Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν δεύτερο λογαριασμό Venmo

Οι διαδικτυακές πληρωμές έχουν φέρει ευκολία στην πληρωμή λογαριασμών ή χρημάτων για σχεδόν τα πάντα. Το Venmo δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή η καταπληκτική πλατφόρμα παρέχει έναν ασφαλή και ασφαλή τρόπο πληρωμής στο διαδίκτυο σε φίλους και συνομηλίκους. Είναι αποδεκτό ως πύλη πληρωμής από πολλούς εμπόρους. Και φανταστείτε να έχετε όχι έναν αλλά δύο λογαριασμούς σε μια τέτοια πλατφόρμα, κάνοντας τις συναλλαγές σας παιχνιδάκι. Αναρωτιέστε αν μπορείτε να έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς Venmo; Μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με όλες τις απορίες σας σχετικά με αυτό. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν δεύτερο λογαριασμό Venmo.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν δεύτερο λογαριασμό Venmo

Πριν φτάσουμε στα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να δημιουργήσετε δύο λογαριασμούς Venmo, ας εξηγήσουμε πρώτα την προϋπόθεση για να το κάνουν οι χρήστες.

  Τα καλύτερα εργαλεία και λογισμικό παρακολούθησης υποδομής πληροφορικής που αναθεωρήθηκαν το 2020

Μπορώ να δημιουργήσω περισσότερους από έναν λογαριασμούς Venmo;

Ναι, σίγουρα μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς. Το Venmo είναι πράγματι μια εξαιρετική εφαρμογή για να προσφέρει συναλλαγές. Ως εκ τούτου, η ύπαρξη δύο λογαριασμών είναι ένα περιουσιακό στοιχείο. Είναι εξαιρετικό ακόμη και για χρήστες που έχουν κοινούς λογαριασμούς με τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς τους. Ωστόσο, πρέπει να είστε από τις ΗΠΑ για να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε έναν ή δύο λογαριασμούς Venmo. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Εγγραφής Venmo και να δημιουργήσετε έναν προσωπικό ή επαγγελματικό λογαριασμό, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Venmo;

Ναι, μπορείτε να έχετε περισσότερους από δύο λογαριασμούς. Εάν μοιράζεστε έναν κοινό λογαριασμό με τον φίλο σας ή ένα μέλος της οικογένειάς σας, μπορείτε να απολαύσετε το προνόμιο να έχετε δύο λογαριασμούς.

Μπορώ να έχω 2 λογαριασμούς Venmo με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου;

Όχι, δεν μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Χρειάζεστε έναν ξεχωριστό αριθμό τηλεφώνου για να δημιουργήσετε τον δεύτερο λογαριασμό.

  Πώς να βρείτε retweet προσφοράς ενός tweet

Μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Venmo με τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό;

Ναι, μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Venmo με τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό καθώς δύο είναι το καθορισμένο όριο. Δεν μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους από δύο λογαριασμούς στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν δεύτερο λογαριασμό Venmo;

Εάν εξακολουθείτε να μην έχετε δημιουργήσει δεύτερο λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τον πετύχετε:

Σημείωση: Το Venmo είναι αποκλειστικά για χρήστες με έδρα τις ΗΠΑ.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Venmo στο κινητό σας Android ή iOS.

2. Πατήστε στο μενού Hamburger από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε Τρόποι πληρωμής.

5. Πατήστε Προσθήκη τράπεζας ή κάρτας…

6. Πατήστε στην επιλογή Τράπεζα για να ρυθμίσετε τον λογαριασμό Venmo.

7. Πατήστε στο Instant (Συνιστάται).

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε στο Manual. Αυτή η επιλογή θα διαρκέσει έως και 3 ημέρες για την επαλήθευση και τελικά τη δημιουργία του λογαριασμού.

8. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία του λογαριασμού για χρήση.

Μπορώ να έχω 2 διαφορετικά ονόματα Venmo;

Ναι, σας επιτρέπει να έχετε δύο λογαριασμούς και σίγουρα, μπορείτε να ορίσετε δύο διαφορετικά ονόματα για κάθε λογαριασμό. Οι επιλογές προσωπικού και επαγγελματικού λογαριασμού κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σάς επιτρέπουν να επιλέξετε δύο διαφορετικά ονόματα και για τους δύο λογαριασμούς σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε εκθέτες στο Excel

Μπορείτε να σας εξαπατήσουν με το Venmo;

Ναι, οι απάτες Venmo είναι αρκετά δημοφιλείς. Οι απατεώνες ρυθμίζουν τους χρήστες να δίνουν τα στοιχεία του Venmo και του τραπεζικού τους λογαριασμού και να τους εξαπατούν κάνοντας αγορές. Οι απατεώνες μπορούν επίσης να κάνουν τους χρήστες να πληρώνουν για δόλια αντικείμενα στην εφαρμογή.

Είναι ασφαλές να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό με τη Venmo;

Ναι, η σύνδεση ενός τραπεζικού λογαριασμού με έναν λογαριασμό Venmo είναι ασφαλής. Παρέχει ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για τους χρήστες για την προστασία των συνδεδεμένων τραπεζικών λογαριασμών τους. Όλα τα βήματα για την προστασία των στοιχείων του τραπεζικού σας λογαριασμού είναι κρυπτογραφημένα.

Γιατί η Venmo ζητά τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης μου;

Η Venmo ζητά Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Όταν προσπαθείς να κάνεις μεγάλες συναλλαγές.
  • Όταν οι πολλαπλές συναλλαγές σε μια εβδομάδα ξεπερνούν το όριο των 300 $ από τον λογαριασμό σας.
  • Σε περίπτωση που δημιουργήσετε έναν ομαδικό λογαριασμό Venmo.

Πρέπει να δώσω στη Venmo τον αριθμό κοινωνικής μου ασφάλισης;

Ναι, ίσως χρειαστεί να παρέχετε το SSN σας στη Venmo για εγκατάσταση. Η Venmo μπορεί να ζητήσει από τους χρήστες να δώσουν την ταυτότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών στοιχείων όπως ο Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης. Η κάρτα SSN είναι ένα κοινό έγγραφο ταυτοποίησης που παρέχεται σε κάθε πολίτη των ΗΠΑ και σε όσους ζουν εκεί.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν δεύτερο λογαριασμό Venmo. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.