Πώς μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου στο Instacart Shopper

Η Instacart είναι μια εταιρεία λιανικής με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Προσφέρουν υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής φαγητού στις ΗΠΑ και τον Καναδά καθώς είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής. Διαχειρίζονται τις υπηρεσίες τους μέσω της εφαρμογής και του ιστότοπου για κινητά. Η υπηρεσία τους συνδέει εμπόρους λιανικής και πελάτες μέσω μιας πλατφόρμας που γίνεται επωφελής και για τους δύο. Αλλά αν μετακομίζετε κάπου και δεν ξέρετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό αγοραστή Instacart, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να ακυρώνετε ή να διαγράφετε τον λογαριασμό αγοραστή Instacart. Επίσης, θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός αγοραστή Instacart.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου στο Instacart Shopper

Ο μόνος τρόπος για να ακυρώσετε τον λογαριασμό αγοραστή Instacart είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Instactart και να ζητήσετε τη διαδικασία ακύρωσης λογαριασμού. Ας μάθουμε περισσότερα γι ‘αυτό περαιτέρω σε αυτό το άρθρο.

  Πώς να βρείτε ολόκληρες λέξεις στο MS Word αντί για συμβολοσειρές κειμένου

Μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς αγοραστών Instacart;

Ναι, μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Instacart. Ωστόσο, μόνο ένα από αυτά μπορεί να είναι ο προσωπικός σας λογαριασμός. Σύμφωνα με τους όρους παροχής υπηρεσιών Instacart, επιτρέπει μόνο έναν προσωπικό λογαριασμό ανά νοικοκυριό ή ακόμα και άτομο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον 2ο λογαριασμό σας ως δευτερεύοντα λογαριασμό για επαγγελματικούς σκοπούς, καθώς οι λογαριασμοί Instacart δεν περιορίζονται σε μία μόνο διεύθυνση παράδοσης. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Κέντρου βοήθειας Instacart για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εγγραφή.

Σας χρεώνει το Instacart για ακύρωση;

Όχι. Δεν θα χρεωθείτε ούτε μια δεκάρα για να ακυρώσετε τις παραγγελίες σας στο Instacart. Και θα κατατεθεί το 100% του ποσού της επιστροφής χρημάτων στον συνδεδεμένο λογαριασμό σας μέχρι και εάν ο αγοραστής έχει ήδη ξεκινήσει τις αγορές. Εάν έχετε ήδη ξεκινήσει τις αγορές σας, θα χρεωθείτε έως και 15 $.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου στο Instacart Shopper;

Εάν ρωτάτε πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό αγοραστή Instacart, η διαδικασία ακύρωσης ενός λογαριασμού αγοραστή Instacart είναι πολύ εύκολη. Αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε μέσω του ιστότοπού τους ή της εφαρμογής για κινητά. Πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης Instacart και να τους δώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, όπως όνομα λογαριασμού, αριθμό τηλεφώνου ή αναγνωριστικό email. Στη συνέχεια, η ομάδα υποστήριξης θα το φροντίσει και θα σας βοηθήσει με τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στη σελίδα κλεισίματος λογαριασμού Κέντρου βοήθειας Instacart για να μάθετε περισσότερα.

  Τι σημαίνει «IANAL» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Γιατί δεν μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου στο Instacart;

Δεν θα μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στο Instacart εάν βρίσκεται στη διαδικασία παράδοσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, δεν θα δείτε καμία επιλογή ακύρωσης παραγγελίας στην εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας Instacart. Εάν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Instacart και να της ζητήσετε να ακυρώσουν την παραγγελία σας.

Πώς ακυρώνετε το Instacart στο iPhone;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό αγοραστή Instacart στο iPhone. Για να ακυρώσετε τον πλήρη λογαριασμό σας στο Instacart, η μόνη επιλογή είναι να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών ή αγοραστών Instacart με τα στοιχεία του λογαριασμού σας, όπως όνομα λογαριασμού, email λογαριασμού και αριθμό τηλεφώνου λογαριασμού. Η ομάδα υποστήριξης θα σας βοηθήσει να διαγράψετε τον λογαριασμό.

Τιμωρούνται οι αγοραστές του Instacart για λάθη;

Όχι, οι αγοραστές Instacart δεν τιμωρούνται για τα λάθη τους. Το μόνο αποτέλεσμα που θα συμβεί εάν κάνουν λάθη είναι ότι οι άνθρωποι θα τους δώσουν κακή βαθμολογία. Ως εκ τούτου, το σύστημα Instacart θα εκχωρήσει σε αυτούς τους αγοραστές λιγότερες παραγγελίες σε σύγκριση με εκείνους με υψηλότερες αξιολογήσεις.

  Πώς να ακούσετε το Spotify εκτός σύνδεσης σε ένα ρολόι Samsung

Γιατί είναι απενεργοποιημένος ο λογαριασμός μου στο Instacart Shopper;

Ο κύριος λόγος για τον οποίο απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός αγοραστή Instacart μπορεί να είναι ότι παραβιάσατε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών που παρέχονται από το Instacart. Το Instacart έχει το πλήρες δικαίωμα να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας εάν δεν ακολουθήσετε ή παραβιάσετε τους κανόνες.

Τι συμβαίνει όταν το Instacart απενεργοποιεί τον λογαριασμό σας;

Ενώ εξετάζετε πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό αγοραστή Instacart, μερικές φορές μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο λογαριασμός σας είναι απενεργοποιημένος. Εάν κάνατε κάποια μεγάλα λάθη στο Instacart, τότε ο λογαριασμός σας θα αποκλειστεί οριστικά και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Instacart στο μέλλον.

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Instacart Shopper; Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Η μόνη επιλογή για να διαγράψετε τον λογαριασμό αγοραστή Instacart είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Instacart και μόνο τότε μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού μέσω του συστήματός τους. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα Βοήθεια για να λάβετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Πώς να διαγράψετε οριστικά έναν λογαριασμό Instacart;

Ο μόνος τρόπος για να διαγράψετε οριστικά έναν λογαριασμό Instacart είναι να επικοινωνήσετε με τη βοήθεια αγοραστών Instacart. Αυτά τα άτομα είναι εκείνα που μπορούν να ολοκληρώσουν τη μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού σας. Δεν θα μπορείτε να διαγράψετε μόνοι σας τον λογαριασμό σας στο Instacart.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ότι μάθατε πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό αγοραστή Instacart. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων, εάν υπάρχουν. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.