro και επιλέξτε Αρχείο, κάντε κλικ στο Εξαγωγή και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Media.

2. Τέλος, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Μορφή και επιλέξτε άλλη μορφή.

Μέθοδος 8: Απενεργοποιήστε την αποκωδικοποίηση υλικού των μέσων H.264 και HVEC

Σε υπολογιστή, μερικές φορές υπάρχει συμφόρηση υλικού όταν είναι ενεργοποιημένες οι ρυθμίσεις απόδοσης κωδικοποιητή. Λόγω αυτού, μπορεί να προκύψουν σφάλματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Adobe Premiere Pro.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Επεξεργασία και κάντε κλικ στις Προτιμήσεις και μεταβείτε στο Media….

3. Απενεργοποιήστε δύο πλαίσια ελέγχου με το όνομα H264/HEVC επιταχυνόμενη αποκωδικοποίηση υλικού (απαιτείται επανεκκίνηση) και H264/HEVC επιταχυνόμενη κωδικοποίηση υλικού (απαιτείται επανεκκίνηση).

4. Κάντε κλικ στο OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

5. Τέλος, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και δείτε εάν το σφάλμα επιλύθηκε.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πώς μπορώ να διορθώσω το σφάλμα απόδοσης στο Adobe Premiere Pro;

Απ. Μια απλή επανεκκίνηση θα διορθώσει το πρόβλημα, εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να μην έχει λυθεί, ακολουθήστε τον παραπάνω οδηγό.

Ε2. Τι είναι το επιταχυνόμενο σφάλμα απόδοσης;

Απ. Το σφάλμα επιταχυνόμενης απόδοσης προκαλείται συνήθως από σφάλμα με τη GPU. Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις απαιτήσεις προτού εκτελέσετε το Adobe premiere Pro ή το εξαγάγετε.

Ε3. Ποιο είναι το σφάλμα απόδοσης 1609629690;

Απ. Σημαίνει ότι η GPU δεν μπορεί να χειριστεί τα γραφικά, μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε την κάρτα γραφικών σας είτε να αλλάξετε τον υπολογιστή για να αποφύγετε αυτό το σφάλμα.

***

Ελπίζουμε ότι το παραπάνω άρθρο σχετικά με το πώς μπορώ να διορθώσω το σφάλμα ταχείας απόδοσης στο Adobe Premier Pro ήταν χρήσιμο και μπορέσατε να λύσετε το πρόβλημα. Ενημερώστε μας ποια από τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω λειτούργησε για εσάς. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες, ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  Πώς να αποκτήσετε πρώιμη πρόσβαση στο Ubuntu 18.04