Πώς μπορώ να αποκτήσω Minecoins στο Minecraft;

Τα παιχνίδια βγάζουν χρήματα με έναν από τους δύο τρόπους. την αρχική αγορά του παιχνιδιού, εάν πρόκειται για τίτλο επί πληρωμή, και μέσω της πώλησης αντικειμένων εντός του παιχνιδιού. Τα εξαιρετικά δημοφιλή παιχνίδια μπορεί επίσης να πουλήσουν φυσικά αντικείμενα, π.χ. εμπορεύματα παιχνιδιών, αν και η αγορά πιθανότατα γίνεται μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που δεν είναι ενσωματωμένο στο παιχνίδι.

Minecoins στο Minecraft

Παιχνίδια που πωλούν αντικείμενα εντός του παιχνιδιού. χάρτες, δέρματα, πυρομαχικά, όπλα κ.λπ. το κάνουν χρησιμοποιώντας το δικό τους νόμισμα εντός του παιχνιδιού. Στο Minecraft, το νόμισμα εντός του παιχνιδιού ονομάζεται Minecoins.

  Πώς να φτιάξετε γυαλί στο Minecraft

Τα Minecoins, όπως τα περισσότερα νομίσματα εντός παιχνιδιού, αγοράζονται με πραγματικά χρήματα. Δεν μπορούν να κερδηθούν μέσα στο παιχνίδι. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά αντικειμένων στο Minecraft Marketplace και δεν έχουν ανταλλακτική αξία εκτός αυτού, δηλαδή, ένα minecoin δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά αντικειμένων σε οποιαδήποτε άλλη αγορά.

Πώς να αποκτήσετε Minecoins στο Minecraft

Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι στο Minecraft Marketplace, θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε Minecoins. Τα Minecoins μπορούν να αγοραστούν απευθείας από το παιχνίδι. Όλες οι εκδόσεις του Minecraft (όλες οι πλατφόρμες) σάς επιτρέπουν να αγοράζετε Minecoins και συγχρονίζονται με το προφίλ χρήστη σας.

  Minecraft – Άπειρο νερό: Πώς να

Για να αγοράσετε Minecoins στο Minecraft, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Ανοίξτε το Minecraft.
Πηγαίνετε στο Marketplace.
Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο κουμπί συν δίπλα στο εικονίδιο του νομίσματος.

Επιλέξτε ένα από τα πακέτα minecoin.
Εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας.
Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, τα minecoins θα προστεθούν στον λογαριασμό σας.
Μπορείτε να δείτε το υπόλοιπό σας στο minecoin επάνω δεξιά δίπλα στο κουμπί συν στο οποίο κάνατε κλικ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Minecoins

Μόλις αγοραστούν τα minecoins και προστεθούν στον λογαριασμό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε να αγοράζετε αντικείμενα στο Minecraft Marketplace.

Ανοίξτε το Minecraft.
Πηγαίνετε στο Marketplace.
Επιλέξτε ένα αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε.
Κάντε κλικ στην τιμή που αναγράφεται στα Minecoins για να ολοκληρώσετε την αγορά.
Το στοιχείο θα προστεθεί στο απόθεμά σας και μπορείτε να το κατεβάσετε.

  Πώς να ενημερώσετε το Minecraft στο Nintendo Switch

συμπέρασμα

Το Minecraft Marketplace επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν αντικείμενα με νόμισμα απευθείας. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε Minecoins πρώτα. Όταν πηγαίνετε στο Marketplace, η τιμή ενός αντικειμένου δίνεται σε Minecoins και στο τοπικό σας νόμισμα. Εάν κάνετε κλικ στην επιλογή τοπικού νομίσματος, μπορείτε να πληρώσετε το ποσό απευθείας χωρίς να αγοράσετε πρώτα minecoins. Η επιλογή νομίσματος δεν κάνει ένα αντικείμενο φθηνότερο ή ακριβότερο στην αγορά. Σημαίνει ωστόσο ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα πακέτο minecoin το οποίο μπορεί να έχει περισσότερα νομίσματα από αυτά που πραγματικά χρειάζεστε. Αντίθετα, μπορείτε να πληρώσετε μόνο για το προϊόν και τίποτα επιπλέον.